Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

DIA MIZIN GURMAN

OBSAH

Gurmar je výtažek specifických fytosterolů z listů rostliny Gymnema sylvestre, se standardizovaným obsahem kyseliny gymnemové (25 %). Je to jediná přírodní látka, která dovede kontrolovat hladinu cukrů v krvi! Gurmar se používá k léčbě diabetu a v tradiční indické medicíně je užívání této rostliny praktikováno několik století. Gurmar je hindský název rostliny i jejich výtažků a v překladu znamená „zabíjí cukr“.

Zdroj: Gurmar

Poradna

V naší poradně s názvem DOTAZ NA GURMAN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

Dobrý den

Mám diabetes II stupmě a zatím se léčím nužívání prášků . Glukofach 100 mg 1-0-1

a Amaryl 3 mg 1-0-1 . Pomohlo by mi také užívat GURMAM a nebylo by to škodlivé ?

Děkuji za odpověď a přeji hezký den . Pavel 602 719 325

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Gurman může ovlivnit současnou léčbu diabetu. Může posílit účinky této léčby a tím může dojít k nebezpečným výkyvům glykemie. Informujte proto svého lékaře o tomto přípravku a pokuste se společně vyladit léčbu ostatními preparáty. Pak budete moci Gurman bezpečně užívat.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Lék gurmar

Pomůže na rychlé snížení Gurman Diamizin?

Tento doplněk stravy dle zkušeností uživatelů perfektně zabírá na udržení normální hladiny cukru. Potlačuje chuť na sladké a tím drží hladinu cukru v krvi v normě a zároveň tím napomáhá redukci váhy.

Zdroj: Čím snížit cukr před odběrem krve

Recenze podle zkušeností uživatelů

Gurmar DIA Mizin dle zkušeností (zkušenosti) uživatelů perfektně zabírá na udržení normální hladiny cukru. Zvláště ve vyšším věku dochází ke snížení metabolismu a zvyšuje se chuť na sladké. A právě zde produkt Gurmar DIAMizin pomáhá tím, že drží hladinu cukru v krvi v normě. Pro ty, kdo mají slabou vůli a milují čokoládu a sladkosti, je tento pomocník doslova zázrakem. Potlačí chuť na sladké a tím napomáhá redukci váhy.

Zdroj: Diamizin Gurmar zabiják cukru

Poradna

V naší poradně s názvem CUKROVKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bohumil.

Již delší dobu mám cukrovku II .typu. V poslední době se hodnoty při měření ráno na lačno pohybují přes 10 mmol . Přesto že beru léky Glimepiryd Sandoz 3 mg ráno, večer a EUCREAS 850 mg. nedaří se hodnoty snížit . zkoušel jsem i
potravinové doplňky Dialevel, Gurmám Mizín bez efektu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Vysoký ranní cukr v krvi je častým jevem u diabetu II. typu. Můžou za něj hormony, které se vylučují během spánku. První volbou jak to řešit je změna léčby, proto navštivte svého lékaře a prodiskutujte to s ním. Zárověň si vezměte svůj domácí glukometr a v ordinaci porovnejte jeho měření s tím lékařským.
Pomoci si můžete i sám změnou některých zvyklostí.
- Například je vhodné před spaním sníst něco malého s obsahem sacharidů do 20 gramů. Například jogurt bez tuku, trochu hummusu, malý kousek ovoce a nebo zmrazené hrozny.
- Snížení tělesné hmotnosti má obrovský vliv na ranní glykemii. Máte li nadváhu, tak se snažte zhubnout změnou jídelníčku.
- Zvýšení tělesné aktivity během dne vede k omezení ranní vysoké glykemie. Při jakékoliv tělesné aktivitě se tělo učí pracovat s inzulínem a lépe pak ovládá hladinu cukru v krvi během spánku. Není rozhodující kdy aktivitu vykonáváte. Důležité je dělat ji každý den, abyste se zadýchal a spotil.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Cukrovka

Ratatouille recept podle filmu

Animovaný film společnosti Disney Pixar nenápadně dostal do pozornosti malých diváků a potažmo i velkých strávníků francouzskou kuchyni včetně slavného pokrmu ratatouille, a podle prodejců hraček vzbudil u malých chlapců nevídaný zájem o kuchyňky a kuchyňské náčiní. Tento pokrm je spojen s hlavním hrdinou filmu – s krysou. Malý Remy je krysa, která se neliší vzhledem od ostatních. Vyrůstá společně s otcem a svojí velikou rodinou na venkově Paříže. A byl vždy jiný než ostatní, Remy má skutečně vytříbený vkus na jídlo – jako pravý gurmán. Nejí odpadky a ani nic podobného. Nesmíme zapomenout na jeho dokonalý čich. Při jedné akci, kde krade jídlo, se oddělí nechtěně od své rodiny a dostane se do centra Paříže, přímo před restauraci nejlepšího kuchaře Gusteau, který pro něj byl vzorem. Spřátelí se v této restauraci s uklízečem Linguini a později se ukáže, že jde o syna onoho slavného Gusteau. Je tu však problém, Linguini neumí vařit, Remy naštěstí ano. Spojí své síly a restaurace zase nabírá na úrovni. V cestě jim ale stojí velmi zákeřný a zároveň slavný kritik restaurací Anton Ego. Nakonec vítězí Ratatouille.

Zdroj: Recepty na ratatouille


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Gabriela Štummerová


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP