Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

SILONKY VE SPREJI DM

OBSAH

Silonky ve sprejiDM

Zde naleznete silonky ve sprejiDM.

Zdroj: Punčochy ve spreji

Diskuze

V diskuzi TEKUTÝ DUSÍK VE SPREJI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamil.

Nevíte náhodou někdo, kde se dá koupit tekutý dusík ve spreji?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Tekutý dusík ve spreji

Punčochy ve spreji cena

Zde naleznete ceny punčoch ve spreji.

Zdroj: Punčochy ve spreji

Diskuze

V diskuzi MOŘSKA VODA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tereza.

dobry den chtela bych se zeptat mam deseti měsičny dvojcata a maji rymu a použivam mořskou vodu ve spreji ..kolikrat se ma použivat děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Mořska voda

Calzedonia Silonky

Punčochové kalhoty Calzedonia Silonky mají sílu vlákna 20 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena nedostatečně, pružnost dostatečně, tažnost velmi dobře, žmolkování velmi dobře, vybíjení statické elektřiny dobře. Čas potřebný pro vybití náboje je 42 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena dobře. Celkové hodnocení dle dTestu je uspokojivě (59 %).

Zde můžete vidět cenu Calzedonia Silonky.

Zdroj: Nejlepší silonky

Poradna

V naší poradně s názvem LÉK NA OTEKLÉ NOHY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Na oteklé nohy je nejlepší lék Detralex. Detralex pomáhá na bolest nohou, ale i proti varixům a na oteklé nohy. Detralex je na lékařský předpis a užívá se 2x denně 1 tableta. Léčba by měla trvat půl roku a po této době by se měly zhodnotit její účinky a případně v léčbě dále pokračovat. Současně s léčbou je třeba nosit také kompresní punčochy, které se dnes dají sehnat v provedení, jako běžné silonky, takže nejsou nápadné.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Lék na oteklé nohy

Keratin ve spreji

Rovněž keratin ve spreji vytváří krásné a zdravé vlasy. Obsahuje tekuté keratinové složky, hodnotné proteiny a aminokyseliny. Díky pravidelnému používání se keratin ukládá do vlasů a ty získávají zpět ztracený lesk a vyrovnanou strukturu. Pro zvýšení objemu se neoplachuje.

Zde je cena keratinu ve spreji.

Zdroj: Keratin na vlasy

Diskuze

V diskuzi MOŘSKÁ VODA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Terezie.

Na ucpaný nos či na pročištění je skvělá mořská voda!
Používám nejraději Quixx sprej, dávkování ve spreji mi vyhovuje a opravdu mi nos uvolní. Zvlášť v sychravém počasí nosím stále v kabelce a nos čistím - jako prevenci před rýmou.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jan Kopeček.

Hledal jsem dávkování šaratice, je to pro mne dost důležité. Po dlouhém hledání jsem našel honosný, výrazný nadpis: ŠARATICE, MINERÁLNÍ VODA - DÁVKOVÁNÍ. A ve "stati" pod nadpisem je dávkování bramboříku, něco březové vodě, a jiné, v tomto případě nesmysly. Tak chaotické informování je navzdory zázračné digitalizaci "n-té generace" informačních technologií, či jak to ještě honosněji nazvat, pro kočku. Bůh nás chraň před "digitalizací státní správy", tak propagované Pirátskou stranou. To by to asi dopadlo.
Kop.

Zdroj: diskuze Mořská voda

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší silonky

Poradna

V naší poradně s názvem GLAUBEROVA SŮL OČISTA TĚLA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel VLASTA.

Mám plíseň na nehtách u nohou i šlapkách a prstech. Slyšela jsem, že jsou dobré koupele nohou s Glauberovou solí! Je to pravda ?Děkuji Vlasta

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Glauberova sůl vám na plíseň moc nepomůže. Podle vašeho popisu to vypadá, že máte rozsáhlejší infekci kožní plísně a tady pomůže už jen lék z lékárny. Nejdříve zkuste použít Clotrimazol ve spreji a když to po měsíci každodenního používání nepomůže, tak požádejte kožního lékaře o předpis na Prokanazol.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Glauberova sůl očista těla

Co jsou tekuté punčochy?

Punčochy ve spreji chrání nohy před prachem, škodlivými bakteriemi, alergeny a jinými negativními faktory životního prostředí, ale nebrání přirozenému dýchání pokožky. Tekuté punčochy nanášejte na čistou, suchou a depilovanou pokožku. Intenzivně protřepejte nádobku a aplikujte postupně ze vzdálenosti 20 cm na požadovanou plochu. Rovnoměrně rozetřete, aby se vytvořil jednotný odstín a nechte zaschnout. Na odstranění použijte vodu a mýdlo.

Zdroj: Punčochy ve spreji

Poradna

V naší poradně s názvem SVRAB? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ema.

Dobrý večer.Mám dotaz ohledně podezření na svrab.Před třemi týdny mi především na stehnech,dále pak na lýtkách vyskákala ,,kopřivka".Opravdu jako když člověk spadne do kopřiv.Hodně jsem si to rozškrábala až jsem měla z toho pupínky a modřiny.Kožní lékařka říkala,že je to buď potravinová alergie,ale že by to mohl být i svrab..
Po cca týdenní léčbě belodermem se vše uzdravilo a nic jsem necítila.
Bohužel po třech týdnech od propuknutí,zase začínají vyskakovat pupínky a svědění.
Vypadá to na ,,další fáze" svrabu?
Mockrát děkuji a přeji hezké dny.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dobrý den Emo, u Vás se nejedná o svrab! Vaše kopřivka je nějaká forma dermatitidy. Vřele doporučuji vrátit se k léčbě Belodermem a pak začít zkoumat příčiny této dermatitidy. Jejím spouštěčem může být prací prášek, silonky, pleťové mléko, koupele, nebo také něco ve Vaší stravě, na co byste mohla být takto alergická. Pokud Vám nedokáže Váš dermatolog určit příčinu, tak doporučuji navštívit alergoologa. V každém případě mějte Beloderm v domácích zásobách a vždy, když se objeví nový výskyt, tak okamžitě zahajte léčbu, aby se to nezvětšovalo a tím i více nesvědilo. Zdržte se rozškrábání - urychlíte tím vymizení své dermatitidy.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Svrab?

Na co se používají punčochy ve spreji?

Používáním punčoch ve spreji se Vám nohy nemohou nikdy zapařit a také nejsou zbytečně stahovány. Výrobky obsahují UV filtr, jsou voděodolné, zvlhčující a obsahují zpevňující složky. Velmi praktické je používat je na nohy v otevřených botách, vyniknou vaše nalakované nehty.

Odstíny:

  • Bronze: Vyniknou křivky nohou. Vykreslí stín po stranách, což dodá nohám dojem pevnosti a pružnosti.
  • Terracotta: Nohy vypadají zdravěji, budou hedvábné a svěží jako po opalování.
  • Natural: Dodá nohám průhledný perleťový odstín. Vynikne jejich přirozená krása.
  • Coco: Teplý zlatohnědý odstín přidá na bohatosti a jemnosti.

Zdroj: Punčochy ve spreji

Poradna

V naší poradně s názvem RUDÉ FLEKY NA KŮŽI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika.

ahoj lidičky,
ráda bych se Vás na něco zeptala. Všimla jsem si, že mám na nohou červené fleky - spíše kruhové a maximálně dvoucentimetrové. Vypadají trochu jako komáří štípnutí, ani moc nesvědí, ale já se bojím, že by se mohlo jednat o začínající svrab. Máma jej kdysi měla a vypadalo to dost podobně.
Nežiju ve špíně a v žádném zařízení jsem nebyla, ale přesto mám obavy.
O co by se mohlo jednat?
Díky za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Veroniko, spíše půjde o alergii například na prací prášek (špatné vymáchání) nebo na zapářku nohy v uzavřené botě a nebo Vás mohlo i něco pokousat, například pavouk, patrně v noci. Zkuste na to mazat Fenistil gel a Panthenol ve spreji, nebo to nechejte přirozeně odeznít.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Rudé fleky na kůži

Pocení nohou v silonkách

Bohužel toto je velký problém. Silonky jsou umělé, pot nesají a nohy v nich zapáchají. Nadměrného pocení se nemůžeme zbavit jednou provždy. V lepších případech je lze pouze snížit či výrazně omezit. Jednou z možností je látka zvaná botulotoxin.

Zdroj: Pocení nohou

Poradna

V naší poradně s názvem ARTHRONEO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan Žáček.

Na bolesti kloubů jsem užíval ArthroNEO ve spreji, který mi došel. V lékarnách
jej nemůžu sehnat. Velmi mi pomáhal po zvýšené námaze. Je mi 78 let a jsem stále
velmi aktivní. Rád bych tohoto pomocníka opět užíval, ale nemůžu jej sehnat. Proto se obracím na Vás o pomoc, kde jej koupím. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

ArthroNEO je možné koupit jen na internetu prostřednictvím oficiálních stránek výrobce: www.arthroneo.com/cz2/
ArthroNEO je poměrně drahý přípravek. Levnější řešení je možné koupit v lékárně, například gel s léčivou látkou diklofenak má prokázané účinky, na které se můžete spolehnout a stojí zlomek ceny.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze ArthroNEO

Fiore Alani

Punčochové kalhoty Fiore Alani mají sílu vlákna 20 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena dostatečně, pružnost uspokojivě, tažnost velmi dobře, žmolkování velmi dobře, vybíjení statické elektřiny nedostatečně. Čas potřebný pro vybití náboje je 185 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena dobře. Celkové hodnocení dle dTestu je uspokojivě (49 %).

Zde můžete vidět cenu Fiore Alani.

Zdroj: Nejlepší silonky

Poradna

V naší poradně s názvem RADY, JAK SE ZBAVIT SUCHÉ SLIZNICE NOSU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Slavomir.

Dobry večer...mam velmi suchy nos až do prasknuti a urobia sa chrasty až to boli. Beriem lieky na tlak, cholesterol(možno že to je od tabletiek). Neviem ako by som to vyliečil...dakujem

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pokud s tím vážně chcete něco dělat, tak budete muset začít spolupracovat s lékařem z ORL. Tam získáte prohlídku z které se dá určit příčina a k tomu má lékař plnou paletu možností léčby. Z běžné dostupných prostředků by mohla pomoct Vincentka ve spreji k vidění zde www.lekarna.cz/amp/v… a potom nosní mast proti krustám k vidění zde www.lekarna.cz/amp/r…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Rady, jak se zbavit suché sliznice nosu

Evona Ryska

Punčochové kalhoty Evona Ryska mají sílu vlákna 20 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena uspokojivě, pružnost dostatečná, tažnost velmi dobře, žmolkování velmi dobře, vybíjení statické elektřiny nedostatečně. Čas potřebný pro vybití náboje je 180 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena dobře. Celkové hodnocení dle dTestu je uspokojivě (48 %).

Zde můžete vidět cenu Evona Ryska.

Vítězem testu punčochových kalhot, lidově řečeno silonek, je model Change Tights supersoft 40 DEN. Dobré hodnocení těmto silonkám neuteklo ani v jedné testované vlastnosti a při praktických zkouškách dostaly doporučení od většiny testujících žen. Silonky o síle vlákna 20 DEN měly vždy alespoň v jedné ze zkoušek větší nedostatky a celkové hodnocení dobře nezískaly ani jedny. Nejlepším z nich, modelu Calzedonia, uteklo jen o procento. Kromě menší pružnosti, která se dala u slabšího vlákna očekávat, se po vyprání výrazně srazily.

Zdroj: Nejlepší silonky

Poradna

V naší poradně s názvem PROSIM K DO ME PORADI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Iva.

chodim na chemoterapii a a zacali me padat vlasy tak jsem to nechala astrihat ale udelali se me na hlave pupinky ktere svrby mam paruku nemuze to delat paruka poratte co mam delat

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Pupínky na hlavě může způsobovat paruka, ale zároveň to může být průvodním jevem chemoterapie. Paruku můžete preventivně desinfikovat pomocí isopropylalkoholu ve spreji, který se aplikuje na vnitřní stranu paruky a nechá se působit do vypaření. Když pupínky budou souviset s chemoterapií, tak se budete muset obrátit na lékaře, který Vám chemoterapii aplikuje, popřípadě se můžete obrátit na kožního lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Prosim k do me poradi

Co je to gel na vlasy?

Gel na vlasy je kadeřnickým produktem, který se nanáší na mokré vlasy a pomáhá pro zlepšení vlasového stylingu. K dostání je v mnoha formách, včetně gelové konzistence a tekuté konzistence, nebo ve spreji. Gely jsou k dostání v mnoha podobách, závisí na typu fixace. Nejčastějšími stylingovými přípravky jsou gely, které schnou vzduchem. Tyto vlasové výrobky jsou k dostání v kadeřnictví nebo supermarketech či drogeriích.

Přestože se gel na vlasy používá především jako pomocník při stylingu mnoha účesů, je velmi užitečný i při poskytování mokrého vzhledu (wet look). Způsob aplikace gelu na vlasy závisí na typu použití. Pokud se používá gel na vlasy ve spreji, jednoduše se nastříká do vlasů od kořínků ke konečkům a pomocí rukou se dopracuje k finálnímu vzhledu.

Zdroj: Jak nagelovat vlasy

Let The Day Begin Micro fiber tights

Punčochové kalhoty Let The Day Begin Micro fiber tights mají sílu vlákna 40 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena dobře, pružnost dobře, tažnost dobře, žmolkování velmi dobře, vybíjení statické elektřiny uspokojivě. Čas potřebný pro vybití náboje je 110 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena velmi dobře. Celkové hodnocení dle dTestu je dobře (73 %).

Cena kolem 199 Kč.

Zdroj: Nejlepší silonky

Change Tights supersoft

Punčochové kalhoty Change Tights supersoft mají sílu vlákna 40 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena velmi dobře, pružnost dobře, tažnost velmi dobře, žmolkování dobře, vybíjení statické elektřiny velmi dobře. Čas potřebný pro vybití náboje je 24 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena dobře. Celkové hodnocení dle dTestu je dobře (76 %).

Zde můžete vidět cenu Change Tights supersoft.

Zdroj: Nejlepší silonky

Bellinda die passt 20, matt tights

Punčochové kalhoty Bellinda die passt 20, matt tights mají sílu vlákna 20 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena velmi dobře, pružnost dostatečná, tažnost dobře, žmolkování uspokojivě, vybíjení statické elektřiny nedostatečně. Čas potřebný pro vybití náboje je 140 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena velmi dobře. Celkové hodnocení dle dTestu je uspokojivě (48 %).

Zde můžete vidět cenu Bellinda die passt 20, matt tights.

Zdroj: Nejlepší silonky

H&M Sheer Tights Semi Shiny (2 páry)

Punčochové kalhoty H&M Sheer Tights Semi Shiny (2 páry) mají sílu vlákna 20 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena dostatečně, pružnost nedostatečně, tažnost dobře, žmolkování velmi dobře, vybíjení statické elektřiny dobře. Čas potřebný pro vybití náboje je 49 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena uspokojivě. Celkové hodnocení dle dTestu je uspokojivě (56 %).

Zde můžete vidět cenu H&M Sheer Tights Semi Shiny.

Zdroj: Nejlepší silonky

Lindex Tights Matt (2 páry)

Punčochové kalhoty Lindex Tights Matt (2 páry) mají sílu vlákna 40 DEN. Změna velikosti po vyprání je hodnocena dobře, pružnost dobře, tažnost velmi dobře, žmolkování nedostatečně, vybíjení statické elektřiny velmi dobře. Čas potřebný pro vybití náboje je 0 s. Shoda s deklarovanou silou textilního vlákna je hodnocena velmi dobře. Celkové hodnocení dle dTestu je dobře (67 %).

Zde můžete vidět cenu Lindex Tights Semi Shine.

Zdroj: Nejlepší silonky


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP