Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

MILGAMMA N INJEKCE

OBSAH

Milgamma injekce cena

  • Milgamma N inj 5x2ml 90,49 Kč,
  • Milgamma N inj 25x2ml 434,80 Kč,
  • Milgamma N inj 100x2ml 1 652,08 Kč,
  • Milgamma N inj 500x2ml 7 846,61 Kč

Zdroj: Lék Milgamma N

Diskuze

V diskuzi LÉK MILGAMMA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Babulka.

Dobrý den, mám dotaz.Dostala jsem předpis na lék Milgamma N od své neuroložky.V lékárně mi bylo řečeno,že pojišťovna tento lék nehradí a zaplatila jsem 324kč.Paní doktorka mi o platbě nic neřekla.Je to divné,neboť mi doporučila ještě další lék s tím,že ten si mám zaplatit.Na internetu jsem našla,že lék Milgamma by měl být hrazen pojišťovnami.Nevím,jestli je to ovlivněno,mám pojišťovnu 207 a bydliště v Praze.Děkuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří.

Dobrý den. I já jsem platil za Milgammu N.10injekcí 340Kč dále jsem měl 12 injekcí Muscoralu a deset injekcí Almiralu a platil jsem celkem 780Kč. a celkově to moc nepomohlo.Tyto injekce jsou na uvolnění svalstva aby záda nebolela. Nyní jsem si ještě koupil Milgammu n v tabletách je jich tam 100 tablet a cena v nynější akci je 550Kč jinak 670 Kč.Tablety jsou bez předpisu, ale injekce jsou na předpis a mě je chodili domů píchat sestřičky každý den.MIlgamma N se píchá ob den.Muscoril a Almiral se píchá každý den do svalu a injekce nebolí kdežto injekce Milgammy N trošku štípou a musí se píchat zvlášť hluboko do svalu.

Zdroj: diskuze Lék Milgamma

Kdy je zdravé užívat Milgamma N

Milgamma N je zdrojem tří vitamínů B (B1, B6 a B12). V běžné stravě je dostatek těchto vitamínů a pro normálně se stravujícího člověka není třeba jejich další doplňování. Opodstatnění prospěšnosti užívání přípravku Milgamma N je nutné předem ověřit laboratorním vyšetřením krve na přítomnost těchto tří vitamínů v organizmu. Pokud v těle z nějakého důvodu chybí, pak je Milgamma N zdraví prospěšná.

Zdroj: Milgamma N a tloustnutí

Milgamma tablety cena

Cena: 143 Kč, tato částka již zahrnuje DPH.

Zdroj: Lék Milgamma N

Poradna

V naší poradně s názvem LÉK MILGAMMA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Babulka.

Dobrý den, mám dotaz.Dostala jsem předpis na lék Milgamma N od své neuroložky.V lékárně mi bylo řečeno,že pojišťovna tento lék nehradí a zaplatila jsem 324kč.Paní doktorka mi o platbě nic neřekla.Je to divné,neboť mi doporučila ještě další lék s tím,že ten si mám zaplatit.Na internetu jsem našla,že lék Milgamma by měl být hrazen pojišťovnami.Nevím,jestli je to ovlivněno,mám pojišťovnu 207 a bydliště v Praze.Děkuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Babulko, léková politika se neustále mění a co platilo včera, dnes už nemusí. Stejně tak je to i s lékem Milgamma N, který v tabletové formě již není hrazen ze zdravotního pojištění a pacient skutečně hradí úplně celou jeho cenu sám ze svého. Pojišťovna plně hradí jen obří balení injekcí léku Milgamma N.

Zdroj: diskuze Lék Milgamma

Co léčí Milgamma N

Přípravek Milgamma se používá jako podpůrná léčba při onemocněních postihujících periferní nervový systém (například zánětlivá onemocnění periferních nervů a kořenů, onemocnění v rámci diabetu mellitu, následky chronického alkoholismu, obrna lícního nervu, postižení trojklanného nervu, kořenové syndromy, pásový opar a podobně). Dále se přípravek Milgamma používá u stavů se zvýšenou potřebou vitaminů skupiny B.

Zdroj: Lék Milgamma N

Diskuze

V diskuzi POMÁHÁ MILGAMMA N NA PLOTÝNKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana.

Dobrý den,
pomáhá Milgamma N na plotýnky ?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Michaela.

Dobrý den, taky mne zajímá zda na milgamma n na plotenky?
Děkuji

Zdroj: diskuze Pomáhá milgamma n na plotýnky

Milgamma složení

Milgamma obsahuje: Benfotiaminum 50 mg, Cyanocobalaminum 250 mikrogramů, (ut Cyanocobalamini trituratio 0,5% 50 mg + 10% nads.). Dále 1 obalená tableta obsahuje tyto pomocné látky: laktózu, sacharózu, kukuřičný škrob, želatinu, mikrokrystalickou celulózu, mastek, kyselinu stearovou, uhličitan vápenatý, šelak, ricinový olej, oxid titaničitý, barviva E104, E122, E124, bílý vosk, karnaubský vosk. Neobsahuje gluten, obsahuje laktózu.

Zdroj: Lék Milgamma N

Tloustnutí po užívání přípravku Milgamma N

Milgamma N je kombinace vitamínů skupiny B (B1 ve formě benfotiaminu, B6 a B12). O vitamínech B je známo, že podporují syntézu tuků a mohou tak přispívat k nárůstu objemu tukové tkáně. Ovšem jak uvádí tento zdroj [1] je patrné, že vitamíny z řady B se již hojně vyskytují ve většině běžných potravin umělým obohacováním a organizmus je těmito vitamíny zcela nasycen z běžné stravy. Dalším zvýšením příjmu vitamínů B v podobě přípravku Milgamma N tedy již nevzniká další potenciál pro tloustnutí, ale naopak může dojít k úbytku váhy a to vlivem předávkování vitamíny B, které vede k toxickým účinkům, jako je Hepatotoxicita (chemicky způsobené poškození jater) a oxidační poškození tkání, obojí je doprovázeno úbytkem váhy, nikoliv však zdravým.

Zdroj: Milgamma N a tloustnutí

Diskuze

V diskuzi MILGAMMA TABLETY CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava Šlegrová.

Dobrý den, pokud někdo z Vás užíval lék Milgamma alespoň 1 měsíc a zpozoroval nějaké, byť malé zlepšení Vašich problému, buďte tak laskaví a celou dobu užívání a mimořádných reakcí mě prosím popište. Pokud by se dal zlepšit stav nervů, bylo by to skutečně úžasné. Děkuji Vám za případné informace. S pozdravem Jaroslava Šlegrová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ivana Petiková.

Kamarádka v lékárně jim děkoval pan že po třech měsících přestaly bolesti zad. Zkouším užívat ale četla jsem že se po nich pribira na váze. PETIKOVA

Zdroj: diskuze Milgamma tablety cena

Milgamma tbl

Milgamma 20 tbl je volně prodejný lék.

Výrobce: Mauermann - Arzneimittel Franz Mauermann OHG, Pöcking, SRN.

Držitel registračního rozhodnutí: Wörwag Pharma GmbH and Co., KG Böblingen, SRN.

Složení – účinné látky:

1 obalená tableta obsahuje Benfotiaminum 50 mg, Cyanocobalaminum 250 mikrogramů, (ut Cyanocobalamini trituratio 0,5% 50 mg + 10% nads.).

Indikační skupina: Vitaminy.

Kontraindikace:

Přípravek Milgamma nesmí používat pacienti s přecitlivělostí na látky obsažené v přípravku. Pacienti trpící psoriázou (lupénkou) musí mít pro používání závažné důvody: vitamin B12 může zhoršit kožní projevy.

Nežádoucí účinky:

V jednotlivých případech může dojít k výraznému pocení, ke zrychlení srdeční frekvence, k výskytu akné nebo ke svědění kůže až k vyrážce. Případný výskyt nežádoucích účinků nebo jiných neobvyklých reakcí sdělte lékaři.

Interakce:

Účinky přípravku Milgamma a jiných léků se mohou vzájemně ovlivňovat. Váš lékař má být proto informován o všech lécích, které v současné době užíváte nebo začnete užívat, ať již se jedná o léky na lékařský předpis nebo bez něj. Jestliže vám další lékař předepíše nebo doporučí jiný lék, informujte jej, že již užíváte přípravek Milgamma. V případě přípravku Milgamma nejsou dosud známy interakce s jinými léky.

Dávkování:

Pokud lékař neurčí jinak, je obvyklá dávka pro dospělého jedna obalená tableta 3krát denně.

Způsob užití: Obalenou tabletu Milgamma nekousejte, zapijte vodou.

Uchovávání: Přípravek Milgamma uchovávejte při teplotě do 25 °C, v původním vnitřním obalu, aby byl přípravek chráněn před vzdušnou vlhkostí.

Varování: Přípravek Milgamma se nesmí používat po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Balení: 20 obalených tablet

Zdroj: Lék Milgamma N

Nitrosvalová injekce

Bude vám podána jedna ampulka jednou nebo dvakrát denně injekcí do svalu.

Zdroj: Injekce Ketazon

Diskuze

V diskuzi MD GUNA INJEKCE KOUPIT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miloslava Kuldová.

Dobrý den,

prosím o radu, kde bych mohla koupit injekce Guna MD-HIP.

Moc děkuji a přeji pěkný den

M.Kuldová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vlastislav Machů.

Prosím,kde se dají koupit injekce Guma MD HIP? děkuji

Zdroj: diskuze Md guna injekce koupit

Kyselina hyaluronová injekce cena

Ceny ošetření se při spotřebě 1 injekce s obsahem stabilizované kyseliny hyaluronové pohybují od 4 000 do 8 000 korun, závisí na velikosti ampulky a typu materiálu. Tento obsah průměrně vystačí na zvětšení rtů nebo výplň nosolícních vrásek.

Zdroj: Na co je dobrá kyselina hyaluronová

Diskuze

V diskuzi CO OBNAŠÍ LEK KARON se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Stanislav.

Jsem po operaci prostaty a semeních váčků, už je to druhý rok. Chybí mně stopoření penisu, ale mám obavy aby jsem netrpěl. Jedná se o injekce: zn. Karon. Musím si jít lehnout do nemocnice, aby jsem naučit tento lék používat. Předem děkuji za informaci. Je mně 63 let.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Stanislav.

Jsem 2 roky po operaci prostaty a semenych vacku. A prosím o vyjádření na použití injekce na erekci. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Stanislav

Zdroj: diskuze Co obnaší lek karon

Na co jsou kortikoidy v injekcích

Epidurální injekce steroidů, spinální kortikosteroidy injekce i spinální injekce steroidů snižují bolesti způsobené otokem nebo zánětem kolem páteře. Zlepšují fyzické funkce pacientů s nikdy nekončící bolestí v dolní části zad nebo s ischiasem. Komplikace u této aplikace kortikoidů jsou vzácné, ale i zde existují možná rizika.

Injekční forma kortikoidů se aplikuje také u endokrinních poruch, u revmatického onemocnění, poruch tvorby kolagenu, dermatologických onemocnění, u těžkých nebo život ohrožujících alergických stavů, u očního onemocnění, například herpes zoster, dále u gastrointestinálního onemocnění, u onemocnění dýchacích cest, u hematologických poruch, u onkologických onemocnění a také u edematózních stavů.

Zdroj: Co jsou to kortikoidy

Poradna

V naší poradně s názvem HORMONÁLNÍ INJEKCE.KDY JÍT NA DALŠÍ? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Elena.

v březnu mi byla píchnuta hormonální injekce na 3 měsíce.kdy mám jít na další?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Když máš v březnu píchnutou injekci, která účinkuje 3 měsíce, tak na další bys měla jít v červnu. Je důležité udržovat stále stejnou úroveň estrogenu, bez nějakých přestávek v aplikaci injekcí. Kdyby tě otravovalo chodit každé 3 měsíce, tak si můžeš nechat píchnout injekci na 6 měsíců.

Zdroj: diskuze Hormonální injekce.kdy jít na další?

Dostupnost

Mezi léčivé přípravky, které se již nevyrábějí nebo nedodávají do ČR, patří KETAZON 10% UNG, KETAZON COMP. UNG, KETAZON H UNG.

Zdroj: Injekce Ketazon

Recenze na kolagenové injekce

Jedná se o léčbu pomocí vepřového kolagenu. Suplementace kolagenu má za úkol posílit, strukturovat a ochránit chrupavky, šlachy, vazy a kloubní pouzdra. Cílem terapie je zlepšit profil kolagenových vláken a následně i veškerých anatomických struktur, ve kterých je kolagen přítomen.

Doporučuje se aplikace 1–3x týdně po dobu prvních dvou týdnů podle závažnosti, následně pak jedno ošetření týdně až do úlevy od bolesti.

Více se můžete dozvědět i zde.

Zdroj: Kolagenové injekce na bolest

Výhody použití GUNA injekcí

Injekce obsahují látky tělu vlastní (kolagen) a látky rostlinného původu, takže jsou dobře snášenlivé. Existuje 13 druhů pro řešení různých specifických problémů. Působí tedy vždy v té oblasti, pro kterou jsou určeny. Po aplikaci dochází k ústupu bolestí pohybového aparátu, ke zmírnění poškození způsobených poraněním, úrazem, případně průvodními chronickými onemocněními. Účinné látky jsou negativní v dopingových testech.

Zdroj: Kolagenové injekce na bolest

Cena léku Muscoril

Lék Muscoril je k dostání v injekční formě a také jako tvrdé tablety. Obě dvě varianty léku jsou k dostání pouze na lékařský předpis a pacient doplácí část jejich ceny.

  • Maximální výše doplatku na injekce Muscorilu je zde: injekce Muscoril cena (v balení je 6 injekčních dávek).
  • Maximální výše doplatku na tvrdé tablety Muscorilu je zde: tablety Muscoril cena. (v balení je 20 tablet).

Zdroj: Sanofi

Zdroj: Lék na bolavá záda a svaly

Tramal injekce

Tramal injekční roztok je lék proti bolesti, který patří do skupiny opioidů ovlivňujících centrální nervový systém. Zmírňuje bolest působením na zvláštní nervové buňky v míše a mozku.

Přípravek Tramal injekční roztok se používá k léčbě středně silné až silné bolesti. Dávkování se upravuje podle intenzity bolesti a podle individuální citlivosti na bolest. K odstranění bolesti by se měla použít nejnižší možná dávka přípravku. TRAMAL injekční roztok se podává pomalu, obvykle do žíly na paži nebo jako injekce do svalu (obvykle do hýždě) nebo do podkoží. Přípravek TRAMAL injekční roztok může také být zředěn a podán do žíly ve formě infuze.

V České republice jsou zaregistrovány tyto síly přípravku Tramal injekce:

  • INJ SOL 10X100MG/2ML
  • INJ SOL 5X100MG/2ML

Zdroj: Lék Tramal

Zoladex cena

Zoladex depot 3,6 mg je velmi drahý lék, protože jedna injekce stojí více než 4000 Kč. Dokonce injekce Zoladexu v provedení 10,8 mg stojí přes 11 tisíc korun! Nemusíte ale zoufat, protože na Zoladex přispívá pojišťovna a doplácí se jen na slabší verzi s 3,6 mg účinné látky kolem 100 Kč. Silnější verze Zoladexu s 10,8 mg účinné látky je plně hrazen z veřejného zdravotního pojištění a pacient ho obdrží v lékárně zdarma, takže cenu 11 tisíc neplatí, zaplatí ji plně zdravotní pojišťovna.

Zdroj: Zoladex, lék na snížení pohlavních hormonů


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP