Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

BĚLÍCÍ KRÉM NA ŘITNÍ OTVOR

OBSAH

Bělící krém – cena

Zde jsou uvedeny nejnižší ceny bělicích krémů.

Zdroj: Bělení řitního otvoru

Diskuze

V diskuzi BĚLÍCÍ PÁSKY DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Žána.

Opravdu ty bělící pásky na zuby fungují?abych zas nekoupila něco marně:-(

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mirda.

Já zkoušel ty bělící pásky na zuby a hele nic moc! Pak jsem byl u hygienistky a ta mi teprve pomohla zuby pořádně vybělit. Za bělení zubů jsem zaplatil 500 Kč, trvalo to půl hodky a teď mám zuby jak když mi právě vyrostly. Zvaž to, jestli použít neúčinné bělící pásky anebo jít rovnou tam, kde bělení zubů fakt funguje.

Zdroj: diskuze Bělící pásky diskuze

Bělicí techniky

Pokud máte zájem o zesvětlení kůže v oblasti řitního otvoru, zde jsou tři doporučované metody:

  • Můžete požádat o pomoc kosmetického chirurga nebo dermatologa. Lékař vám předepíše lokální léčbu. Některé procedury jsou prováděny pod dohledem lékaře, zatímco jiné se mohou provádět v klidu domova. Tyto bělicí krémy jsou na stejné bázi jako krémy proti akné. Zároveň jsou předepisované pro onemocnění známé jako melasma.
  • Další a velmi účinnou technikou je použití volně prodejných krémů určených pro zesvětlení pleti. Vynikající formou jsou krémy určené pro světlou pokožku. Krém by měl obsahovat 2 % hydrochinonu. Tyto krémy se používají k minimalizaci skvrn, které se vyskytují v důsledku slunečního záření, věku nebo používání antikoncepčních pilulek. Pokud chcete efektivně vybělit řitní oblast, měli byste tyto krémy aplikovat minimálně dvakrát denně. Výsledky působení jsou viditelné rychle. Pokud při používání krému trpíte nepohodlím, okamžitě jej přestaňte používat.
  • Dalším způsobem, jak zabránit vzniku análních skvrn, je pomocí vlhkého stírání po každé stolici. Tím bude zajištěno, že plocha zůstane čistá a skvrna zmizí. Používání vlhčených ubrousků je zvláště důležité. Pozor: Dětské ubrousky nesplachujte do záchodu, protože by mohlo dojít k jeho ucpání, což není zrovna ideální.

Zdroj: Bělení řitního otvoru

BB krém jako bělidlo

Bělící účinek BB krému má za účel zakrývat jizvy, tmavé skvrny nebo nesrovnalosti. Bělidla mohou zesvětlit pokožku a v zásadě to dělají i některé netradiční denní krémy. V asijských zemích je rovnoměrná bledá pokožka považována za ideál krásy. Asijské ženy používají BB krém, aby se jejich pokožka neopálila, díky čemuž je BB krém používán jako každodenní krém. Bělící produkty útočí na kůži, proto by měly být používány jen s opatrností.

Zdroj: BB krém pro pevnou a bílou pleť

Diskuze

V diskuzi MÁTE NEKDO ZKUŠENOSTI Z BĚLÍCÍ PÁSKAMI? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renata Králová.

Našla jsem prodávat bělící pásky na stránkach www.bilychrup.cz a zajímá mě jestli má někdo s podobnou procedůrou zkušenosti.. Zdá se mi to jako dobrá nabídka.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Máte nekdo zkušenosti z bělící páskami?

Bělicí pásky na zuby

Bělicí pásky na zuby jsou nejoblíbenějším prostředkem k bělení zubů na světě. Bělicí pásky využívají stejné účinné látky, jaké používají zubní lékaři při ambulantním bělení zubů. Proč tedy platit tisíce korun u zubaře, když můžete mít krásné bílé zuby i za mnohem méně peněz? Domácí bělení zubů pomocí pásků doporučuje mnoho zubních lékařů na celém světě. Bělení je jednoduché a zcela bezpečné. Zuby budete mít bílé už po prvních třech dnech bělení.

Bělicí pásky na zuby – cena

Zde je seznam cen bělicích pásek na zuby.

Zdroj: Péče o zuby

Diskuze

V diskuzi DOKONALÉ PROČIŠTĚNÍ ORGANISMU -COLONIX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel MIRKA.

Dpobry den,chtela jsem se zeptat,za kolik se da COLONIX sehnat.Rada bych si jedno baleni poridila..Dekuji HAVRANKOVA

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Petra455.

Otvor si stranku drnatura.cz tam si muzes objednat colonix sadu a vsechni informace.

Zdroj: diskuze Re: Dokonalé pročištění organismu -COLONIX

Můžete si nechat vybělit konečník u nás?

V některých zemích je bělení konečníku dokonce zákonem zakázáno, protože kromě firem vyrábějících bělicí krém poctivě jsou na trhu i nepoctivci, kteří si příliš nelámou hlavu s tím, zda jejich prostředek je možné použít na pokožku, zda nepůsobí dráždivě či alergenně a zda není karcinogenní. Proto si například konečník nemůžete nechat vybělit ve Francii ani v Británii. V Česku zákon o bělení konečníku nemáme, a je tedy možné tuto proceduru provozovat, ovšem to, zda ji kosmetické salony a salony estetické chirurgie dělají, je věc druhá.

Zdroj: Bělení řitního otvoru

Poradna

V naší poradně s názvem NEJLEPŠÍ KRÉM NA ROZŠÍŘENÉ ŽILKY OBLIČEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel IRČA.

Můžete mi doporučit nějaký dobrý krém na opalování při rozšířených žilkách na obličej? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Krém na opalování závisí na tvém fototypu a intenzitě slunce. Když jsi světlý fototyp a snadno se spálíš, tak je při jasném počasí vhodný krém 50 a výše. Když reaguješ na slunce zhnědnutím, tak stačí 16 a více. Žilky při výběru krému na opalování nehrají důležitou roli. Spíše se lépe zamaskují při opálené pleti.

Zdroj: diskuze Nejlepší krém na rozšířené žilky obličej

CC krém Garnier

CC krém Garnier využívá všestranné technologie pro dlouhodobou péči s jemným dotykem make-upu k docílení bleskově bezchybného vzhledu v jediném kroku. Nyní je na našem trhu k dostání pouze BB krém Garnier.

Zde můžete vidět cenu BB krému Garnier na českém trhu.

Zdroj: CC krém

Poradna

V naší poradně s názvem ŽLUČNÍKOVÉ KAMENY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vacíková Vlasta.

Dobrý den ,prosím mám dotaz zda-li, už se někomu povedlo, aby mu vyšly žlučníkové kameny,našla jsem si recept od čínského lékaře,který radí jíst prvních 5 dní jablka a 6 den vypít odpoledne a večer epsomskou sůl a další den ráno olivový olej s citronem a kamínek by měl vyjít,nevím zda se tomu dá věřit a proto,bych ráda věděla ,jestli to může pomoci,děkuji všem ,kdo by mi dal radu s pozdravem Vacíková Vlasta.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Žlučníkové kameny bývají mnohem větší než je otvor ve žlučovodu a bez pomoci lékaře samy nevyjdou. Vytvářely se mnoho let, takže si nemyslete, že je za 14 dní rozpustíte nějakým čínským receptem.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Žlučníkové kameny přírodní léčba

Použití BB krému

BB krém je ideální věc pro perfektní pleť. BB krém zpevňuje pleť velmi rychle. Ale asi jako u každého multifunkčního kosmetického produktu, tak i BB krém má svá rizika, protože se mohou navzájem použité léky rušit. BB krém také přináší mnoho jiných dobrých věcí, například pro cestování je ideální, jelikož rychle zpevňuje pokožku a tvoří podobné krytí jako make up.

Zdroj: BB krém pro pevnou a bílou pleť

Diskuze

V diskuzi BĚLENÍ ZUBŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaranožka.

Holky a ty bělící pasty opravdu bělí? Jak často si snimi čistíte? Ráda bych to vyzkoušela.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lili25.

Já si bělím zubními pasty doma pořád. Mám zoubky krásně bílé. Pravidelně používám taky bělící systém White Pearl od krásného usměvu a vše zvládnu sama doma.

Zdroj: diskuze Domácí bělení zubů diskuze

Názor

Existuje velké množství argumentů, proč zvolit přírodní bělicí produkty, ale tím zásadním je, že nezatěžují ani váš organismus, ani životní prostředí. Jediným negativem je potřeba určitého času na jejich přípravu. Naštěstí mohou být dávky vyrobeny dopředu a využívány i více dní (lze je uchovávat v chladničce).

Zdroj: Čím vybělit pihy

Diskuze

V diskuzi KRÉM ANTIŽILKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kajprová.

kde se dá sehnat tento krém a má s ním někdo zkušenost,--

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze krém antižilka

Matující měsíčkový krém cena

Zde můžete vidět cenu Matujícího měsíčkového krému.

Zdroj: Matující vyrovnávací krém s měsíčkem

Diskuze

V diskuzi BĚLENÍ ZUBŮ DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Aneta Frecova.

Dobrý den, já mám nejlepší zkušenost s bělením zubů pomocí pásků. Které jsou k sehnání na www.bilychrup.cz

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jaranožka.

Holky a ty bělící pasty opravdu bělí? Jak často si snimi čistíte? Ráda bych to vyzkoušela.

Zdroj: diskuze Bělení zubů diskuze

Argumenty pro výběr chemických bělících produktů

  • Jsou pohodlné.
  • Dají se nalézt ve většině lékáren a na internetu.
  • Profesionální chemické bělicí produkty mohou mít rychlejší výsledky.

Zdroj: Čím vybělit pihy

Poradna

V naší poradně s názvem NEJLEPŠÍ KRÉM NA ROZŠÍŘENÉ ŽILKY OBLIČEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel IRČA.

Děkuji. Jsem typ 4 a používám krém bioderma +50, ale dělají se mi po něm na tváři bílé pupínky, takže nevím, kde je chyba.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Tak zkuste jinou bázi opalováku. Některé nosiče ochranného faktoru můžou ucpávat póry a pak se dělají bílé pupínky. Zkuste místo krému třeba olejovou formu nebo jiný druh krému. Také je třeba rozlišit, jestli bílé pupínky nejsou třeba mílie. Mílie jsou takové bílé kuličky pod kůží a krémy nezpůsobují jejich tvorbu.

Zdroj: diskuze Nejlepší krém na rozšířené žilky obličej

Tvarohový krém s máslem

Ingredience: 1 máslo, 1 tvaroh a cukr podle chuti

Postup: Máslo ušleháme do pěny a postupně přidáváme moučkový cukr a tvaroh. Krém je lehký a zdobit s ním jde také.

Zdroj: Tvarohový krém do dortu

Tvarohový krém na zdobení

Ingredience: 250 g měkkého tvarohu, 1/2 kelímku šlehačky, ztužovač, 90 g moučkového cukru, 30 g másla, potravinářské barvivo dle potřeby, kakao na vaření

Postup: Máslo s cukrem vyšlehejte a poté postupně přidávejte tvaroh. Jestli chcete mít barevný krém, přidejte barvivo nebo kakao.

Zdroj: Tvarohový krém do dortu

Batrafen vaginální krém pro děti

U novorozenců a dětí do 6 let smí být Batrafen vaginální krém podán pouze v naléhavých indikacích a pouze pod dohledem lékaře.

Zdroj: Krém na vyginální mykózu

CC krém Max Factor

Kosmetika Max Factor představuje se svým produktem Max Factor CC Color Correcting Cream SPF10 dokonalé krytí a péči o pleť. CC krém je nástupcem již oblíbených BB krémů. Hydratuje, vyživuje a rozjasňuje pleť. Chrání před UV zářením. Aplikujte ráno na pleť obličeje.

Zde můžete vidět cenu krému CC Max Factor.

Zdroj: CC krém

Tvarohový krém se zakysanou smetanou

Suroviny:

  • 500 g tvarohu
  • 250 g zakysané smetany
  • 50 g moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr

Postup přípravy:

Do mísy si dáme tvaroh, kysanou smetanu, vanilkový cukr a moučkový cukr, vše společně smícháme a vytřeme do hladkého krému. Takto máme krém hotov.

Zdroj: Tvarohový krém

Tvarohový krém do dortu

Suroviny:

  • 500 g tvarohu
  • 250 g másla
  • 150 g moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr

Postup přípravy:

Máslo vyšleháme do pěny společně s moučkovým cukrem. Poté postupně přidáváme tvaroh a vyšleháme v hladký krém. Pokud chceme, můžeme si část krému oddělit a přichutit kakaem, strouhanou čokoládou, kokosem nebo tím, na co máme zrovna chuť. Umíchaný krém dáme vychladit a ztuhnout do lednice. Množství krému vám vystačí na celý dort.

Zdroj: Tvarohový krém


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová

Gabriela Štummerová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP