Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

UNDESTOR RECENZE

OBSAH

Nedostatek na trhu

Lék Undestor není v České republice od 1. 2. 2016 k dostání v žádné lékárně a je přerušeno i uvádění léčivého přípravku na trh.

Undestor totiž patří do skupiny léků obsahující látky ze skupin S1 – anabolické látky, které nelze pro léčbu registrovaných sportovců použít vůbec! Seznam léků, mezi které patří i Undestor, je vydáván jako pomůcka lékařům pro léčení sportovců na základě ustanovení Směrnice pro kontrolu a postih dopingu ve sportu. Podle této Směrnice jsou registrovaní sportovci povinni při užívání léků dodržovat určitá omezení. Lékař, který ví, že léčí sportovce, by měl zvolit alternativní léčbu bez zakázaných látek. Respektování těchto omezení lékařem i ostatními funkcionáři je v zájmu sportovce, který dobrovolně přistoupil na dodržování pravidel daného sportu. Tím se též zřekl nepatrné části lékařského tajemství, tedy hlášení léků orgánům ADV ČR (při dopingové kontrole do protokolu 7 dní zpětně a ve výjimečných případech je oprávněn předem žádat o terapeutickou výjimku).

Zdroj: Náhrada za Undestor

Diskuze

V diskuzi PROČ SE NEDOVAŽÍ LEK UNDESTOR???????????????????, se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Suchánek.

Je to obrovska chyba nedovážet de republiky Undestor jelikož ho potřebuji k životu a jeho tzv náhrady jako Nebido či Sustanon nemohou Undestor nahradit.Dokonce už ani na Slovensku ho nemají,ale pozor obchoduje se s ním na netu kde jedno balení stojí od 650-1150 kč.To si nemohu dovolit

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vomácka.

Protože žijeme ve světě svobodného "podnikání" a stejně svobodného korumpování. Na to není třeba tolik otazníků.

Zdroj: diskuze Proč se nedovaží lek undestor???????????????????,

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze

Diskuze

V diskuzi DOSTUPNÁ ALTERNATIVA ZA UNDESTOR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jindřich Kinský.

není zde žádná zpráva o nahradě za lék undestor

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Dostupná alternativa za undestor

Undestor

Přípravek Undestor jsou měkké oválné lesklé tobolky, které obsahují 40 mg testosteroni undecanoas. Léčivá látka testosteroni undecanoas se v těle přeměňuje na testosteron. Testosteron je přirozený mužský hormon, známý jako androgen. Produkt Undestor se užívá k náhradě testosteronu u jedinců, jejichž tělo produkuje nízké nebo nulové hladiny přirozeného testosteronu (stav zvaný hypogonadismus).

Dávkování

Doporučená dávka je 3 až 4 tobolky denně během prvních 2 až 3 týdnů, poté následuje postupné snížení na 1 až 3 tobolky denně. Tento přípravek musíte užívat s jídlem. Tobolky polykejte celé bez žvýkání a zapíjejte je vodou nebo jinou tekutinou. Polovinu denní dávky užívejte ráno a druhou polovinu večer.

Nežádoucí účinky

U mužů může léčba přípravkem Undestor vést k poruchám plodnosti způsobeným potlačením tvorby spermií. Pokud se účastníte soutěží, na něž dohlíží Světová antidopingová agentura (World Anti-Doping Agency – WADA), pak se musíte předtím, než začnete tento přípravek užívat, podívat do kodexu WADA, protože přípravky, jako je Undestor, mohou tyto antidopingové testy ovlivnit. Zneužívání tohoto přípravku k posílení sportovní výkonnosti s sebou nese závažná rizika a nedoporučuje se.

Cena, dostupnost

Undestor je léčivý přípravek na lékařský předpis.

Zde můžete vidět cenu přípravku Undestor.

Balení obsahuje 60 měkkých tobolek.

Zdroj: Tablety s testosteronem

Diskuze

V diskuzi PROČ SE NEDOVAŽÍ LEK UNDESTOR???????????????????, se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Slavek.

Takže nepořadek v distribuci až po min zdravotnictví svedeme na sportovce, že dopují. Přitom za undestor neni žadna plnohodnotna nahrada, která by byla hrazena pojištovnou. Jedna se o lidi co lek potřebují k životu. Nějakej chytrej náměstek něco nedomyslel a nadělal problém spoustě lidí

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Antonin.

Potřebuji lék mám rakovinu

Zdroj: diskuze Proč se nedovaží lek undestor???????????????????,

Výhody Undestoru

Undestor se používá u dospělých mužů jako náhrada testosteronu pro léčbu různých zdravotních problémů způsobených nedostatkem testosteronu (mužský hypogonadismus). Tento stav je třeba potvrdit dvěma samostatnými měřeními hladiny testosteronu v krvi a přítomností klinických příznaků, jako je například impotence, neplodnost, snížená sexuální apetence, únava, depresivní nálada, úbytek kostí způsobený nízkými hladinami hormonu. Undestor jsou měkké, oválné, lesklé tobolky, které obsahují 40 mg testosteron-undekanoátu ve formě žlutého oleje. Léčivá látka testosteron-undekanoát se v těle přeměňuje na testosteron. Testosteron je přirozený mužský hormon, známý jako androgen.

Doporučená dávka je 3 až 4 tobolky denně během prvních 2 až 3 týdnů, poté následuje postupné snížení na 1 až 3 tobolky denně. Tento přípravek musíte užívat s jídlem. Tobolky užívejte celé bez žvýkání a zapíjejte je vodou nebo jinou tekutinou. Polovinu denní dávky užívejte ráno a druhou polovinu večer. Tobolky se polykají celé bez žvýkání. Užívají se po jídle, je-li třeba, tak s malým množstvím tekutiny. Doporučuje se vzít si polovinu denní dávky ráno a druhou polovinu večer. Užívá-li pacient lichý počet kapslí, je třeba vzít větší dávku ráno. Krabička přípravku Undestor obsahuje 3, 6 nebo 12 sáčků, každý sáček obsahuje blistr s 10 tobolkami. Velikost balení je tedy 30, 60 anebo 120 měkkých tobolek.

Zdroj: Náhrada za Undestor

Viadrus Lignator – recenze

Viadrus Lignator patří do skupiny „kotle na dřevo“. Tento kotel dle recenzí splňuje emise, má výbornou účinnost a je z litiny.

Recenze uvádějí i skutečnost, že záleží na tom, jak budete topit, pokud dřevem je to „watově“ v pořádku, ale pokud chcete „jet jen na automat“, nastává problém, musíte si vzít silnější těleso o řadu kilowat.

Dále recenze uvádějí, že když kotel vykazuje teplotu spalin 234 °C, je to normální. Teplota UT by měla být 75 °C. Šamotové desky u kotle jsou povinné pro správné prohořívání a odchod spalin.

Zdroj: Viadrus Lignator

Diskuze

V diskuzi TINNITUS STOP RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Havel.

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Václavíček.

Jsem skálopevně přesvědčen, že tinitus je neléčitelný a proto veškeré kladné recenze na přípravek Tebokan považuji slušně řečeno za nepravdivé. Lékařská věda zatím nenašla způsob, jak tuto vadu léčit. Lituji všechny postižené tou horší formou a nedivím se jim, že hledají spásu i v nepravdivých nabídkách.

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze

Název přípravku

Ophthalmo-Septonex 1 mg/g oční mast. Často se setkáváme s chybným označením Optalmoseptonex mast.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze

Diskuze

V diskuzi ROSUMOP 20MG RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Michal.

Dobrý den, prosím o recenze na lék rosumop a jestli ho můžu brát společně s lékem Lokrén.. je lepší ho brát ráno nebo na noc? děkují.. zdravím

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hana Venglová.

Dobrý den, je možné, aby mi po tomto léku otékaly dole nohy a docela hodně, četla jsem o reakcích, ale týkají se obličeje-otékání-v únoru mi bude 79 let. Anebo to může být od bolestí páteře a okolí, děkuje Venglová.

Zdroj: diskuze Rosumop 20mg recenze

Léková skupina

Oba produkty (Glyvenol, Detralex) patří do skupiny venofarmak.

Zdroj: Glyvenol recenze

Nežádoucí účinky masti Ophthalmo-Septonex

  • Poruchy kůže a podkožní tkáně;
  • Pálení;
  • Svědění;
  • Erytém;
  • Papulovesikulární vyrážka.

Předávkování

Není známo, že by došlo k předávkování.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Diskuze

V diskuzi PROČ SE NEDOVAŽÍ LEK UNDESTOR???????????????????, se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ing. Miroslav Zálešák.

Zajímalo by mě, proč se nedováží lék undertor, který udajně není plně nahraditelný jiným lékem, který by hradily zdravotní pojišťovny. A kdo je zodpovědný za tuto nepříjemnou situaci.
Děkuji za odpověď.
Zálešák

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Suchánek.

Je to obrovska chyba nedovážet de republiky Undestor jelikož ho potřebuji k životu a jeho tzv náhrady jako Nebido či Sustanon nemohou Undestor nahradit.Dokonce už ani na Slovensku ho nemají,ale pozor obchoduje se s ním na netu kde jedno balení stojí od 650-1150 kč.To si nemohu dovolit

Zdroj: diskuze Proč se nedovaží lek undestor???????????????????,

Náhrada za Undestor

Možnou náhradou za Undestor je steroid methyltestosteron, který byl vyvinut v orální formě a v medicíně se používá především jako lék pro muže trpící oligozoospermií (nedostatek spermií). Testosteron však sám o sobě není účinný při orálním podání, protože převážná část této látky je metabolizována a deaktivována při prvním průchodu játry a do krve tak vstupuje maximálně 5–10 % účinné látky.

Doporučuje se užívat 3 až 8 tablet za den.

Jedním z vedlejších účinků je výrazné zvýšení agresivity, čehož často využívají sportovci v silových a bojových sportech. Powerlifteři nebo vzpěrači přípravek s oblibou užívají před těžkým tréninkem nebo soutěží, protože zvýšený androgenní efekt lze zaznamenat už cca 1 hodinu po použití a zvýšená agresivita, sebedůvěra a motivace mohou sportovcům umožnit lepší výkon. S androgenním působením je však spjata celá řada nežádoucích účinků jako zvýšené riziko padání vlasů, akné, hypertrofie prostaty a podobně. Je třeba zmínit také riziko jaterní toxicity. Dlouhodobé užívání methyltestosteronu může způsobit výrazné poškození jater, nemělo by tedy překročit dobu 6, maximálně 8 týdnů a následovat by měla minimálně stejně dlouhá pauza.

Methyltestosterone-GENESIS obsahuje 100 tablet po 25 mg. Cena je 800 Kč.

Methyltestosterone-HUBEI obsahuje 50 tablet po 10 mg. Cena je 400 Kč.

Další možnou náhradou za Undestor je produkt Primulus, který díky svému složení posiluje imunitu a pomáhá udržet optimální hladinu testosteronu. Jedná se o potravinový doplněk stravy, který obsahuje zinek, hořčík, selen, vitamín D3, vitamín B6, vitamín C, biotin, fenugreek – pískavice řecké seno, Tribulus Terrestris, extrakt z černého pepře. Všechny uvedené složky jsou v produktu Primulus zastoupeny v optimálním množství a funguje zde jejich vzájemná synergie.

Doporučené dávkování: Stačí 2 tablety denně – jedna ráno a jedna večer.

Zdroj: Náhrada za Undestor

Diskuze

V diskuzi CONDROSULF 800 - RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anna Číhalová.

Dobrý den.

Mám artrozu III.st. v levé kyčli a v pravém koleni. Od 30 let mámproblémy s páteří. Užívám už více jak 5 let Condrosulf 800, 1 tabletu denně. Mám dotaz, zda je dlouhodobé užívání vhodné. V poslední době beru denně 1 - 2 tablety Biofenac, protože se stav zhoršuje a Brufen 400 nestačí. Je mi 74 let, bydlím ve 4.patře bez výtahu, ale snažím se denně absolvovat aspoň krátkou procházku, cvičení ani jízdu na kole nezvládnu. Jezdím pravidelně do lázní. Mohu v popsané léčbě dále pokračovat ? Děkuji za odpověď. AČ.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Maria Urbaczková.

dobrý den,je vhodné užívat conrosulf 800,nebo začít čtyřstovkou...děkuji

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 - recenze

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Zdroj: MANA - recenze

Je Condrosulf volně prodejný

Condrosulf 800 mg je pouze na lékařský předpis. U produktu Condrosulf 400 mg je dostupnost bez receptu, pacient však zaplatí platí celou částku. Koupit se dá v jakékoli kamenné i internetové lékárně.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze

Kde koupit MANA drink

Zde najdete další informace o výrobku MANA.

Je zde i uvedena cena. Heureka tento produkt v nabídce nemá.

Zdroj: MANA - recenze

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Zdroj: Forfemina - recenze


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP