Téma: 

recenze na lék milgamma


Facebook Twitter Pinterest email tisk

LÉK MILGAMMA N

Milgamma injekce cena

Milgamma N inj 5x2ml 90,49 Kč, Milgamma N inj 25x2ml 434,80 Kč, Milgamma N inj 100x2ml 1 652,08 Kč, Milgamma N inj 500x2ml 7 846,61 Kč

Detail odstavce: Milgamma injekce cena
Zdroj: Lék Milgamma N
Zveřejněno: 6.10.2014


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: lék Milgamma

Dobrý den, mám dotaz.Dostala jsem předpis na lék Milgamma N od své neuroložky.V lékárně mi bylo řečeno,že pojišťovna tento lék nehradí a zaplatila jsem 324kč.Paní doktorka mi o platbě nic neřekla.Je to divné,neboť mi doporučila ještě další lék s tím,že ten si mám zaplatit.Na internetu jsem našla,že lék Milgamma by měl být hrazen pojišťovnami.Nevím,jestli je to ovlivněno,mám pojišťovnu 207 a bydliště v Praze.Děkuji za odpověď.

Zdroj: diskuze Lék Milgamma
Odesláno: 20.10.2012 uživatelem babulka
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

LÉK MILGAMMA N

Milgamma tablety cena

Cena: 143 Kč, tato částka již zahrnuje DPH.

Detail odstavce: Milgamma tablety cena
Zdroj: Lék Milgamma N
Zveřejněno: 6.10.2014


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: Re: lék Milgamma

Babulko, léková politika se neustále mění a co platilo včera, dnes už nemusí. Stejně tak je to i s lékem Milgamma N, který v tabletové formě již není hrazen ze zdravotního pojištění a pacient skutečně hradí úplně celou jeho cenu sám ze svého. Pojišťovna plně hradí jen obří balení injekcí léku Milgamma N.

Zdroj: diskuze Lék Milgamma
Odesláno: 20.10.2012 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

LÉK MILGAMMA N

Co léčí Milgamma N

Přípravek Milgamma se používá jako podpůrná léčba při onemocněních postihujících periferní nervový systém (například zánětlivá onemocnění periferních nervů a kořenů, onemocnění v rámci diabetu mellitu, následky chronického alkoholismu, obrna lícního nervu, postižení trojklanného nervu, kořenové syndromy, pásový opar a podobně). Dále se přípravek Milgamma používá u stavů se zvýšenou potřebou vitaminů skupiny B.

Detail odstavce: Co léčí Milgamma N
Zdroj: Lék Milgamma N
Zveřejněno: 6.10.2014


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: Milgamma tablety cena

Dobrý den, pokud někdo z Vás užíval lék Milgamma alespoň 1 měsíc a zpozoroval nějaké, byť malé zlepšení Vašich problému, buďte tak laskaví a celou dobu užívání a mimořádných reakcí mě prosím popište. Pokud by se dal zlepšit stav nervů, bylo by to skutečně úžasné. Děkuji Vám za případné informace. S pozdravem Jaroslava Šlegrová

Zdroj: diskuze Milgamma tablety cena
Odesláno: 3.4.2019 uživatelem Jaroslava Šlegrová
Počet odpovědí: 0

LÉK MILGAMMA N

Milgamma složení

Milgamma obsahuje: Benfotiaminum 50 mg, Cyanocobalaminum 250 mikrogramů, (ut Cyanocobalamini trituratio 0,5% 50 mg + 10% nads.). Dále 1 obalená tableta obsahuje tyto pomocné látky: laktózu, sacharózu, kukuřičný škrob, želatinu, mikrokrystalickou celulózu, mastek, kyselinu stearovou, uhličitan vápenatý, šelak, ricinový olej, oxid titaničitý, barviva E104, E122, E124, bílý vosk, karnaubský vosk. Neobsahuje gluten, obsahuje laktózu.

Detail odstavce: Milgamma složení
Zdroj: Lék Milgamma N
Zveřejněno: 6.10.2014


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

LÉK MILGAMMA N

Milgamma tbl

Milgamma 20 tbl je volně prodejný lék.

Výrobce: Mauermann - Arzneimittel Franz Mauermann OHG, Pöcking, SRN.

Držitel registračního rozhodnutí: Wörwag Pharma GmbH and Co., KG Böblingen, SRN.

Složení – účinné látky: 1 obalená tableta obsahuje Benfotiaminum 50 mg, Cyanocobalaminum 250 mikrogramů, (ut Cyanocobalamini trituratio 0,5% 50 mg + 10% nads.).

Indikační skupina: Vitaminy.

Kontraindikace: Přípravek Milgamma nesmí používat pacienti s přecitlivělostí na látky obsažené v přípravku. Pacienti trpící psoriázou (lupénkou) musí mít pro používání závažné důvody: vitamin B12 může zhoršit kožní projevy.

Nežádoucí účinky: V jednotlivých případech může dojít k výraznému pocení, ke zrychlení srdeční frekvence, k výskytu akné nebo ke svědění kůže až k vyrážce. Případný výskyt nežádoucích účinků nebo jiných neobvyklých reakcí sdělte lékaři.

Interakce: Účinky přípravku Milgamma a jiných léků se mohou vzájemně ovlivňovat. Váš lékař má být proto informován o všech lécích, které v současné době užíváte nebo začnete užívat, ať již se jedná o léky na lékařský předpis nebo bez něj. Jestliže vám další lékař předepíše nebo doporučí jiný lék, informujte jej, že již užíváte přípravek Milgamma. V případě přípravku Milgamma nejsou dosud známy interakce s jinými léky.

Dávkování: Pokud lékař neurčí jinak, je obvyklá dávka pro dospělého jedna obalená tableta 3krát denně.

Způsob užití: Obalenou tabletu Milgamma nekousejte, zapijte vodou.

Uchovávání: Přípravek Milgamma uchovávejte při teplotě do 25 °C, v původním vnitřním obalu, aby byl přípravek chráněn před vzdušnou vlhkostí.

Varování: Přípravek Milgamma se nesmí používat po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Balení: 20 obalených tablet

Detail odstavce: Milgamma tbl
Zdroj: Lék Milgamma N
Zveřejněno: 6.10.2014


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: Re: tinnitus stop tablety recenze

TAKÉ JSEM NALETĚL TĚM LUMPUM. LÉK NA TINNITUS JE OPRAVDU NA NIC. NEKUPOVAT ŽÁDNÝ EFEKT PROSTĚ. TAHÁK NA PENÍZE.

Zdroj: diskuze Tinnitus stop tablety recenze
Odesláno: 16.10.2017 uživatelem MILAN GAVRUN
Počet odpovědí: 5 Zobrazit odpovědi

VIADRUS LIGNATOR

Viadrus Lignator – recenze

Viadrus Lignator patří do skupiny „kotle na dřevo“. Tento kotel dle recenzí splňuje emise, má výbornou účinnost a je z litiny.

Recenze uvádějí i skutečnost, že záleží na tom, jak budete topit, pokud dřevem je to „watově“ v pořádku, ale pokud chcete „jet jen na automat“, nastává problém, musíte si vzít silnější těleso o řadu kilowat.

Dále recenze uvádějí, že když kotel vykazuje teplotu spalin 234 °C, je to normální. Teplota UT by měla být 75 °C. Šamotové desky u kotle jsou povinné pro správné prohořívání a odchod spalin.

Detail odstavce: Viadrus Lignator – recenze
Zdroj: Viadrus Lignator
Zveřejněno: 10.5.2018


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: gabanox 300 recenze

Prosím o radu.Mam silný zánět šlach a mám silene bolesti byl mě předepsaný tento lék Gabanox 300 ale doctla sem se že je na epileptické záchvaty,bolesti atd...Prosím mám ho uzivat?Moc děkuju za odpovedi

Zdroj: diskuze Gabanox 300 recenze
Odesláno: 13.1.2018 uživatelem Petra Hlavenkova
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

GLYVENOL RECENZE

Léková skupina

Oba produkty (Glyvenol, Detralex) patří do skupiny venofarmak.

Detail odstavce: Léková skupina
Zdroj: Glyvenol recenze
Zveřejněno: 18.1.2019


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: lék milgamma N

Dobrý den, užívám na neuropatii při cukrovce typu II lék Pregabalin Milan 150mg. Protože výsledky při užívání 3x1 tableta, byla mi dávky zvýšená na 1,1,2.Problémy se zmírnily,. Když jsem se ale dotazovala na užívání léku Milgama N, tak mi to lékař nedoporučil. O tomto léku jsem se dověděla od známé, ktéré ho psala reumatoložka. Můj dotaz je, zda bych mohla užívat obojí, nebo, které raději.

Kromě toho užívám Metformin 850 1-1, betaloc ZOOM 251 , Verospiron 251 Furon 40,1 Apopurinol,1.
Atoris 1, Calcichev D3,1, Vigantol 6 kapek denně.

Děkuji za odpověď. Burešová

Zdroj: diskuze Lék milgamma N
Odesláno: 26.9.2018 uživatelem oľga Burešová
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: Re: Re: arthroneo recenze / podvod

Poctivě jsem užíval (postřikoval) jak říká návod a po spotřebování ŽÁDNÉ výsledky.
Neutrácejte zbytečně !!!

Zdroj: diskuze Arthroneo recenze
Odesláno: 10.2.2019 uživatelem Tomáš V.
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: parazit ex recenze

Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přípravkem parazit ex. děkuji

Zdroj: diskuze Parazit ex recenze
Odesláno: 26.9.2016 uživatelem Eliška Kučerová
Počet odpovědí: 0

MANA - RECENZE

Kde koupit MANA drink

Zde najdete další informace o výrobku MANA.

Je zde i uvedena cena. Heureka tento produkt v nabídce nemá.

Detail odstavce: Kde koupit MANA drink
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: Re: tinnitus stop recenze

Jsem skálopevně přesvědčen, že tinitus je neléčitelný a proto veškeré kladné recenze na přípravek Tebokan považuji slušně řečeno za nepravdivé. Lékařská věda zatím nenašla způsob, jak tuto vadu léčit. Lituji všechny postižené tou horší formou a nedivím se jim, že hledají spásu i v nepravdivých nabídkách.

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 27.12.2018 uživatelem Jiří Václavíček
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

MANA - RECENZE

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018

LÉK MILGAMMA N

Milgamma N injekce

MILGAMMA N je injekční roztok dostupný pouze na základě lékařského předpisu.

MILGAMMA N INJ 5X2ML obsahuje vitaminy, a to kombinaci skupiny vitaminů B (B1, B6 a B12). Neurotropní vitaminy B-komplexu mají příznivé účinky na zánětlivá a degenerativní onemocnění nervů a pohybového aparátu. Milgamma N se používá při léčení nervových onemocnění různého původu, postihující zejména periferní nervový systém (například zánětlivá onemocnění periferních nervů a kořenů, postižení v rámci diabetu mellitu – diabetická polyneuropatie, následky chronického alkoholismu, obrna lícního nervu, postižení trojklanného nervu, kořenové syndromy, pásový opar, bolesti nervů a svalů a podobně), a jako posilující lék.

Nepoužívejte přípravek při přecitlivělosti na jakoukoli léčivou látku tohoto přípravku nebo na jakoukoli látku pomocnou, trpíte-li těžkými převodními srdečními poruchami, trpíte-li akutním srdečním selháním, jste-li těhotná nebo kojíte. Lék nesmí být vzhledem k obsahu benzylalkoholu (20 mg/ml) podán nedonošeným dětem, novorozencům a kojencům do 6. měsíce věku.

Zvláštní opatrnosti při použití přípravku je zapotřebí, neboť přípravek obsahuje benzylalkohol 20 mg/ml. Může způsobit toxické a anafylaktické reakce u kojenců a dětí do 3 let. V těhotenství a při kojení se přípravek rovněž nedoporučuje užívat (v 1 ampuli je obsaženo 100 mg pyridoxinu, za bezpečnou se pokládá dávka do 25 mg/den). Pro podání u pacientů s psoriázou musí být závažné důvody – vitamin B12 může zhoršit kožní projevy. Není vhodné podávat přípravek u pacientů s nádorovým onemocněním.

Vzájemné působení s dalšími léčivými přípravky: Účinky přípravku Milgamma N a účinky jiných současně užívaných léků se mohou navzájem ovlivňovat. Váš lékař by měl proto být informován o všech lécích, které v současné době užíváte nebo které začnete užívat, a to na lékařský předpis i bez něj. Než začnete současně s používáním přípravku Milgamma N užívat nějaký volně prodejný lék, poraďte se se svým ošetřujícím lékařem. Při léčbě Parkinsonovy choroby samotnou levodopou může dojít ke snížení jejího účinku. Dále může dojít ke vzájemnému snížení účinku při léčbě isoniazidem, cykloserinem, D-penicilaminem, adrenalinem, noradrenalinem a sulfonamidy. Při parenterální aplikaci lidokainu se může při doprovodném užívání epinefrinu a norepinefrinu vyskytnout zesílení kardiálních vedlejších účinků. Přípravek zesiluje účinek cholinergních látek a lokálních anestetik. Cytostatika dixifluridin a fluorouracyl snižují účinky přípravku.

Těhotenství a kojení: Lék nesmí být aplikován těhotným a kojícím ženám.

Co se musí vzít v úvahu u dětí: Lék nesmí být vzhledem k obsahu benzylalkoholu podán novorozencům a kojencům do 6 měsíce věku.

Řízení dopravních prostředků a obsluha strojů: Lék neovlivňuje schopnost řídit vozidlo a obsluhovat stroje.

Důležité informace o některých složkách přípravku Milgamma N: Přípravek obsahuje benzylalkohol 20 mg/ml. Může způsobit toxické a anafylaktické reakce u kojenců a dětí do 3 let. Nesmí se podávat nedonošeným dětem, novorozencům a kojencům do 6. měsíce věku.

O aplikaci léku rozhoduje lékař. U těžkých a akutních stavů se aplikuje hluboko nitrosvalově 1 ampule denně. Po odeznění akutního stadia a u lehčích stavů se aplikuje 2–3krát týdně 1 ampule nitrosvalově. Obvyklá délka léčby je 1–4 týdny.

Možné nežádoucí účinky: Podobně jako všechny léky může mít i přípravek Milgamma N nežádoucí účinky. Pokud se kterýkoli z nežádoucích účinků vyskytne v závažné míře, nebo pokud si všimnete jakýchkoli nežádoucích účinků, které nejsou uvedeny v této příbalové informaci, sdělte to prosím svému lékaři. V ojedinělých případech může dojít k výraznému pocení, zrychlení tepu srdce, výskytu akné či reakcím z přecitlivělosti: kožní reakci se svěděním až kopřivkou nebo dušnost, zúžení průdušek, otok různých částí organismu (například obličeje nebo sliznice dýchacího či trávicího ústrojí). Při opakovaném nitrosvalovém podání může výjimečně u disponovaných jedinců dojít k alergické šokové reakci. Při výskytu nežádoucího účinku, který není popsán v této příbalové informaci, informujte svého lékaře nebo lékárníka.

Jak přípravek Milgamma N uchovávat: Uchovávejte v chladničce (2–8 °C). Uchovávejte ampule v krabičce, aby byl přípravek chráněn před světlem. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu! Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí!

Léčivé látky jsou: Thiamini hydrochloridum 100 mg, Pyridoxini hydrochloridum 100 mg, Cyanocobalaminum 1,00 mg ve 2 ml injekčního roztoku.

Pomocné látky jsou: Monohydrát lidokain-hydrochloridu 10 mg/ml, benzylalkohol 20 mg/ml, voda na injekci, hexakyanoželezitan draselný, polymetafosforečnan sodný.

Balení obsahuje 5, 6, 10, 25, 100 nebo 500 ampulí po 2 ml.

Držitel rozhodnutí o registraci: Wörwag Pharma GmbH and Co.KG, Calwer Str. 7, Böblingen, Německo.

Výrobce: Solupharm Pharmazeutische Erzeugnisse GmbH and Co.KG, Bahnhoffstr. 17, Melsungen, Německo.

Detail odstavce: Milgamma N injekce
Zdroj: Lék Milgamma N
Zveřejněno: 6.10.2014

LÉK ROSUCARD

Doplatek na Rosucard

Doplatek na veškeré dostupné formy v ČR je 0 Kč. Lék je pouze na lékařský předpis.

Detail odstavce: Doplatek na Rosucard
Zdroj: Lék Rosucard
Zveřejněno: 3.7.2017

TRITTICO

Trittico cena

Lék Trittico je lék na lékařský předpis a je částečně hrazen z veřejného zdravotního pojištění. Aktuální cena doplatku na lék Trittico AC 150 po 60 tabletách, je zde: Trittico AC 150 cena.


Detail odstavce: Trittico cena
Zdroj: Trittico
Zveřejněno: 15.9.2012

LÉK NA UVOLNĚNÍ SVALŮ ZAD

Tolperison

Mydocalm [mydokalm] je lék, který bývá předepisován při nadměrném napětí kosterních svalů. Účinnou složkou preparátu je sloučenina tolperison. Tolperison snižuje napětí kosterní svaloviny (má centrálně myorelaxační účinek) a navíc lehce rozšiřuje cévy, což zlepšuje prokrvení tkání.

Recenze uvádějí, že se Mydocalm používá u stavů, kdy je potřeba uvolnit kosterní svaly, ve většině případů na bolest zad. Poměrně oblíbený je tento lék u neurologů, kteří ho předepisují například lidem s nadměrným a bolestivým napětím svalstva po mozkových příhodách a u těžších forem roztroušené sklerózy. Uvolnění svalů působí úlevu a přispívá k usnadnění rehabilitace. Mydocalm má efekt i při bolestech zad způsobených nadměrnými stahy páteřních svalů (typicky bolest krční páteře). Pozitivní efekt Mydocalmu na cévy se využívá v léčbě takových stavů, jako je postižení drobných cév při cukrovce, u Raynaudovy nemoci a podobně.

Mydocalm by měl být užíván pouze dle doporučení předepisujícího lékaře. Vyrábí se ve formě tablet a běžná dávka pro dospělého člověka je 1–3 tablety denně.

Mydocalm může vyvolat zhoršení pozornosti a bdělosti, nepříjemné sucho v ústech, zácpu, alergické reakce (svědění kůže, kopřivka) a svalovou slabost. Velmi nebezpečný může být Mydocalm pro pacienty trpící myasthenií gravis.

Tento lék nelze zakoupit online na českém trhu, není volně prodejný, je vázán na předpis.

Detail odstavce: Tolperison
Zdroj: Lék na uvolnění svalů zad
Zveřejněno: 12.7.2018

MANA - RECENZE

Příprava

MANA je (nebo přinejmenším má být) tekutá plnohodnotná náhražka jídla. Je to vlastně prášek, který smícháte s vodou, olejem, protřepete, necháte chvilku nasakovat, a máte připraveno jedno hlavní denní jídlo. mana je jídlo budoucnosti. Jedná se v podstatě o tekuté jídlo kašovité konzistence, které poskytne vše potřebné, co tělo může potřebovat.

Detail odstavce: Příprava
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018

TRITTICO

Nežádoucí účinky

Lék Trittico způsobuje závratě, ospalost a zduření nosní sliznice: Trittico také způsobuje posturální hypotenzi, která ale zmizí s pokračujícím dávkováním.

Trittico může být spojeno s priapismem, což je dlouhotrvající a spontánně neustupující erekce. Každý mužský pacient, který užívá lék trittico, a u kterého se vyskytne prodloužená bolestivá erekce, by měl okamžitě přestat lék užívat.

Detail odstavce: Nežádoucí účinky
Zdroj: Trittico
Zveřejněno: 15.9.2012

RECENZE NA ALAVIS BARNY'S

Proč je Barny's Triple Blend extra silný založený na Alavisu nejoblíbenějším výrobkem na trhu pro lidi?

Nabízí velké množství účinných látek, jako je glukosamin a chondroitin sulfát, kolagen či MSM pro prevenci a léčbu kloubních onemocnění. Je založen na funkčním přípravku, který je léty prověřen, nabízí špičkovou kvalitu, neobsahuje žádné další balastní látky, které jsou pro tělo zbytečné.

Detail odstavce: Proč je Barny's Triple Blend extra silný založený na Alavisu nejoblíbenějším výrobkem na trhu pro lidi?
Zdroj: Recenze na Alavis Barny's
Zveřejněno: 21.4.2017

MANA - RECENZE

MANA a hubnutí

MANA není dietní program, jde o nutričně vyváženou a lehce stravitelnou stravu, která nahrazuje tradiční jídlo, přičemž šetří čas i náklady na přípravu tradičních pokrmů. MANA je spolehlivý a vyvážený zdroj energie, který má nízký glykemický a insulinemický index. Představuje dokonalý způsob, jak se udržet v tempu po celý den. Nicméně s MANOU lze i redukovat váhu, jelikož máte vyváženou a pravidelnou stravu.

Detail odstavce: MANA a hubnutí
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018

TRITTICO

Trittico upozornění

  • Lék Trittico by neměl být podáván během 2 týdnů od ukončení IMAO (Inhibitor monoaminooxidázy). Také léčba IMAO by neměla být započata během prvního týdne od vysazení léku Trittico.
  • Nemocní s epilepsií, infarktem myokardu nebo ti, kteří mají těžké jaterní či renální onemocnění, tak by měli používat lék Trittico se zvýšenou opatrností.
  • Také v těhotenství nebo při kojení není vhodné užívat lék Trittico. Lék se v těchto případech použije jen výjimečně a to pouze v případě, že potenciální přínos ospravedlňuje potenciální riziko.
  • Lék Trittico není vhodný pro děti.


Detail odstavce: Trittico upozornění
Zdroj: Trittico
Zveřejněno: 15.9.2012

REPAREX NA OBNOVU VLASOVÉHO PIGMENTU

Reparex – recenze

Podle recenzí je jisté, že většině lidem tento produkt pomohl, proto by ho rádi doporučili i dalším uživatelům s předčasným šedivěním vlasů. Tento produkt je celkově velmi dobře hodnocen, jeho percentuální úspěšnost činí 60 %. Ale jako každý přípravek má i tento své pro a proti. Výhodou je zakrývání šedin. Naopak nevýhodou je zbarvení vlasů do červena. Ale záleží na každém uživateli, jakou dříve měl a nyní chce mít barvu vlasů.

Detail odstavce: Reparex – recenze
Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu
Zveřejněno: 27.12.2014