Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

MORFIUM NÁPLASTI

OBSAH

Morfium při rakovině

Morfium je nejčastěji užívaný lék na bolesti při rakovině. Čeští lékaři na rozdíl od svých západních kolegů předepisují onkologickým pacientům méně tišících léků. Důvodem jsou obavy z toho, že morfium může způsobovat závislost a další zdravotní problémy. Ne každá rakovina bolí stejně, například lidé s leukémií netrpí tak velkými bolestmi, naopak nádory kostí či slinivky břišní způsobují až krutou bolest. Morfium je pro tyto onkologicky nemocné pak životně důležitým lékem.

Zdroj: Morfium

Diskuze

V diskuzi MORFIUM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karlos.

Jak morfium ovlivňuje řidiče? A je vůbec možné (zákoné)řídit motorové vozidlo pod vlivem morfia?
Děkuji
Karlos

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Morfium

Účinky

Morfium je silné analgetikum, které má mnoho účinků, například tlumí dráždivost dýchacího centra, vyvolává klid a způsobuje euforii. Přichází lhostejnost ke všemu, nejsou žádné starosti, stoupá sebevědomí, zrychlí se myšlenky. Morfium také narušuje přenos signálu bolesti. To v praxi znamená, že pokud vás třeba něco bolí, například ruka, signál bolesti nedorazí vlivem morfia do mozku, tudíž necítíte bolest. Používá se takto pouze u závažných případů, nepodává se každému, koho bolí ruka či noha.

Zdroj: Morfium

Diskuze

V diskuzi DETOXIKAČNÍ NÁPLASTI DETOX PHARMA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Libuše.

Dobrý den,
včera jsem obdržela detoxikační náplasti. Přes noc jsem je použila a opuchla mi pravá část jazyka.

Prosím, o informaci, zda je možné tyto detoxikační náplasti dál používat.

Věřím, že mi brzy odpovíte.

Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vlad.

Vypadá to, že Vás tu berou vážně..

Zdroj: diskuze Detoxikační náplasti detox pharma

Morfium – cena a prodej

Morfin patří mezi omamné látky skupiny I, zacházení s ním podléhá ustanovením zákona č. 167/1998 Sb., o návykových látkách. Tudíž musí být u výrobců, distributorů, v lékárnách a jiných zdravotnických zařízeních uchováván v uzamčené schránce či skříni. Jakékoliv nakládání musí být předepsaným způsobem evidováno. Lékárna může přípravky vydat pacientům na základě speciálního tiskopisu receptu s modrým pruhem a zdravotnickým zařízením na základě žádanky s modrým pruhem.

Zde můžete vidět orientační cenu Morfinu.

U náplastí je důležité vědět, že nástup jejich účinku je velmi pozvolný (až 24 hodin) a i po úplném odstranění náplasti účinek ještě dlouho přetrvává (zhruba 17 h). Z náplasti se lék postupně uvolňuje do organismu přes nepoškozenou kůži, a to po dobu 72 hodin. Účinnou látkou v náplasti není morfin, ale fentanyl, nebo v menší míře buprenorfin, který má ale určitá omezení díky povaze obsažené účinné látky. Náplasti využívají moderní matrixový systém náplasti, u nějž je účinná látka přímo v adhezivní vrstvě. Náplast se mění zpravidla každé 3 dny a oproti morfinu má výhodu v menším výskytu nepříjemných vedlejších příznaků – zácpy či únavy.

Injekce morfia vyvolá vyrovnanou, klidnou euforii. Nastává lhostejnost ke starostem, stoupá sebevědomí a myšlenky se zrychlí (neruší mozkové funkce). Morfin tlumí vnímání bolesti, tlumí dráždivost dýchacího centra. Ve vysokých dávkách působí hypnoticky a dýchací centrum ochrne.

Zdroj: Morfium

Diskuze

V diskuzi KOUPIM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan.

Koupím morfium, mám velký psychický problémy... je to jediný co mi pomáhá... děkuji mobil:737050551

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze KOUPIM

Detoxikační náplasti cena

Zde můžete porovnat ceny různých druhů detoxikačních náplastí.

Zdroj: Detoxikační náplasti

Diskuze

V diskuzi DETOXIKAČNÍ NÁPLASTI DETOX PHARMA DISKUSE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Danule.

Bohužel mám stejnou zkušenost, vyrážku mám na hrudi i krku, šíleně to svědí. Uvádím tedy negativní hodnocení !
Chystám se produkt vrátit , doufám , že splní , co slibují a peníze mi vrátí.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Krtek.

S náplastí mám velmi špatné zkušenosti, vyrazily se mi po těle
pupínky slité do ošklivých skvrn , příšerně svědily. Náplasti jsem vrátil, ale peníze mi nevrátili !!!!!
pozor na reklamu , nesolidní jednání. Lojza

Zdroj: diskuze Detoxikační náplasti detox pharma diskuse

Použití náplastí Detox Pharma

Tyto náplasti by se měly aplikovat po dobu 6 až 8 hodin, tedy po dobu spánku. Aplikují se vždy na obě chodidla. Postup aplikace náplasti:

  • Z náplasti sejměte ochrannou vrstvu.
  • Náplast uchopte za okraje.
  • Náplast přilepte na střed chodidla.
  • Po 8 hodinách náplast sejměte a důkladně omyjte chodidla.

Zdroj: Detoxikační náplasti Detox Pharma

Diskuze

V diskuzi DETOXIKAČNÍ NÁPLASTI PODVOD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Kořánová.

Detoxikační náplasti od Detox Pharma,PO Box 135,Ostrava 30 je velký podvod.Nejenže to vůbec nepomůže,ale když jsem část náplastí vrátila,tak jsem několikrát urgovala vrácení peněz a do dneška je nemám.Nenechte se nikdo napálit.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Anna.

Dobrý večer, velice ráda přidávám svůj komentář. Zboží jsem po převzetí obratem vrátila....bohužel do dnešního se mi i přes opakované urgence nikdo neozval. Patrně jsem o své peníze přišla. DOPORUČUJI NENALETĚT!!!

Zdroj: diskuze Detoxikační náplasti podvod

Detoxikační náplasti Detox Pharma

Detoxikační náplasti DETOX PHARMA představují nejnovější 100% přírodní detoxikační terapii, která pomáhá předcházet hromadění toxinů v těle a tím podstatně snižuje pravděpodobnost onemocnění, posiluje imunitu a zvyšuje fyzickou i duševní energii. Detoxikační náplasti DETOX PHARMA mají platný evropský CE certifikát. Detoxikační náplasti DETOX PHARMA se aplikují na 6–8 hodin po dobu spánku, vždy na obě chodidla.

Zdroj: Detoxikační náplasti

Diskuze

V diskuzi DETOXIKAČNÍ NÁPLASTI DETOX PHARMA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vlad.

Vypadá to, že Vás tu berou vážně..

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Libuše.

Odpovědi jsem se nedočkala, byť jsem požádala o radu více adres. Reakce na náplasti mě tak vyděsila, že jsem je už vícekrát nepoužila......

Zdroj: diskuze Detoxikační náplasti detox pharma

Co jsou to detoxikační náplasti Detox Pharma?

Detoxikační náplasti Detox Pharma účinně aktivují reflexní body na chodidle a tím zaručují maximálně účinnou detoxikaci. Ve většině běžných detoxikačních náplastí je použit turmalín nízké kvality (průměr zrn je cca 0,02 mm) a jeho účinek není zdaleka tak intenzivní, jako turmalín v detoxikačních náplastech Detox Pharma.

Zdroj: Detoxikační náplasti Detox Pharma

Diskuze

V diskuzi DETOXIKAČNÍ NÁPLASTI PODVOD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva.

Můžete mi poskytnout telefon, kam mám zavolat ohledně vrácení peněz? naletěla jsem taktéž, ještě bych to zkusila, zajímá mne jejich reakce i když vím, že je to ztracené! Podvodníci, člověk se nepoučí!!!!!! Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lorelei.

Detoxikační náplasti? Co je to za nesmysl? Já jsem užívala tablety cga a ty mi pomohly. Doporučuji. Nějakým náplastem bych tedy fakt moc nevěřila.

Zdroj: diskuze Detoxikační náplasti podvod

Detoxikační náplasti na chodidla

Východní medicína má za to, že jedovaté látky v těle klesají směrem dolů. Důvod je jednoduchý – hromadí se tak mimo životně důležité orgány. Dříve se tyto detoxikační náplasti daly sehnat pouze v Asii, kde jsou dodnes velmi oblíbené.

Zdroj: Detoxikační náplasti

Poradna

V naší poradně s názvem BRADAVICE NA ZÁDECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Teri.

Dobrý večer namazala jsem si to tou visnovkou a vipada to takto .Bojím se aby to nebylo něco vážného .Děkuji
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

U višněvského balzámu je důležité, aby na postiženém místě nevyschnul a nesetřel se. Proto je lepší dát trochu jen na ránu a na polštářek u náplasti a pak to s ní přelepit. Nejlepší jsou vodotěsné náplasti. Jestli máte pochybnosti, tak bezpečnou léčbu i diagnostiku dostanete v ordinaci kožního lékaře.

Zdroj: diskuze Bradavice na zádech

Detox Pharma vedlejší účinky

Náplasti DETOX PHARMA nejsou léčivým přípravkem. Tento produkt není určen ke stanovení diagnózy, léčbě nebo k prevenci jakéhokoliv onemocnění. V případě zdravotních potíží je třeba se obrátit na lékaře.

Zdroj: Detoxikační náplasti

Diskuze

V diskuzi DETOX NÁPLASTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena buchtova.

Jak často, v jakých intervalech by se měly náplasti používat? Dostala jsem je bez návodu. Použití je jednoduché, ale frekvence použití není nikde zmíněna.
Děkuji za odpověď. Helena Buchtová

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Detox náplasti

Vedlejší účinky

Mezi nežádoucí účinky patří zácpa, někdy nevolnost a zvracení (při dlouhodobém užívání obvykle mizí), křeče žlučových až močových cest. Na morfium vzniká velmi rychlá a hlavně fyzická závislost. Pokud člověk, který pravidelně užívá toto analgetikum, svůj přísun nedostane, prožívá abstinenční příznaky. Ty jsou pravým opakem působení morfia. Přichází neklid, bolí celé tělo. Je důležité zmínit, že opakovaným užíváním morfia dochází k toleranci, což je vlastně postupné snižování účinnosti. Závislý tak potřebuje zvyšovat dávku. Člověk závislý na morfiu je bledý, vlasy mu mohou předčasně zešedivět. Celé tělo mu chátrá a je „zhuntované“ dřív, než má být. Další nepříznivé účinky morfia jsou snížení plodnosti, vynechávání menstruačního cyklu, potrat. Pokud žena porodí dítě a sama po dobu těhotenství bere morfium, narodí se dítě, které má hned den po porodu abstinenční příznaky.

Zdroj: Morfium

Diskuze

V diskuzi DETOXIKACNÍ NAPLASTI DETOX PHARMA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nada.

Je to podvod.Vrátila jsem v termínu reklamace náplasti,je to již 2 měsíce a firma se vůbec neozývá!Zviditelním je v pořadu ČERNÉ OVCE.S takovým jednáním jsem se nesetkala.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Detoxikacní naplasti DETOX PHARMA

Detoxikační náplasti – podvod nebo pravda

Je jen na vás, zda si tuto techniku očisty organismu chcete vyzkoušet. Každý jsme jedinečný a každému zabírá něco jiného. Ovšem jak říká stará východní medicína, vše souvisí se vším. Tak proč to nevyzkoušet. Jde přeci o očistu bez chemie a zatížení organismu.

Zdroj: Detoxikační náplasti

Jak fungují detoxikační náplasti

Jejich účinky jsou opravdu rozsáhlé. Detoxikační náplasti uvolňují a odstraňují toxické látky z těla, pomáhají od únavy, zlepšují krevní oběh a metabolismus, výrazně podporují kvalitu spánku, snižují bolestivost zad, hlavy, svalů, zubů a kloubů, působí příznivě na celý organismus. Zmírňují bolesti spojené s nemocemi, jako je artritida a zánět kloubního váčku. Detoxikační náplasti obsahují pečlivě vybrané byliny a léčebné látky, které jsou bezpečné a účinné. Doporučovaná doba, po kterou je vhodné detoxikační náplasti používat, není stanovena. Někdy stačí tři dny, jindy naopak nestačí ani tři týdny. Sami ráno podle použité náplasti poznáte, jestli je ještě další aplikace nutná.

Zdroj: Detoxikační náplasti

Jak vytvořit můstek z alobalu

Je třeba vzít kus široké náplasti a na ni nalepit pásek fólie (alobalu) široké 1 cm vodorovně a 1,5 cm svisle, přičemž se horní a spodní části náplasti nechají volné, tedy vlevo i vpravo po 1,5 cm. Stříbrný můstek se přikládá na všechna postižená, bolavá místa.

Zdroj: Stříbrný můstek z alobalu návod

Detox pharma – foto

Zde jsou fotografie zobrazující zmiňované detoxikační náplasti Detox Pharma.

Zdroj: Detoxikační náplasti Detox Pharma

Náplast na kuří oka

Náplastí na kuří oka je celá škála. Vhodné jsou hydrokoloidní náplasti, které urychlují odstranění kuřího oka. Tlumí bolest při došlapu v obuvi. Hydrokoloidní polštářek změkčuje kuří oko, napomáhá tak k jeho hojení a regeneraci kůže. Tvar náplasti umožňuje lepší přilnutí a přizpůsobení se vaší pokožce. Náplast je průsvitná, takže můžete sledovat ránu i její okolí. Výše popsané náplasti zakoupíte například pod názvem Cosmos – Náplast na kuří oka.

Nová celohydrokoloidní náplast Cosmos „Na kuří oka Twin tec“ se dvěma vrstvami hydrokoloidů je určena pro dvojí ochranu a účinnou léčbu kuřího oka. Mírní tlak a bolest, je diskrétní a prodyšná, snadno se odstraňuje. Je voděodolná. Více se těchto produktech dozvíte zde.

Tento typ náplastí je dostupný v lékárnách nebo prodejnách se zdravotnickými prostředky.

Zdroj: Kuří oko na plosce nohy

Výhody detoxikačních náplastí

  • zvýšíte fyzickou energii
  • posílíte imunitní systém
  • snížíte tělesnou únavu
  • urychlíte metabolismus (důležité při redukci hmotnosti!)
  • zlepšíte cirkulaci krve
  • zlepšíte kvalitu spánku
  • zmírníte otoky
  • odstraníte nepříjemný zápach nohou
  • uvolníte svalstvo
  • zpomalíte zdravotní problémy přicházející se stárnutím

Zdroj: Detoxikační náplasti Detox Pharma


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP