Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

VERMOX KOUPIT

OBSAH

Dostupnost léků

Zdroj: Jak si poradit s roupy

Diskuze

V diskuzi KOUPIT VERMOX BEZ RECEPTU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Rohrbach oswald.

Mam zájem o koupi vermoxu
Děkuji s pozdravem rohrbach

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Koupit vermox bez receptu

Roupi v těhotenství

Roupi se nevyhýbají ani těhotným ženám. Roupi se zmnoží a je to velmi nepříjemné, prakticky se nevyspíte. Přítomnost parazitů ve střevě může ve vzácných případech způsobit vážné komplikace. Vyvolává zánět střevní sliznice nebo slepého střeva. Velmi ojediněle mohou roupi proniknout skrz močovou trubici do močového měchýře, a dokonce až do ledvin, kde způsobují vážný zánět. Tudíž riziko těchto komplikací je vyšší než jednorázové použití tablety. Nezapomeňte přeléčit i ostatní v rodině (nákaza se u nich nemusí projevit, ale mohou vás opětovně nakazit) a je nutné vyvařit (eventuálně vyhodit) spodní prádlo a lůžkoviny. Z lidové medicíny prý na roupy funguje česnek, ale Vermox je 100% účinnější.

Mebendazol, což je účinná látka léku Vermox, se ze zažívacího traktu vstřebává nekompletně, asi 20 % obsahové dávky dosáhne krevního oběhu. Pro jeho možné teratogenní účinky je rizikové užití zejména v 1. trimestru. Studie na těhotných ženách neprokázaly výraznější riziko poškození, pokud byl lék podán v pozdějších fázích těhotenství. Proto jej někteří lékaři běžně doporučují od 2. trimestru dále.

Zdroj: Jak vypadá roup dětský

Poradna

V naší poradně s názvem DCERA MA ROUPI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gabina.

Dobry den,rada bych se zeptala...? Dcera ma roupi,koupili jsme prasky Vermophyt...bere je treti den... Jenze mi neji,nepije a stale zvraci...ikdyz nema vlastne co....,? Zvraci uz jen stavy..nevim co mam delat... Prosim o radu...

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Na roupy je nejlepší Vermox, který má nejméně škodlivé vedlejší účinky. Uvědomte si, že roupy se léčí tím, že se otráví, takže každý lék na roupy obsahuje jed. Proto raději neexperimentujte a raději vemte svou dceru k dětskému lékaři a nechte si předepsat Vermox. Za deset dní bude vyléčená a naprosto bezpečně.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Dcera ma roupi

Vermox

Vermox je k dostání jen na lékařský předpis a doplácí se na něj kolem 60 Kč. Také je k dostání v zahraničích internetových obchodech. Tady je jeden z nich: http://www.canadian-pharmacy-24h.net/catalog/Anti_Viral/Vermox.htm

Zdroj: Wikipedia.org

Zdroj: Bílé částečky ve stolici

Diskuze

V diskuzi HETRAZAN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslav.

Kde se dá koupit.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jaroslav.

Máte nějakou zkušenost s bezpečným nákupem ze zahraničí ?Vermox je prý málo účinný.Jaroslav.

Zdroj: diskuze Hetrazan

Lék na roupy bez předpisu

Lék na roupy bez předpisu je Wurm-Ex. Vermox je přípravek na předpis.

Zdroj: Roupy u dospělých lidí

Poradna

V naší poradně s názvem VERMOX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Vaše obavy nebo stud z toho, že máte roupy nejsou na místě. I když se vám to zdá nepříjemné, tak pro lékaře je to naprosto běžná záležitost a pro rychlé vyléčení roupů je to to nejlepší, co pro sebe můžete udělat - zajít s tím k doktorovi. Zaprvé není jisté, že skutečně máte roupy a za druhé léčba roupů je trochu nebezpečná a není radno ji dělat na vlastní pěst. Pokud i přesto nechcete jít k lékaři, tak si můžete objednat Vermox v americkém obchodě Amazon.com a do 2 týdnů ho máte doma. Vermox je nebezpečná látka, proto respektujte pokyny výrobce uvedené na obalu. Do dvou týdnů od zahájení léčby byste se měl roupů zbavit.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Petr.

Děkuji za odpověď..jen moc neumím po internetu objednávat. Bohužel

Zdroj: diskuze Vermox

Léky na roupy

Albendazol (anglicky Albendazole) je širokospektrální antiparazitikum ze skupiny benzimidazolů s účinkem proti střevním a tkáňovým červům a částečně také působí proti některým parazitickým prvokům. Mechanismus účinku albendazolu spočívá v inhibici polymerace tubulinu v těle parazitů, což vede k rozvratu metabolismu a následné smrti parazita vyhladověním. Albendazol je účinnější tehdy, když potřebujeme řešit hlísty na periferiích, například svalovce ve svalech, háďátka v lymfě a v podkoží, toxocaru v oku a podobně. Je to proto, že Albendazol se vstřebává asi z 5-10 % do krve. Naproti tomu, lék proti roupům Vermox, se vstřebává do krve jen minimálně a je účinný převážně jen ve střevě. U léku Vermox proto není potřeba mít obavy z poškození jater. Při léčbě lékem Vermox játry projde jen asi 5 % léku. Oproti tomu Albendazol se 100 % metabolizuje v ledvinách a odchází ven močí. Albendazol je vhodnější na echinokoky, má na ně silnější účinek.

Zdroj: Bílé částečky ve stolici

Kde koupit chloroform?

Lepší, než si vyrábět chloroform doma svépomocí, je si ho koupit. Chloroform se prodává v různém množství, přičemž nejmenší množství je 1 litr. Cena jednoho litru chloroformu nyní činí kolem 130 Kč. Chloroform je možné koupit kupříkladu v internetovém obchodě Verkon.

Zdroj: Kde koupit chloroform?

Diskuze

V diskuzi PODRÁŽDĚNÍ KONEČNÍKU PO ROUPECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel VP.

Dobrý den, zajímalo by mne jestli po likvidaci roupů přípravkem Vermox, po první tabletě, může pokožka kolem konečníku být ještě pár dní podrážděná a svědit.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Podráždění konečníku po roupech

Vermox

Účinnou složkou Vermoxu je mebendazol, který brání vzniku i rozmnožování helmintů (cizopasníků) a podporuje jejich rychlé vylučování z těla. Vermox má velmi silný farmakologický účinek a má vliv na různé typy střevních parazitů. Zejména proto se nejčastěji používá k léčbě nejtěžších forem střevních chorob způsobených střevními parazity.

Užívání Vermoxu

Pokud vám byl předepsán Vermox, užívejte jej přesně podle pokynů lékaře. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem. Přesné dávkování přípravku Vermox se řídí druhem cizopasníka a je vždy určeno lékařem. Vermox je standardně ve formě žvýkacích tablet. Obvykle se užívá dvakrát denně, ráno a večer, po dobu 3 dnů. V případě požití většího množství tablet přípravku Vermox se mohou dostavit žaludeční křeče, nevolnost, zvracení a průjem. V tomto případě se poraďte s lékařem, který vám může doporučit užít aktivní uhlí, které vstřebá Vermox přítomný v žaludku.

Možné nežádoucí účinky

Podobně jako všechny léky, může mít i Vermox nežádoucí účinky, které se však nemusí vyskytnout u každého uživatele léku. Během léčby přípravkem Vermox se mohou vyskytnout následující nežádoucí účinky:

  • závrať (točení hlavy),
  • kožní vyrážka, kopřivka,
  • padání vlasů,
  • bolesti žaludku, nadýmání i průjem,
  • krevní, jaterní i ledvinové potíže (při užívání mnohem vyšších dávek, než bylo doporučeno ošetřujícím lékařem).

Jestliže se projeví některý z následujících nežádoucích účinků, ihned vyhledejte lékaře. Pokud je třeba zahájit léčbu a ošetřující lékař vám doporučil Vermox, je třeba dbát bezpečnostních pokynů v příbalovém letáku a nepodávat léčivý přípravek jiným osobám. Dávkování je vždy přizpůsobeno konkrétní osobě.

Uchovávání Vermoxu

Uchovávejte vždy při teplotě do 25 °C a mimo dosah a dohled dětí. Nepoužívejte Vermox po uplynutí doby použitelnosti uvedené na krabičce. Doba použitelnosti přípravku se vždy vztahuje k poslednímu dni uvedeného měsíce. Nevyhazujte žádné léčivé přípravky do odpadních vod nebo domácího odpadu. Zeptejte se lékárníka, jak naložit s přípravky, které již nepoužíváte. Tato opatření pomáhají chránit životní prostředí.

Obsah balení

Vermox je k dostání ve formě žvýkacích tablet. Tablety je možné spolknout a zapít dostatečným množstvím tekutin nebo rozdrtit a podívat například s jídlem. Tablety jsou slabě oranžové barvy, kulaté, ploché, se zkosenými hranami a s nápisem Me/100 na jedné straně a JANSSEN na druhé straně tablety. Jedna tableta obsahuje 100 miligramů mebendazolu, proto je na tabletě uvedena značka Me/100. Vermox můžete zakoupit v balení po 6 tabletách (pro 3denní léčbu). Další dostupné formy jsou 1 tableta s obsahem 500 mg léčivé látky a také 2% roztok o obsahu 30 ml.

Kde koupit Vermox

Vermox lze v České republice zakoupit výhradně na lékařský předpis, nejedná se totiž o volně dostupný léčivý přípravek. Bez lékařského předpisu je možné koupit Vermox přes zahraniční internetové obchody, a to pouze v zemích, kde je Vermox volně dostupný. Při koupi Vermoxu online musíte znát potřebnou dávku, která je pro vás vhodná, vědět, jak tento lék užívat a také vědět, jaké jsou možné vedlejší účinky.

Zdroj: Roupy u dospělých lidí

Poradna

V naší poradně s názvem ROUPY U DOSPĚLÝCH LIDÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel If.

Dobrý den dostala jsem roupy asi od psa a nemůžu se jich zbavit ale kojím co můžu užít abych tím neohrozíla dítě

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Řešením by bylo použít Vermox. Vermox je léčivo na lékařský předpis a obsahuje mebendazol, který spolehlivě zničí všechny roupy a jejich zárodky. U mebendazolu je výhoda, že může být použit i v průběhu kojení, protože se do mateřského mléka absorbuje pouze asi 2% až 10% perorální dávky a díky tomu je množství léčiva vylučovaného do mléka pod úrovní detekce a zdá se, že je klinicky nevýznamné. Dohodněte se se svým gynekologem, jak nejlépe tuto situaci řešit.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Roupy u dospělých lidí

Cena

Glauberova sůl je dostupná na internetu. Lze ji koupit i v kamenných obchodech s bylinkami a v lékárnách. V nabídce ji má i lékárna dr Max. Glauberovu sůl můžete koupit například zde.

Zdroj: Glauberova sůl na očistu těla

Diskuze

V diskuzi TOXOKARÓZA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin Zlatnik.

Dobrý den,
Byla u mne zjištěna toxokaróza před několika lety, byl mi předepsán Vermox, ale příznaky neodeznely, jsou stále stejné. Můžete mi prosím poradit, na koho se můžu v další léčbě této nemoci obrátit?
Děkuji,
S pozdravem
M.Zlatnik
723611905

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Toxokaróza

Tibetská houba – prodej a kde ji koupit

Tibetskou houbu můžete sehnat od kamarádky nebo koupit přes internet. Zde je odkaz na koupi tibetské houby.

Zdroj: Tibetská houba

Poradna

V naší poradně s názvem VERMOX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Vaše obavy nebo stud z toho, že máte roupy nejsou na místě. I když se vám to zdá nepříjemné, tak pro lékaře je to naprosto běžná záležitost a pro rychlé vyléčení roupů je to to nejlepší, co pro sebe můžete udělat - zajít s tím k doktorovi. Zaprvé není jisté, že skutečně máte roupy a za druhé léčba roupů je trochu nebezpečná a není radno ji dělat na vlastní pěst. Pokud i přesto nechcete jít k lékaři, tak si můžete objednat Vermox v americkém obchodě Amazon.com a do 2 týdnů ho máte doma. Vermox je nebezpečná látka, proto respektujte pokyny výrobce uvedené na obalu. Do dvou týdnů od zahájení léčby byste se měl roupů zbavit.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pavel.

pokud vas trapi roup detsky napriste dodrzujte hygienicke standardy myti rukou pred jidlem po zachode atd jinak k lecbe pomuze vam i zvysene uzivani cesneku ceskeho staci 2 strouzky denne po tydnu mate klid

Zdroj: diskuze Vermox

Kde ji koupit

Rychlosůl je dostupná na internetu i v kamenných obchodech a občas i v řetězcích, jako je Kaufland, Tesco, Albert či Billa. Na internetu naleznete zde.

Na trhu jsou k dostání i větší balení, a to o váze 1 kg, 5 kg, 10 kg a 50 kg.

Zdroj: Kde se dá koupit rychlosůl Praganda

Diskuze

V diskuzi IVERMEKTIN PASTA KOUPIT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ludmila Szurmanová.

kde je možno koupit pastu a za jakou cenu

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Ivermektin pasta koupit

Kde se dá Ivermectin koupit

Ivermectin je lék jehož výdej je vázán na lékařský předpis. Ivermectin smí použít jen odborník, neboť hrozí vážné poškození zdraví nebo vznik rezistence při nevhodném dávkování. Z těchto důvodů není možné Ivermectin volně koupit.

Zdroj: BIOMEC - injekční antiparazitikum s obsahem Ivermektinu

Účinné léky

Praziquantel

Praziquantel je anthelmintikum ze skupiny chinolinových derivátů působící proti tasemnicím a motolicím. Vyrábí se jako léčivo pro humánní i veterinární použití. Je znám především jako lék volby proti schistosomóze. Pro lidské použití není Praziquantel v ČR registrován. Ve veterinární oblasti se často vyrábí v kombinaci s jiným anthelmintikem, jako jsou například benzimidazoly, ivermektin či tetrahydropirimidiny, pro docílení kompletního odčervení proti všem vnitřním červům. Řada přípravků obsahujících praziquantel je dostupná na českém trhu pro psy, kočky a koně.

Vermox

Vermox je anthelmintikum, tedy přípravek působící proti střevním cizopasníkům. Je určen k léčbě napadení jedním nebo několika ze jmenovaných cizopasníků: roup dětský (Enterobius vermicularis); tenkohlavec bičíkový (Trichuris trichiura); škrkavka dětská (Ascaris lumbricoides); měchovci (Ancylostoma duodenale, Necator americanus); hádě střevní (Strongyloides stercoralis); tasemnice (Taenia spp.). Tento lék je na našem trhu dostupný na lékařský předpis.

Zentel

Zentel - Albendazol (albendazol) je účinný na celou řadu parazitů, nejčastěji se používá na tyto parazity: škrkavky, tenkohlavec lidský, roupy, měchovci, hádě střevní, motolice, ale je účinný i na tasemnice. Na našem trhu není dostupný.

Cesol

Cesol praziquantel je poměrně silný lék, který je na parazity velice účinný, zároveň je však nesmyslně drahý. Cesol je lék na bázi praziquantelu. Na našem trhu není dostupný.

Yomesan

Yomesan je lék na bázi niklosamidu. Na našem trhu není dostupný.

Zdroj: Parazité v lidském těle

Kde se dá koupit chloroform a jeho cena

Chloroform se dá koupit v některých drogériích, lékárnách a v internetových obchodech. Balení je v různém množství: 100 ml, 1 l a 2,5 litru, kdy koncentrace je 99 %. Cena je různá, záleží na tom, kde se chemikálie kupuje a v jakém množství.

Zdroj: Chloroform ve veterinární praxi

Kde se dá Praganda koupit

Rychlosůl Praganda se dá koupit v některých drogeriích, prodejnách Albert, Tesco, Kaufland a v internetových obchodech. Cena za malé balení (250 g) se pohybuje kolem 12 korun. Na trhu jsou k dostání i větší balení, a to o váze 1 kg, 5 kg, 10 kg a 50 kg.

Zdroj: Rychlosůl Praganda

Kde se dá praziquantel koupit

Praziquantel lze koupit zde.

Zdroj: Praziquantel na parazity v těle

Prodej přes internet

Nákup manganistanu draselného je možný na například přes web heureka.cz nebo také na zboží.cz.

Zdroj: Kde koupit hypermangan


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Michal Vinš

Bc. Jakub Vinš


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP