Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

FORFEMINA NA ODVODNĚNÍ

OBSAH

Cena

Zde můžete vidět cenu přípravku Forfemina.

Zdroj: Forfemina přípravek na odvodnění

Diskuze

V diskuzi ODVODNĚNÍ NATEKLÝCH NOHOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bára.

Dobrý den ,mého dědu trápí oteklé a zčernalé dolní končetiny,chtela jsem se zeptat jestli to může pomoct i mu .pokud ano (nevadí že má problémy s tlakem a cukrem?)nemá to na to nějaký zlí vliv?děkuji za odp.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dana.

beru již 6 týdnu tyto léky ale otoky nezmizely. prosí o radu děkuji

Zdroj: diskuze Odvodnění nateklých nohou

Forfemina a celulitida

Forfemina pomáhá při odstraňovat přebytečnou vodu z těla, přičemž zároveň dochází k odplavení škodlivých látek z organismu, a tak právě tímto pomáhá i proti celulitidě. Primárně však Forfemina slouží na odvodnění a celulitida je způsobená zvětšením objemu podkožních tukových buněk. Proti celulitidě vyzkoušejte i lymfomasáž, cvičení nebo krém. Důležité je podpořit krevní oběh v místě celulitidy.

Zdroj: Forfemina - recenze

Diskuze

V diskuzi TABLETY NA ODVODNĚNÍ ORGANISMU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milena šejvlová.

vhodný přípravek na odvodnění organismu

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Tablety na odvodnění organismu

Zkušenosti

Forfemina na odvodnění obsahuje výtažky z klikvy velkoplodé, extrakty z kopřiv, jablečný ocet a zinek. Spojení výtažků má příznivý vliv při léčbě onemocnění močových cest, udržuje normální chuť k jídlu a spaluje přebytečné tuky. Forfemina přispívá také k posilování pohybového aparátu a udržení svalů, kloubů a šlach.

Zdroj: Forfemina - příbalový leták

Diskuze

V diskuzi REFLUX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Janka.

Dobrý den. Prosím Vas chcem sa opýtat može sa forfemina používat na reflux, Dakujem za odved. Jana

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Reflux

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze

Diskuze

V diskuzi SEZNAM LÉKŮ NA ODVODNĚNÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jitka.

Dobrý den je lék INDAP na odvodnění nebo na vysoký tlak?Děkuji za zprávu na email.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ilona.

Dobry den, ktere prasky na odvodneni muzu mam vysoky tlak a cukrovku. Ahoj dekuji

Zdroj: diskuze Seznam léků na odvodnění

Dávkování

Podává se 1 kapsle denně, která se zapije vodou.

Zdroj: Forfemina přípravek na odvodnění

Poradna

V naší poradně s názvem LÉKY NA ODVODNĚNÍ NA PŘEDPIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Šárka Čunátová.

Dobrý den.Chtěla bych se optat na furon na odvodnění,ale beru léky na deprese a mám astma,na něj beru také léky.Mohu brát tento lék ?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Lék Furon patří mezi nejúčinnější léky na odvodnění. Lék Furon zmírňuje otoky a může být také užíván při léčbě vysokého krevního tlaku. Jeho užívání ale sebou přináší mnoho rizik, která je třeba pravidelně kontrolovat. Proto je tento lék k dostání pouze na lékařský předpis, aby ošetřující lékař mohl sledovat účinky léku a zajistit vám bezpečnou léčbu. O tom, že užíváte lék Furon, musíte vyrozumět všechny své lékaře, na plicním i lékaře píšícího vám předpis na antidepresiva. Pokud jste jim o této léčbě neřekla, učiňte tak při další kontrole.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Furon lék na odvodnění .

Nežádoucí účinky

Nežádoucí účinky nebyly popsány. Dle recenzí může Forfemina způsobit nevolnost, která může být vyvolána nedostatkem tekutin, protože přípravek působí močopudně. Rovněž může způsobit přechodné snížení krevního tlaku a nedoporučuje se ani lidem, kteří užívají léky na odvodnění, kortikoidy a Warfarin.

Zdroj: Forfemina - příbalový leták

Poradna

V naší poradně s názvem LÉKY NA ODVODNĚNÍ NA PŘEDPIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Koudelka.

Dobrý den,
Na odvodnění jsem bral Amicloton a teď mi lékař předepsal Carzap HTC 16mg/12,5mg. Chci se zeptat, v čem je mezi léky rozdíl, a který je pro mne více škodlivý.
Děkuji za odpověď.
Koudelka

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Ani jeden z jmenovaných léků pro vás nepředstavuje škodlivost, která by převyšovala zdravotní přínosy, které vám oba léky mohou poskytnout. Je běžná praxe, že se ke snížení krevního tlaku používá více variant léčby a podle výsledků se pak stanovuje další postup. Oba léky mají nežádoucí účinky, které se týkají hlavně zátěže ledvin. Když budete chodit pravidelně k lékaři na odběr krve a budete mít pod kontrolou funkci ledvin, tak můžete užívat současnou léčbu bez obav.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Léky na odvodnění na předpis

Na co se používá Forfemina

Při užívání Forfeminy se po 14 dnech dle recenzí uživatelek dostavuje pocit spokojenosti. Uživatelky nemají pocit stálého běhání na toaletu a k odvodnění dochází pozvolna. Po 1. týdnu se objevuje úbytek na váze cca 1,5 kg, což je nadbytečná voda. Na rozdíl od ostatních odvodňovacích tablet na našem trhu má tento produkt rozumnější složení. Obsahuje brusinku, kopřivu, jablečný ocet a zinek. Brusinka je na močové cesty, kopřiva čistí, ocet slouží na snížení hmotnosti, zinek je dobrý na vlasy a nehty.

Zdroj: Forfemina přípravek na odvodnění

Diskuze

V diskuzi SEZNAM LÉKŮ NA ODVODNĚNÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jitka.

Dobrý den je lék INDAP na odvodnění nebo na vysoký tlak?Děkuji za zprávu na email.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Petra.

Dobrý den,doktorka mi napsala Indap na odvodnění a mám ho brát 2x týdně,jenže nepomáhá a je tam psáno, že funguje při vyšších dávkách, to znamená kolik? Tlak mám v normě, nerozhodl mi ho?
Děkuji

Zdroj: diskuze Seznam léků na odvodnění

Forfemina na hubnutí

Primárně je Forfemina určena k odvodnění těla. Také v rámci takzvaného detoxu je užívání Forfeminy vhodné, protože podporuje odstraňování toxinů z organismu spolu s vodou. Pokud budete dodržovat dostatečný příjem tekutin, což je při užívání Forfeminy nezbytné, bude se tělo čistit. Forfemina primárně neslouží na hubnutí, pouze odvodňuje, čímž zmenšuje otoky, a tak můžete být „slim“. Forfemina tedy primárně neslouží na snížení váhy, ale na odstranění otoků způsobených nadměrným hromaděním vody v těle. Celulitida je způsobená zvětšením objemu podkožních tukových buněk. Recenze na potravinový doplněk Forfemina v rámci redukce vody jsou pozitivní.

Zdroj: Forfemina - příbalový leták

Zkušenosti

Forfemina jsou prášky na odvodnění bez receptu. Produkt Forfemina je začleněn do sekce prášky na odvodnění organismu bez receptu. Přípravek Forfemina cps.30 je registrovaný jako doplněk stravy, nemá tedy schváleny léčivé účinky a nejedná se o lék.

Dle zkušeností je přípravek Forfemina vhodný na otoky. Bez pohybu a vyvážené stravy však nelze čekat zázraky. Dámy se značnou nadváhou a špatným životním stylem nemohou čekat, že po tomto přípravku veškerá kila navíc odtečou do WC. Výrobek obsahuje samé „dobré“ věci – kopřivu, brusinku, jablečný ocet a zinek. Kdo se trošku o složení doplňků zajímá, jistě ví, že dané složení nemůže rozhodně nikomu uškodit, spíše naopak. Forfemina má velice rychlý nástup účinku. Účinnost je však individuální.

Forfemina obsahuje bylinky na odvodnění těla, jedná se o přípravky na odvodnění organismu, tudíž umí zbavit tělo otoků, detoxikovat a má i takzvaný diuretický účinek, který s sebou samozřejmě nese i efekt úbytku váhy. Jedná se ovšem o doplněk stravy, který je pouze berličkou a je potřeba vždy myslet na zdravý životní styl, přiměřený pohyb a zejména dostatečný příjem tekutin.

Zdroj: Forfemina - recenze

Diskuze

V diskuzi ODVODNENI ORGANISMU DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lucasice.

Probírám se těmito diskuzemi a já osobně jsem brala na odvodnění přesně tohle www.odvodneni-organi…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Denča Pilchová.

já dělám pravidelně jarní detoxy. Letos zkouším reduxil, má přírodní složení a podoruje hubnutí. Což mi teď vůbec nevadí dát dolů nějaké to kilčo. Fakt by mi to prospělo, tak doufám, že mi to pomůže

Zdroj: diskuze Odvodneni organismu diskuze

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze

Diskuze

V diskuzi FORFEMINA SLIM RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sasa.

Koupila jsem si Forfeminu Slim a dočetla jsem se že to není vhodné brát při vysokém krevním tlaku.Léčím se už spoustu let a mám vše v normě.Nyní mi otýkají kotníky tak mi v lekárně poradili Forfeminu.Mohu vyskoušet?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Forfemina slim recenze

Prodej a cena

Potravinový doplněk Forfemina je možné koupit běžně v lékárnách i v obchodních řetězcích, jako je například Dr. Max. Cena na trhu je rozdílná a pohybuje se okolo 150 Kč. Aktuální cenu, za kterou se Forfemina prodává, můžete zjistit tady: Forfemina cena.

Zdroj: Forfemina - příbalový leták

Co na odvodnění organismu nabízí lékárna

Na odvodnění organismu pomohou podpůrné prostředky, které obsahují výtažky z bylin, jež pomáhají vodu odvádět z těla. Tyto doplňky stravy lze běžně sehnat v lékárně bez lékařského předpisu. K dostání jsou ve formě tablet, bylinných čajů nebo sirupů. Pomoci vám mohou také kapky s výtažkem z kakostu smrdutého, který příznivě působí na celou vylučovací soustavu.

Forfemina přípravek na odvodnění těla tbl. 30 brání zadržování vody v těle a zároveň zamezuje vzniku otoků. Aplikuje se jedna tableta denně. Forfemina cena.

KNEIPP 3 bylinky na odvodnění tob. 60 je přípravek obsahující 3 bylinky na odvodnění, a to jalovec, kopřivu a petržel. Podává se 2–4x denně 1 tableta s hlavním jídlem.

Přírodní produkt H2Out přináší kombinaci přírodních látek obohacenou kofeinem pro odvodnění organismu. Vyladěná kombinace zelené kávy, kopřivy dvoudomé, bambusu, jírovce a fenyklu dovolují organismu zbavit se tekutiny a ovlivnit tak třeba krevní tlak. Zde je možné koupit H2Out.

Zdroj: Léky na odvodnění bez předpisu

Forfemina – příbalový leták

Zde můžete vidět příbalový leták potravinového doplňku Forfemina.

A tady je vidět cena, za kolik se dá koupit: Forfemina cena.

Zdroj: Forfemina

Jak funguje Forfemina na hubnutí

Při dodržování pitného režimu a užívání Forfeminy lze zhubnout, a to především v důsledku odbourání zadržování vody v organismu. Forfemina se používá k odstranění nadbytečné vody z těla, takže by neměla uživatele „vycucnout na kost“. Předpokladem správného účinku je samozřejmě dostatečný příjem tekutin. Forfemina primárně neslouží na hubnutí, pouze odvodňuje, čímž snižuje váhu. Odstraní nadbytečnou vodu, ale nemusí vyřešit příčinu jejího hromadění v těle, proto se váha po dokončení užívání přípravku může vrátit zpět.

Zdroj: Forfemina - recenze

Bylinky na odvodnění v DM

Bylinky na odvodnění v DM jsou dostupné kdykoli a recenze jsou veskrze pozitivní. Čaj na odvodnění v tomto řetězci není dostupný. Zde tedy můžete vidět produkty na odvodnění dostupné v DM v podobě tobolek.

Zdroj: Bylinky na odvodnění organismu

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Zdroj: Forfemina - recenze


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP