Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

HEMOSTOP TABLETY

OBSAH

Hemostop gel v těhotenství

U žen je hlavní příčinou vzniku hemoroidů v těhotenství rostoucí plod v děloze, který vyvíjí tlak na okolní tkáně a cévy a také na dolní dutou žílu, do které proudí krev z dolních končetin. Při stlačení této žíly se zpomaluje prokrvování a tělo otéká. Proto se hemeroidy objevují zpravidla až ve třetím trimestru a někdy také dochází ke vzniku hemoroidů po porodu. Vznik hemoroidů ovlivňuje i častá zácpa v těhotenství. Pozitivním faktem je to, že pokud žena netrpěla hemoroidy před těhotenstvím, dojde často k samovolnému zlepšení stavu.

Při vzniku hemoroidů v těhotenství lze používat Hemostop gel, který obsahuje přírodní látky jako allantoin a standardizované extrakty z dubové kůry, třezalky a aloe vera s obsahem rostlinných výluhů.

Zdroj: Hemostop

Poradna

V naší poradně s názvem HEMOSTOP DOBA LÉČBY HEMEROIDŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Chadraba pavel.

Vážení už mám hemeroidy měsíc a nic nepomaha bral jsem čípky a mast faktu prášky detralex a teď už týden beru hemostop gel max,ale zlepšení nenastává,už nemám skoro ani otvor do konečníku,při aplikaci hemostopu je to silně bolestivé,nevíte někdo,kdy se to zlepší?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zřejmě jste vyčerpal všechny možnosti léčby první volby a nyní již nezbývá nic jiného, než chirurgické odstranění. To vám rychle a definitivně vyřeší vaše problémy a do dvou týdnů budete zase fit a hlavně bez bolestí. Zastavte se u svého praktického lékaře nebo gastroenterologa a dohodněte si s ním postup vedoucí k operaci.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Hemostop doba léčby hemeroidů

Co je lepší

Co je k léčbě hemoroidů vhodnější, lze jen velmi obtížně určit. Každý pacient je jiný a každému vyhovuje něco jiného. Níže si tedy můžete prohlédnout výčet produktů na léčbu hemoroidů a jejich zhodnocení a sami se pak rozhodnout.

Zdroj: Hemostop

Diskuze

V diskuzi SVĚDĚNÍ KŮŽE V HLAVĚ A SVĚDĚNÍ KONEČNÍKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel VILIAM ČONKA.

Chtěl bych zjistit z čeho mě stále svědí kůže v hlavě na zádech konečník a to snad celé tělo trpím s akné mám CHOPN

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mája.

Na svědění konečníku používám hemostop.

Zdroj: diskuze SVĚDĚNÍ KŮŽE V HLAVĚ A SVĚDĚNÍ KONEČNÍKU

Doporučená kombinace produktů na hemoroidy

Maqui Pure + HemoStop ProBio + Vitamín C 1000 se šípkem + Zinek

Maqui Pure

Obsahuje prášek z plodů maqui, což jsou fialové bobule, podobné acai nebo nám blíže známým borůvkám. Ovoce maqui je největším antioxidantem mezi dosud prozkoumaným ovocem. Má 3x vyšší hodnotu ORAC než acai a goji a cca 15x vyšší hodnotu než borůvky (ORAC = schopnost antioxidantů pohlcovat volné radikály).

Dávkování

Užívejte 2–6 kapslí denně. Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu minimálně 2–3 měsíců.

Balení

90 kapslí – dávka na 15 až 45 dní

Upozornění

Jde o doplněk stravy. Není určen pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.

Složení v 1 tabletě: 500 mg maqui (prášek z plodů)

Hemostop Probio Max

Doplněk stravy, jehož hlavními složkami jsou diosmin/hesperidin, dobromysl, probiotika a prebiotika. Právě díky dobromysli přispívá přípravek k vyšší pevnosti a pružnosti cévních stěn.

Dávkování

Užívejte 1 tobolku denně během jídla.

Balení

60 tobolek + 30 tobolek zdarma – dávka na 3 měsíce

Složení

1 000 mg vitamínu C (kyselina L-askorbová, askorbát sodný) – normalizuje odolnost organismu proti infekcím a únavě obzvláště v jarních a zimních měsících.

Dávkování

Užívejte 1 až 2 tablety denně.

Balení

150 tablet – dávka na 2,5 až 5 měsíců + zinek s vysokou vstřebatelností (60 tablet zdarma).

Zdroj: Hemostop

Diskuze

V diskuzi SVĚDĚNÍ KONEČNÍKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

to věčné ošívání a poposedávání už bylo podezřelé i kolegyni a ta dobře věděla jak mi poradit.koupila jsem si hemostop gel max a už sedím v klidu.žádné pálení štípání.....

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Svědění konečníku

Tablety

Uvedené tablety obsahují unikátní probiotický komplex:

Simply You HemoStop Probio MAX 90 tbl.

Hemostop Probio MAX je doplněk stravy pro pomoc s obtížemi při hemoroidech. Jedná se o výjimečně komplexní doplněk stravy, který obsahuje probiotické a antioxidační složky a také dobromysl, která přispívá k přirozeně pevným a pružným cévám.

Složení v jedné kapsli:

  • Diosmin/hesperidin (90:10) 450 mg
  • Vitamín C (kyselina L-askorbová) 60 mg
  • Rutin 20 mg
  • Vitamín E (D-alfa-tokoferol) 4,5 mg
  • Selen (seleničitan sodný pentahydrát) 10 μg
  • Sušená nať/list dobromysli 15 mg
  • Inulin 60 mg

Produkt Hemostop Probio Max obsahuje probiotický komplex:

  • Lactobacillus acidophilus 1,5 x 10 na 8
  • Bifidobacterium bifidum 4,5 x 10 na 8
  • Bifidobacterium longum 4,5 x 10 na 8

Dávkování

Užívejte 1 tobolku denně během jídla. Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu minimálně 2 až 3 měsíců.

Balení

60 tobolek + 30 tobolek ZDARMA – dávka na 3 měsíce

Upozornění

Doplněk stravy. Nevhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nejde o náhradu pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před přímým sluncem a mrazem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15–25 °C.

Hodnocení

Je to velmi dobrý lék na hemoroidy, i jako preventivní péče. Je na přírodní bázi. Opravdu pomáhá, ale je potřeba dlouhodobější užívání a samozřejmě hlídat si životosprávu.

Přípravek pomáhá vyladit zažívání, nemá žádné vedlejší účinky a dobře se polyká. Je účinný při pravidelném a dlouhodobém užívání, ovšem cena je vyšší.

Nedochází k dalšímu zhoršování potíží. Přípravek je dle recenzí vhodný na hemoroidy 1. a 2. stupně, na hemoroidy 3. a 4. stupně je dost slabý.

Přípravek nemá tak rychlý účinek jako čípky a masti, ale na druhou stranu je léčba pohodlná a z dlouhodobého hlediska funguje stejně dobře. Kromě léčby hemeroidů má i pozitivní vedlejší účinky v podobě posilování a prokrvování cév. Je to patrné například v tom, že barva obličeje přejde od bledé do zdravě načervenalé.

Zdroj: Hemostop

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN A DOBROMYSL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Haunerova Miluše.

Dobrý den, prosim o radu. Mohu uzivat Hemostop probio s dobromysli současně s warfarinem? Dekuji. Miluše H.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Warfarin je skvělý lék, když se dodržují dietní opatření, které vyloučí potraviny a doplňky stravy ovlivňující srážení krve. Pokud budete experimentovat s jakýmkoliv léčivým doplňkem, musíte si ověřit jeho účinky na srážlivost krve odběrem krve a vyhodnocení srážlivosti dva až tři dny po započetí užívání. Dohodněte se se svým lékařem na začátku doplňkové léčby a přijďte si nechat odebrat krev. Jen tak můžete mít jistotu, že tato kombinace vám neublíží. Jinak hrozí problémy ohrožující život.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin a dobromysl

Kofeinové tablety cena

Zde je uveden seznam obchodů, ve kterých lze kofeinové tablety sehnat za nejlevnější cenu: kofeinové tablety cena.
 

Zdroj: Kofeinové tablety

Gel

Jako mastí, tak i gelů je na našem trhu řada. Zde je velmi účinný gel:

Hemostop gel Max

Hemostop gel Max je zdravotnický prostředek při hemoroidech. Jedná se o účinný přípravek s obsahem 12 rostlinných extraktů, díky nimž má hydratační, zvláčňující, zklidňující, regenerující, chladivý a čisticí účinek. Po nanesení na konečník vytváří Hemostop Gel Max hydratační, zvláčňující, zklidňující, regenerační, chladivou a čisticí hydrogelovou vrstvu. Hydrogelová vrstva vytváří na konečníku příznivé podmínky pro aktivaci přirozených regeneračních a protizánětlivých mechanismů.

Hemostop gel Max je určen k aplikaci na konečník a okolí konečníku:

  • při poruchách sliznice konečníku spojených se vznikem hemoroidů;
  • při svrbění, štípání a pálení konečníku;
  • při opruzení a popraskání sliznice a okolí konečníku.

Složení

Dub letní – extrakt z kůry, třezalka tečkovaná – extrakt z natě, světlík lékařský – extrakt z natě, měsíček lékařský – extrakt z květu, řebříček obecný – extrakt z natě, violka vonná – extrakt z květu, jitrocel kopinatý – extrakt z listu, sléz lesní – extrakt z květu, bez černý – extrakt z květu, přeslička rolní – extrakt z natě, réva vinná – olej ze semen, kadidlovník pilovitý – extrakt, aloe vera – extrakt z listů

Přídatné látky

Aqua, Butyrospermum parkii, Caprylyl glycol/phenoxyethanol/hexylene glycol, Propylenglycol, Carbomer, Polysorbate 20, Sodium hydroxide, Parfum

Dávkování

Aplikujte 2–3x denně přiměřené množství gelu na postižený konečník. Doporučená doba aplikace je 5–10 dní. Aplikujte na čistou sliznici konečníku. Má příjemný chladivý účinek, při aplikaci je k pokožce velmi šetrný, nemastí ji ani nedráždí. Přípravek změkčuje drsnou pokožku, zjemňuje suchou a popraskanou kůži.

Balení

75 ml

Hodnocení

Hemostop Gel má dobré reference a dobrou cenu ve spojení s tabletami Hemostop. Jiné léky mohou způsobovat alergické reakce. V případě Hemostopu nastává okamžitá úleva a výrazné zlepšení, které trvá dlouhodobě. V případě větších potíží stojí za úvahu kombinace s tabletami Hemostop. Doporučuje se o něco méně sedět a trochu více se hýbat.

Po namazání přestává pocit pálení, gel chladí, neštípe, rychle zaschne, takže se nerozmazává. Použití je i preventivní.

Zdroj: Hemostop

Poradna

V naší poradně s názvem MŮŽU PANTHENOLOVÉ TABLETY V DOBĚ KOJENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kateřina.

Dobrý sen, chci se zeptat, zda mohu užívat panthenolové tablety v době kojení. Mám 5 ti měsíční dítě. děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Ano, Panthenol je možné užívat doporučenou dávku i při kojení. Obvykle si to maminky berou, protože jim po porodu začnou padat vlasy a Panthenol jim velmi pomáhá rychle vrátit kvalitu vlasů, jako byla v době před těhotenstvím.

Zdroj: diskuze Můžu panthenolové tablety v době kojení

Kofeinové tablety foto

Zde je několik fotografií, na kterých jsou vidět různé druhy kofeinových tablet: kofeinové tablety foto.
  

Zdroj: Kofeinové tablety

Diskuze

V diskuzi RIMADYL TABLETY PRO PSY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel HEDVIGA.

Dobrý deň, ll ročný briard užíva Rimadyl 1/2 tablety ráno 4.deň, spolu s Amoksiklavom. Zaujíma ma, či môže byť akoby omámený a nechutí mu žrať, len pije.Ďakujem

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Rimadyl tablety pro psy

Aulin tablety 100 mg

Tablety jsou umístěné v blistru z Al/PVC, blistr je bílý, neprůhledný, umístěný v papírové krabičce. Velikost balení na našem trhu je 3, 6, 10, 15, 20, 30 tablet. Tablety přípravku AULIN obsahují monohydrát laktosy. Pacienti se vzácnými dědičnými problémy s intolerancí galaktosy, vrozeným nedostatkem laktázy nebo malabsorpcí glukosy a galaktosy by tento přípravek neměli užívat.

Zdroj: Aulin

Poradna

V naší poradně s názvem TESTOSTERON TABLETY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamil.

Cvičím a rád bych si zvýšil hladinu testosteronu, poradíte mi které tablety na testosteron si mám koupit?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Testosteron je hormon, který se vyrábí v našem těle a není možné ho přímo do těla v této formě dodávat ani tabletami a ani injekcemi. Jediná možnost, jak zvýšit hladinu testosteronu je utlumit látky, které regulují, respektive brzdí jeho výrobu v nadledvinkách. Nejběžnější způsob, jak zvýšit sekreci testosteronu v těle je užívat tablety, nebo spíše kapsle s extraktem z bulharské rostliny Tribulus Terrestris. Pokud Kamile skutečně tvrdě cvičíš, tak můžeš Tribulus Terrestis brát v dávce třikrát vyšší, než je doporučená na obalu výrobku, jinak se bere v doporučených dávkách od výrobce. Pro skutečné zvýšení testosteronu v krvi je třeba užívat Tribulus Terrestris alespoň 3 týdny! Bere se v cyklech 4-5 týdnů užívat a pak na 3 týdny vysadit a pak zase hned znovu opakovat užívání.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Testosteron tablety

Doporučení

Pečlivě zkontrolujte, že váš pes tabletu, prášek či sirup skutečně spolkl. Někteří psi se tváří, že lék spolkli, ale ve chvíli, kdy je nepozorujete, lék vyplivnou.

V zájmu správné hygieny si po podání tablety psovi nebo po přidání tablety do potravy pro psa umyjte ruce.

K zajištění správné dávky je třeba co nejpřesněji určit živou hmotnost psa.

Zdroj: Odčervení psa

Diskuze

V diskuzi IVERMEKTIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Paulovičová.

kde lze zakoupit tablety dekuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Ivermektin

Entizol čípky

Při léčbě u žen se používají vaginálně Entizol tablety.

Zdroj: Entizol

Diskuze

V diskuzi TRIBULUS TERRESIS TABLETY PRO ZENY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena Stichova.

Chtěla bych tablety které obsahují estrogeny pro ženy byste mi něco doporučit děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alena Stichova.

Mohli byste mi doporučit nebo poradit jaké se dají koupit tablety které obsahují estrogeny pro ženy děkuji

Zdroj: diskuze Tribulus terresis tablety pro zeny

Použití u psů

U psů se nejčastěji NO-SPA podává při průjmech, zažívacích potížích nebo při problémech s močovým měchýřem.

Zdroj: Tablety NoSpa pro psa

Kofeinové tablety a jejich výhody

Velký přínos při používání kofeinových pilulek je ten, že zostřují mysl, což pomáhá studentům a řidičům nákladních automobilů zůstat vzhůru a ve střehu a zároveň udržet jejich mysl zaměřenou na úkoly, které jsou před nimi. Mnoho lidí také používá kofein pro potlačování chuti k jídlu, které vede k hubnutí. Také pohodlí přitahuje spousty lidí, protože kofeinové tablety jsou levnější, nežli několik láhví s kofeinovým nápojem, a mají stejný povzbuzující užitek.
 

Zdroj: Kofeinové tablety

Prodej a cena

Herpesin krém je volně prodejný lék. Jeho cena v lékárnách může být různá. Cena produktu Herpesin krém.

Herpesin tablety jsou pouze na předpis. Herpesin 200 a Herpesin 400 jsou v lékárnách bez doplatku. Cena produktu Herpesin tablety.

Zdroj: Herpesin

Metronidazol rozpustnost

Po navlhčení tablety ihned bobtnají a rychle se rozpouštějí.

Zdroj: Metronidazol

Kdy je vhodné použít tablety

Nimesulid obsažený v léčivých přípravcích Aulin, Nimesil, Mesulid má analgetické a protizánětlivé účinky. Používá se zejména při bolestech a zánětech.

Tablety jsou k dostání v blistru z Al/PVC, blistr je bílý, neprůhledný, uschovaný v papírové krabičce. Velikost balení na našem trhu je 3, 6, 10, 15, 20, 30 tablet. Tablety přípravku Aulin obsahují monohydrát laktózy. Pacienti se vzácnými dědičnými problémy s intolerancí galaktózy, s vrozeným nedostatkem laktázy nebo malabsorpcí glukózy a galaktózy by tedy tento přípravek neměli užívat.

Dávkování: 1 tableta po jídle maximálně 2x denně a po dobu nejdéle 15 dní (aby se předešlo možnému výskytu nežádoucích účinků, například poškození trávicí trubice a jater).

Zdroj: Použití Aulinu

Jak kofeinové tablety vypadají

Kofeinové pilulky jsou malé bílé prášky, které jsou prodávány v malých lahvičkách nebo baleních. Obvykle jsou k dostání v drogeriích, obchodech a lékárnách. Kofeinové pilulky se musejí užívat ve vhodném dávkování, a zároveň s vodou. V každé pilulce je obsaženo 200 nebo více gramů kofeinu, což odpovídá asi dvěma silným kávám, nebo limonádovým vodám s kofeinem, například PEPSI nebo Coca Cola.
 

Zdroj: Kofeinové tablety


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Michal Vinš


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP