Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

VYČIŠTĚNÍ CÉV

OBSAH

Jak použít česnek s citrónem

Citrónovo-česnekový zázrak

Suroviny:

  • 5 celých citrónů
  • 30 stroužků českého česneku
  • 1 litr vody

Postup:

  • Citróny umyjeme v horké vodě a nakrájíme je na malé kousky.
  • Česnek oloupeme a nakrájíme na půlky. Všechno dohromady umixujeme na kaši.
  • Směs nalijeme do vody a necháme projít varem. Hned pak odstavíme. Přecedíme (propasírujeme) přes sítko a nalijeme do láhve. Skladujeme na chladném místě, nejlépe v ledničce.

Poznámka:

  • Pijeme denně 2 cl před jídlem (to je 1 malá štamprle), a to buď ráno před snídaní, nebo před obědem.
  • Tuto lacinou a neškodnou léčivou kúru by měl člověk zopakovat každý rok.
  • Zápach česneku není vůbec cítit. Účinek citrónu s česnekem se projeví naplno.
  • Odstraňuje to vápník a tuk usazený v těle a cévách. Posiluje srdce, upravuje tlak. Po 3 týdnech pití pocítíte v těle příjemné omlazení.
  • Zvápenatění a vedlejší příznaky, jako je zhoršený zrak nebo sluchové potíže, se postupně zmenšují a odcházejí. Po 3 týdnech užívání by měl člověk kúru na 8 dní přerušit a potom zase 3 týdny pokračovat. Brzy se dostaví pronikavý úspěch.
  • Člověk může zase dobře spát a nemusí v noci běhat na záchod. Vápník se rozpustil.
  • Užívá se jako prevence proti rakovině štítné žlázy. Výsledky jsou vynikající. Lék se také osvědčil při vypadávaní zubů – paradontóze.

Citrón a česnek

Česnek a citrón se s úspěchem používají proti zvápenatění věnčitých tepen srdce a k vyčištění kloubů od solí a vápenatých usazenin. K těmto účelům se užívá právě tinktura z česneku a citrónu. Zde je návod na její přípravu.

Pro přípravu tinktury citrón-česnek budete potřebovat:

  • 30 stroužků česneku,
  • 5 středních citrónů,
  • 100 ml slivovice nebo vodky.

Postup výroby tinktury citrón–česnek:

Česnek oloupejte, citróny umyjte a neoloupané rozkrájejte na malé kousky. Pak to celé dobře rozmixujte. Vzniklou kaši přelijte jedním litrem horké vody a přiveďte k varu. Jakmile to varem jednou probublá, tak hned odstavte! Tekutinu sceďte do láhve přes nekovové sítko, přidejte alkohol a uložte v chladu a temnu.

Jak se tinktura citron-česnek užívá?

Na odvápnění krevního řečiště a vyčištění kloubů od solí a vápenatých usazenin se užívají dvě polévkové lžíce po hlavním jídle – po obědě. Již po třech týdnech denního užívání pocítíte na svém těle příjemné omlazení! Zvápenatění a jeho vedlejší příznaky, jako jsou zhoršené vidění či slyšení, se zmenšují a postupně odcházejí. Po třech týdnech se užívání přeruší na jeden týden a pak se zase pokračuje další tři týdny. Právě ve druhé fázi se dostaví nejlepší účinky této ozdravné kúry. Léčebný cyklus by se měl opakovat 2x do roka. Téměř nic vás to nestojí a je to velmi prospěšné na krevní oběh a na klouby.

Zdroj: Česnek, citrón a med

Na zvápenatělé věnčité tepny

Česnek a citron se s úspěchem používá proti zvápenatění věnčitých tepen srdce a k vyčištění kloubů od solí a vápenatých usazenin. K těmto účelům se užívá tinktura z česneku a citrónu. Zde je návod na její přípravu.

Zdroj: Česnek a citrón, k čemu to slouží

Diskuze

V diskuzi ČIŠTĚNÍ ORGANISMU OLEJEM POMALOU FORMOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karla.

Já tyhle očisty těla olejem provozuju vždy 10 dní v kuse a jsem pak jak znovuzrozená. Kamrádka to dělá taky, ale ta vydrží vždy jen 7 dní se stejnými účinky. U každého to funguje jinak, ale mělo by to být provozováno vždy několik dní za sebou v kuse.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mirka Bylinka.

Ten olej je výborná věc ale pro dokonalé vyčištění je potřeba přece jenom více.Stejně jako v přírodě, tak i u člověka je překyselení škodlivé.Jsme nemocní a ztrácíme životní sílu.Tělo se brání a pokouší se kyselé látky neutralizovat.K tomu odčerpává bunkám bazické minerály jako draslík,hořčík...To vede ke vzniku neutrlizačního odpadu.Tělo onemocní.Co musíme udělat pří překyselení organismu? vyčištění-odkyselení-remineralizace organismu.Ráda Všem poradím.Bylinka

Zdroj: diskuze Čištění organismu olejem pomalou formou

Horský jalovec dávkování

Dávkování: max. 2–3 čajové lžičky denně dospělým, dětem max. 1 lžičku denně, pro posílení a vyčištění organismu min. 4–6 týdnů 1 lžičku denně.

Nedoporučujeme však užívat lidem s akutním zánětem ledvin a těhotným ženám.

Zdroj: Just Horský jalovec 500 g

Diskuze

V diskuzi BYLINKÁŘ PLESKAČ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Antes Aleš.

Dobrý den.Prosím o zaslání receptury na vyčištění jater pomocí
ostropestřece Děkuji Antes

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Bylinkář pleskač

Použití zubní nitě

Zubní nit se používá po vyčištění zubů, odstraňuje zbývající plak, který se nachází v místech, kam se kartáček nedostane. Pohybujte nití mírnými pohyby směrem dolů kolem zakřivení zubů, tím odstraníte plak.

Zdroj: Jak přirozeně odstranit plak ze zubů?

Poradna

V naší poradně s názvem VYČIŠTĚNÍ OD SMRKOVÉ SMŮLY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel Bartošek.

Jak a čím vyčistit kalhoty od smrkové smůly?Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča .

Co můžete, tak mechanicky odstraňte - odškrábněte. Pak na postižené místo nalijte 99% líh, který rozpustí zbytky smůly. Než líh vyprchá, tak aplikujte prací gel a celé to pěkně promněte. Po chvilce to začněte proplachovat pod tekoucí vodou, než se podaří vymýt gel na praní.

Zdroj: diskuze Vyčištění od smrkové smůly

Dieta na vyčištění bělma

Omezte příjem rafinovaných cukrů a sacharidů. Když začnete do svého jídelníčku přidávat více čerstvé zeleniny a ovoce, začnete postupně snižovat množství rafinovaného cukru a sacharidů ve stravě. To vám pomůže s detoxikací vašich jater. Také snížení množství nezdravého jídla vám pomůže s dobrým spánkovým režimem, pokud se potýkáte se špatným spánkem v noci.

Zdroj: Jak vyčistit bělmo

Poradna

V naší poradně s názvem RECEPTY NA HOVĚZÍ VÝVAR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tereza.

Dobrý den, mohu se zeptat co uděláme se zbylým žloutkem???

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Žloutek můžete použít například do třené bábovky. Na vyčištění vývaru je nutný pouze bílek. Žloutek vám prostě zbyde.

Zdroj: diskuze Www.hovězí polevka-čistit

Parodontax mezizubní kartáčky (20 ks)

Mezizubní kartáčky Parodontax mají univerzální velikost čisticí hlavice a flexibilní vlákna pro odstranění plaku a vyčištění oblasti pod linií dásně. Šetrně a efektivně odstraňují zubní povlak, jemně masírují a pomáhají chránit dásně a zubní sklovinu.

Parodontax mezizubní kartáčky mají univerzální velikost, což může být jejich nevýhoda.

Cena mezizubních kartáčků Parodontax.

Zdroj: Mezizubní kartáčky

Diskuze

V diskuzi STOMATOLOGICKÉ ÚKONY HRAZENÉ VZP se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Naďa Váňová.

Dobrý den. Stomatolog po mě požaduje zaplacení 3000,- Kč za vyčištění zubního kanálku. Má na to nárok ?
Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pavla Orlová.

Dobrý den. Chtěla bych vědět,kde se ztratilo tolik proklamované moje PRÁVO vybrat si svého lékaře,když se rozbila fungující zdravotní péče o každého občana.Je mi 80let,můj zubař odešel do dúchodu a v mém okolí žádný zubař nové pacienty nebere.Dnes si zubní lékaři pacienty vybírají sami, podle toho,kolik jste schopni jim zaplatit. Nevím co se stalo, 60 let jsem u mé paní doktorky neplatila ani korunu navíc a teď,když mi spadla korunka ze dvou předích zubů, mám v jediném stomatologickém zařízení, které mě bylo ochotné přijmout(je asi 40km od mého bydliště,takže mě musí vozit autem syn),za nové korunky zaplatit 18000kč. Nevím, v jakém světě jsem se ocitla. Naši lékaři u nás vystudují za peníze budoucích pacientů, ale léčit je jen tak nebudou.Je mi z toho smutno, ale co se divím - vždyť prezident stomatologické komory musí řešit jiné problémy s koronavirem. Dík za to, že si mé stesky vyslechnete. Přeji hezký den. Orlová Pavla

Zdroj: diskuze Stomatologické úkony hrazené vzp

Použití mezizubních kartáčků

Mezizubní kartáček přikládáme přímo naproti mezizubnímu prostoru. Kartáčkem se lehce opřeme o dáseň, abychom měli zajištěnou stabilitu mezizubního kartáčku. Poté kartáčkem lehce zavrtíme do mezizubního prostoru, stačí pouze jednou tam a zpět. Počáteční bolestivost, nepříjemné pocity a krvácení jsou první měsíc čištění normální. Po měsíci by měli tyto potíže odeznít.

Stačí jedenkrát denně. Mezizubní kartáček se vyčistí pod tekoucí vodou. Až po tomto vyčištění se nanese zubní pasta na zubní kartáček a vyčistí se ostatní plochy zubů. Účinné látky zubní pasty se tak dostanou do mezizubního prostoru. Čištění mezizubním kartáčkem není možné, pokud jsou mezizubní prostory vyplněny ztvrdlým povlakem, který se nazývá zubní kámen. Proto je vhodné dát si zubní kámen odstranit profesionálně u dentální hygienistky nebo zubního lékaře. Dentální hygienistka také vybere správnou velikost mezizubního kartáčku pro mezizubní prostory každého pacienta. V současné době největší česká zdravotní pojišťovna proplácí 1x ročně ošetření u dentální hygienistky.

Trápí vás časté zubní kazy? Pak vám mezizubní kartáčky pomohou k dokonalému vyčištění mezizubních prostor. Běžný kartáček nikdy neodstraní plak z těchto míst dokonale. Mezizubní kartáček pomáhá omezit tvorbu zubních kazů a hodí se na všechny mezizubní prostory.

Zdroj: Mezizubní kartáčky

Diskuze

V diskuzi NEPŘÍJEMNÉ SVĚDĚNÍ V UCHU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milena.

Na úporné svědění uší zkuste po vyčištění ucho vytřít vatičkou namočenou v gelu Fenistil. Fenistil takto aplikujte 2x denně než to přestane svědit.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alice.

dr. mi dala speciální gel do uší na svědění triamcicolon, ten je silnější než fenistil a taky nepomáhá. No mohu to zkusit. Já už se fakt bojím nějakých těch parazitů, ale zatím těm Oberonům apodl nevěřím, mluvila jsem s profesorem z techniky a ten mi řekl, že je to blbost a tahání peněz od lidí, tak nevím.

Zdroj: diskuze Nepříjemné svědění v uchu

Diagnostika zranění v nose

Rány v nose mohou hodně krvácet a mohou tak být rychle a bezpečně uzavřeny. Po opatrném vyčištění se dá zjistit rozsah a druh rány. Pro vyloučení zlomeniny se používá počítačový tomograf nebo magnetická rezonance lebky. Pacienti si mohou stěžovat na nevolnost, zvracení, podráždění, ztráta vědomí nebo jsou bledí. Proto je další diagnóza velmi užitečná. Následně se zjišťují poranění mozku, která mohou být posléze vyloučena. Pomocí neurologických testů lícního nervu se zkoumá čich a chuť, aby nebyly ovlivněny.

Zdroj: Zranění v nose

Poradna

V naší poradně s názvem PROSIM O RADU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel VÁCLAV.

Také se potýkám s touto potvorou dnou:přečetl jsem toho už spoustu a chtěl jsem poradit jestli má někdo zkušenost s aloe vera,na vyčištění organismu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

U mnoha lidí se dnou se s úspěchem uplatnil Aloe Vera Gel.
Chcete-li zmírnit zánět, tak pijte kvalitní Aloe vera gel a dostatek tekutin.
PROČ? - Aloe je dobře známá pro své protizánětlivé vlastnosti, a zároveň poskytuke celou řadu živin, které tělo potřebuje k návratu do rovnováhy.
Více než Aloe Vera vám při dně uleví správná dieta, v rámci které omezte červené maso, tuk, pivo, víno, bílou mouku a cukr.
PROČ? - Tím se odstraní některé ze zdrojů, které provokují tuto nemoc.
Podobně jako aloe vera jsou účinné i vitamínové doplňky s vitamímy A a E.
PROČ? - Pomáhají zajistit základní stavební kameny, aby se tělo mohlo vrátit zpět do rovnováhy.

Jak dlouho bude trvat, než se Aloe Vera projeví v lécbě dny?

Doba zotavení je velmi závislá na aktuální stravě, hmotnosti a dalších neduhách, kterými trpíte. Dalším klíčovým faktorem bude kvalita produktu, který používáte.

Velmi obecné pravidlo říká, že se účinky dají očekávat po jednom měsíci za každý rok onemocnění dnou. Tedy trpíte-li dnou například pět let, tak po pěti měsících pravidelného pití aloe vera gelu byste měl pocítit účinky.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Prosim o radu

Dieta před kolonoskopií s ohledem na Warfarin

Warfarin je lék, který vyžaduje dodržování dietních opatření týkajících se stabilního příjmu potravin s vitamínem K. Pacient s léčbou Warfarinem musí každý den sníst potraviny, které mu dodají stanovené množství vitamínu K. Před kolonoskopií je však zapotřebí dodržet půst, a den před vyšetřením se nesmí jíst vůbec nic, aby se střevo mohlo vyčistit a lékař mohl dobře vidět na střevní stěnu. Pokud lékař nedoporučí přerušení léčby Warfarinem, tak je třeba stále dodržovat příjem potravin s vitamínem K s dodržením podmínek pro dietu k vyčištění střev. Dieta k vyčištění střev začíná čtvrtý den před kolonoskopií, kdy je třeba konzumovat jen snadno stravitelnou stravu. Pro pacienty s Warfarinem a nutným příjmem vitamínu K to znamená, že by měli jíst snadno stravitelná jídla s obsahem vitamínu K.

Mezi lehká jídla s obsahem vitamínu K patří:

  • bramborová kaše;
  • rajčatová šťáva;
  • okurkový salát z oloupaných okurek bez smetany;
  • šťáva z okurek;
  • šťáva z kysaného zelí;
  • brokolicový krém;
  • špenátový protlak;
  • zeleninový vývar;
  • hráškový krém;
  • jablečné pyré.

Den před kolonoskopií již není možné konzumovat žádné jídlo, jen pít čiré tekutiny (nápoje, vývary skrze které je vidět). V tomto dni již není jednoduché přirozeným způsobem dodržet příjem vitamínu K z přírodních zdrojů.

Přírodní čiré tekutiny s obsahem vitamínu K:

  • šťáva z okurek;
  • šťáva ze zelných listů;
  • šťáva z kysaného zelí.

Existuje zde také možnost doplnit vitamín K pomocí doplňku stravy s obsahem vitamínu K. Příjem vitamínu K během jednoho dne by měl být 120 mikrogramů pro muže a 90 mikrogramů pro ženy. Vzhledem k tomu, že jde pouze o jeden den, tak není tolik nebezpečné, když nastane jednodenní výkyv v příjmu vitamínu K.

Zdroj: Kolonoskopie a Warfarin

Diskuze

V diskuzi JEDLÁ SODA NA ČIŠTĚNÍ ZUBŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Aneta.

Je fakt, že když i dám na kartáček s pastou trochu jedlé sody a vyčistím si zuby, pocit z vyčištění je daleko lepší a zuby jsou hladší. Asi jako když místo pasty používáte zubní čistící pudr.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Jedlá soda na čištění zubů

Jak se tinktura citron - česnek užívá?

Na odvápnění krevního řečiště a vyčištění kloubů od solí a vápenatých usazenin se užívají dvě polévkové lžíce po hlavním jídle - po obědě. Již po třech týdnech denního užívání pocitíte na svém těle příjemné omlazení! Zvápenatění a jeho vedlejší příznaky, jako jsou zhoršené vidění či slyšení se zmenšují a postupně odcházejí.
Po třech týdnech se užívání přeruší na jeden týden a pak se zase pokračuje další tři týdny. Právě v druhé fázi se dostaví nejlepší účinky této ozdravné kůry. Léčebný cyklus by se měl opakovat 2x do roka. Nic to nestojí a je to velmi prospěšné na krevní oběh a na klouby.

foto: André Karwath aka

Zdroj: Česnek a citrón, k čemu to slouží

Ošetření zranění v nose

Pro poranění nosu je nutná první pomoc. Toto poranění se zastavuje pomocí sterilního polštářku. Mírným tlakem se zastaví krvácení a vyhneme se dalším kontaminacím. Péče o otevřené rány nosu by měla být prováděna lékařem. Cílem ošetření je předejít infekci rány a dosáhnout rychlé a funkční regenerace tkáně. Před zahájením léčby by měla být jasná velikost, stáří a přítomnost přidružených poranění. Rána se šije, až po dezinfekci. Tyto rány bývají velmi špinavé, takže jsou vyčištěny fyziologickým roztokem nebo peroxidem vodíku. Vyčištění rány je důležité u otevřených ran, kožních poranění, při obnažení chrupavek nebo kostí.. Pokud se jedná o poranění, které vzniklo pokousáním zvířetem nakaženým vzteklinou, tak zde se podává profylaxe tetanu. Antibiotická profylaxe by měla být podávána v závislosti na stupni a velikosti hojení. Intubace je nezbytná v případech, kdy je velké krvácení a dochází ke krvácení do dutiny nosní či ústní.

Zdroj: Zranění v nose

Parodontax ústní voda

Ústní voda Parodontax k dennímu použití má speciální složení, které chrání před problémy s dásněmi. Ústní voda s obsahem antibakteriálních látek pomáhá předcházet zánětu dásní. Odstraňuje plak efektivněji než pouhé čištění kartáčkem. Tato ústní voda obsahuje chlorhexidin (antibakteriální složka) a fluorid sodný. Chlorhexidin účinně snižuje množství plaku, který je hlavní příčinou onemocnění dásní. Klinické studie prokázaly, že ústní voda Parodontax k dennímu použití odstraní až 3,5x více plaku než samotné čištění zubním kartáčkem! Fluorid sodný pomáhá posilovat a chránit zuby před zubním kazem. Pozitiva tohoto přípravku:

  • odstraňuje až 3,5x více zubního plaku než samotné čištění zubním kartáčkem;
  • účinně odstraňuje zubní plak;
  • působí až 12 hodin;
  • je každodenní ochranou proti zubnímu kazu.

Ústní vodu Parodontax používejte každý den vždy po vyčištění zubů i mezizubních prostorů.

Obsahuje chlorhexidin-diglukonát ve slabé koncentraci (0,06 %) a 250 ppm fluoridu.

Zdroj: Parodontax

Domácí čistící prostředky na ušní maz

  • Uši jsou čištěny vatovými tampony určenými pro odstranění ušního mazu, vatové tampony odstraňují pouze povrchový ušní maz. Pokud se pokusíte odstranit maz hlouběji z ucha, hrozí poškození ušního bubínku.
  • K odstranění nadbytku mazu lze použít i minerální olej, zvláště když se jedná o suchý maz. Můžete použít kokosový nebo olivový olej. Před aplikací si lehněte s hlavou otočenou na jednu stranu, pak nakapejte do ucha tři kapky. Nechte olej, ať rozpustí maz. V této poloze zůstaňte po dobu 10 až 15 minut, na ucho si přiložte vatový tampon jako uzávěr ucha, aby olej nemohl vytéci ven. Po určité době tampon sejměte. Tuto léčbu byste měli provádět dvakrát denně po dobu 3 až 4 dnů, dokud maz zcela nezměkne. Pokud se vám nepodaří starý maz odstranit, bude nutné podstoupit vyčištění pod lékařským dohledem.
  • Do zvukovodu nakapejte pár kapek peroxidu vodíku. Peroxid vodíku pomáhá rozpouštět ušní maz. Tento postup by se měl používat po dobu tří dnů.

Zdroj: Domácí prostředky proti ušnímu mazu

Kanadské borůvky, letní slast zdraví

Kanadské borůvky obsahují vitamíny, minerální látky a trochu i barviva (antokyany), které mají mimořádně příznivý vliv na lidský organismus. Kanadské borůvky zvyšují obranyschopnost a podporují růst u dětí. Dále tyto borůvky výborně působí proti průjmům a slouží jako podpůrný prostředek při léčbě cukrovky, revmatismu anebo také dny. Borůvky zlepšují ostrost zraku a odstraňují únavu očí. Kanadské borůvky jsou také mocnou anti-aging potravinou, protože ulehčují průběh chorob způsobených stárnutím. Nejnovější výzkumy potvrdily významné účinky proti rakovině. Dále také borůvky příznivě působí na kůži spálenou od slunce při nadměrném opalování. Pro vyčištění organismu by každý člověk měl zkonzumovat během léta alespoň 1,5 kg čerstvých plodů borůvek. Borůvky obsahují antokyanové složky zvané myrtilliny, které mají vlastnosti vitamínu P a podobné účinky jako vitamin A. Kanadské borůvky zlepšují vidění v temnu a zpevňují cévní stěny. Odvar z plodů susšených borůvek ničí škrkavky a roupy dětské. Odvar z borůvek tedy funguje jako domácí léčba, kterou nepřežije ani škrkavka a ani roup dětský.

Zdroj: Kanadské borůvky a zdraví

Bílé bělmo pomocí domácích prostředků

V extrémních případech spojených s náhlou změnou barvy očního bělma, je nejlepší obrátit se na optika nebo lékaře.

Tyto jednoduché domácí prostředky pomohou k vyčištění bělma:

Čajové sáčky

Jednoduše ponořte 2 sáčky zeleného nebo černého čaje do hrnku horké vody na 5 minut, vyjměte čajové sáčky, vymačkejte přebytečnou vodu a dejte je do lednice asi na 10 minut nebo trochu déle. Vychlazené čajové sáčky přiložte na zavřené oči a nechte 5 minut působit.

Okurka

Nakrájejte pár silných plátků okurky a dejte je na 15 až 20 minut do lednice. Poté chlazené plátky položte na zavřená víčka, dokud se nezahřejí. Poté vypláchněte oči vodou.

Dostatek ovoce a zeleniny

Oranžové a žluté ovoce a zelenina, jako je mrkev, dýně, citrony a pomeranče, obsahují vitamíny a antioxidanty, které vám pomohou udržet oči bílé. Jíst zelené, listové potraviny, jako je špenát a kapusta, má také pozitivní vliv na zdraví vašich očí.

Dostatek spánku

Důrazně se doporučuje, abyste si dopřáli alespoň 7 až 8 hodin spánku každou noc, protože dostatek spánku každou noc zajistí, že vaše tělo bude odpočaté a v důsledku toho budou i vaše oči odpočaté a budou obnoveny do své přirozené bílé barvy.

Zdroj: Jak vyčistit bělmo


Autoři obsahu

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP