Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

WOBENZYM DÁVKOVÁNÍ NA POSÍLENÍ IMUNITY

OBSAH

Příbalový leták

Zde se můžete podívat na příbalový leták Wobenzym.

Zdroj: Wobenzym

Poradna

V naší poradně s názvem DOTAZ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana.

kamarád prodělal robotickou operaci rakoviny prostaty,chtěla bych mu koupit nějaký přírodní doplněk stravy,prosím,poraďte,co by bylo nejvhodnější.Díky a zdravím

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Ihned po operaci je dobrý Wobenzym v dávkování 3 krát denně 6 tablet. Pak může být prospěšný kolagen na nově vznikající pojivovou tkáň v okolí zásahu. Echinacea na posílení imunity a vitamíny řady B (B komplex forte). Dobré je také cvičit Kegelovo cvičení (systematické přerušování proudu moči při každém močení) k tomu je dobré pít šťávu z brusinek.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Dotaz

Mykóza

Wobenzym výrazně snižuje riziko přechodu gynekologických zánětů do chronického stavu. U úporných infekcí, které vyvolávají mykózy, Wobenzym výrazně zvyšuje účinnost léčby a pravděpodobnost vyléčení.

Účinky

Wobenzym je podpůrným lékem při klasické léčbě mykózy. V kombinaci s Wobenzymem stoupla úspěšnost léčby na více než 81 %.

Dávkování

Začněte užívat Wobenzym v denních dávkách 3x4 dražé a pokračujte v nich po další tři měsíce. U dětí určuje dávkování lékař!

Zdroj: Wobenzym - dávkování u dětí

Diskuze

V diskuzi POSÍLENÍ IMUNITY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lucka.

Mně teda osobně hodně na posílení imunity pomohla sibiřská houba čaga od chaganela. Fakkt pecka.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Evík.

Mě na imunitu pomáhá wobenzym. Beru ho v malých dávkách 3x2 tbl denně na podzim a v zimě a prakticky nejsem nemocná. A koukám, že i jiní s ním tady mají dobrou zkušenost :-).

Zdroj: diskuze Posílení imunity

Zkušenosti s Wobenzymem při léčbě dětí

Na internetu najdete spoustu diskusí, jedna je pro, druhá proti. Wobenzym patří ke stále používanějším lékům současné medicíny. Působí především proti zánětům, otokům a poruchám imunity. Jeho účinek lze velmi dobře využívat i při podpůrné léčbě dětí s opakovanými záněty dýchacích cest. Možná i vašemu dítěti už lékař doporučil tuto léčbu a máte tedy zkušenosti s jejím účinkem přímo ve své rodině. Wobenzym byl testován na 14 klinických pracovištích v České republice u celkem 346 dětí. V případě onemocnění dítěte je třeba vždy konzultovat léčbu s lékařem.

Obecně dávkování u dětí (jak dlouho užívat): 1 dražé / 6 kg hmotnosti / den

Tablety se zapíjejí celé, nerozkousané, 1/2 hodiny před jídlem. Dávkování se liší dle obtíží, užívejte v souladu s příbalovým letákem. Wobenzym nepodávejte po jídle, a jak dlouho jej užívat, se dozvíte dále v tomto článku.

Tento lék nenahrazuje antibiotickou léčbu u infekčního zánětu, zvyšuje však její účinnost!

Zdroj: Wobenzym - dávkování u dětí

Diskuze

V diskuzi WOBENZYM U DĚTÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva.

Moc děkuji za pěkně sepsaný článek o wobenzymu. Hledala jsem přesně něco takového pro svou kamarádku. Má neustále nemocé děti. Mým dětem wobenzym moc pomohl a nejen jim, ale i mě.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marie.

Za naši rodinu jednoznačně WObenzym.

Zdroj: diskuze Wobenzym u dětí

Posílení imunity

Posílení imunity patří mezi často diskutovaná témata dneška. Obzvláště v zimních a časně jarních obdobích, kdy je vyšší frekvence výskytu nejrůznějších infekčních onemocnění dýchacích cest. Ke zvýšené nemocnosti přispívá hlavně počasí, teploty kolem nuly a jistě též snížená konzumace čerstvých potravin (zejména ovoce a zeleniny). Ve snaze předcházet infekcím hledají lidé různé způsoby, jak svoji imunitu posílit. Co je to vlastně imunitní system a jak funguje?

Zdroj: Názor lékaře na posílení imunity

Diskuze

V diskuzi WOBENZYM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Maruška.

Za mne jednoznačně první volbou WObenzym. Pozor na správné dávkování a užívání nalačno a máte pokoj.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Wobenzym

Vilcacora kapky

Látky obsažené v kapkách Vilcacora mají na náš organismus příznivé účinky, napomáhají jeho správné činnosti, zmírňují následky špatné skladby stravy, nezdravého životního stylu a prostředí.

Použití: Snížená imunita, nádorová onemocnění.

Dávkování: 3x denně 15 kapek před jídlem.

Zdroj: Vilcacora na posílení imunity

Diskuze

V diskuzi IMUNITA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tereza.

Na posílení imunity beru wobenzym a jsem s ním velmi spokojená. Začala jsem ho brát, když už jsem byla zoufalá z neustálého bolení v krku a rýmy. Několikrát mi dělali testy na alergie, nic nenašli a dále se to už vlastně ani moc neřešilo. Někdy jedna dobrá rada, je jak deset dobrých doktorů.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Nella.

Od malička mám problémy s imunitou a nic nepomáhá,.Máte nějaké rady? Jákékoliv prosím..

Zdroj: diskuze Imunita

Wobenzym cena

Nejlevnější Wobenzym lze objednat na internetu. Jaká je jeho cena a jaké je k dispozici balení, zjistíte zde: Wobenzym cena.

Zdroj: Wobenzym, enzymy v tabletě

Diskuze

V diskuzi JAK DLOUHO LZE UŽÍVAT WOBENZYM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef.

1/Dobrý den, prosím o odpověď jak dlouho lze užívat Wobenzym při zánětlivém dlouhodobém onemomocnění páteře?

2/Jak dlouho lze užívat Wobenzym na imunitu - angina, a podobné choroby

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marie.

Wobenzym lze užívat dlouhodobě a vlastně pořád. Manžel jako lékař má přístup k tomuto léku za výhodnější ceny a užívá jej již 20 let bez přerušení.

Zdroj: diskuze Jak dlouho lze užívat wobenzym

Imunita

Účinnost Wobenzymu je prokázána v řadě studií u nás i v zahraničí. V České republice byl například podáván 346 dětem, které trpěly opakovanými záněty dýchacích cest – záněty hrtanu a nosohltanu, angínami, záněty vedlejších nosních dutin, průdušek či středního ucha.

Účinky

V průběhu jednoho roku po zahájení podpůrné léčby Wobenzymem poklesl průměrný počet onemocnění těchto dětí ve srovnání s předcházejícím rokem bez Wobenzymu o více než polovinu. Spotřeba antibiotik se ve sledované skupině snížila dokonce o více než dvě třetiny. Podobně dobré výsledky s tímto lékem má z vlastní zkušenosti i řada dospělých, kteří v důsledku dlouhodobě oslabené imunity trpěli opakovanými záněty dýchacích cest.

Dávkování

Osoby s oslabenou imunitou by měly začít užívat Wobenzym v období, kdy jsou nejvíce ohroženy – tedy na jaře nebo na podzim, při zvýšené fyzické či psychické námaze anebo stresu, a to po dobu několika týdnů. Pokud už někoho virózy nebo angíny sužují, vyplatí se začít užívat enzymy co nejdříve, protože kromě potřebného posílení imunity Wobenzym pomáhá také rychleji zvládnout onemocnění dýchacích cest a zkracuje tak dobu léčby. Při podávání antibiotik podporuje jejich průnik do tkání a zvyšuje účinek. V období rekonvalescence po skončení nemoci je účinnou obranou proti jejímu případnému opakování anebo přechodu do chronického stavu.

Při opakovaných nemocech z nachlazení se doporučuje Wobenzym v dávce 3x5 tablet denně, dávku lze podle okolností postupně snižovat až na 3x3 tablety denně. Wobenzym v takovém případě můžete začít užívat již nyní, užívá se do vymizení potíží, ve většině případů jde o dobu cca 2 měsíce. Tablety je třeba užívat na lačno, to je nejméně 30 minut před jídlem a 2 hodiny po něm, a zapíjet dostatečným množstvím tekutiny (čaj, voda, minerálka). Je třeba se vyhnout zapíjení mlékem a podobnými výrobky, aby byla zachována optimální účinnost léčiva.

Zdroj: Wobenzym - dávkování u dětí

Poradna

V naší poradně s názvem IMUNITA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Maruš.

Co by ste mi doporučili jako přírodní na posílení střevní mikroflory a tím i imunity? Existuje něco přírodního? Probiotika ale nechci.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Jako náhrada probiotik v tabletách mohou dobře pomoci jogurty, kefír, tvaroh a nepečené obilí ve formě vloček, ovoce a jen občas maso. K tomu zdravý pohyb a dobrou náladu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Imunita

Cena

Pokud vás zajímá cena léku Wobenzym, tak zde naleznete aktuální položky za dané balení produktu Wobenzym.

Zdroj: Wobenzym a dna

Diskuze

V diskuzi IMUNITA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavlína.

Mně pomáhá na posílení imunity curenzym, možná právě proto ,že je to čistě přírodní preparát.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Imunita

Wobenzym na hubnutí

U některých lidí, kteří pravidelně úžívali Wobenzym v dávce 3  krát denně 4 tablety po dobu jednoho roku se ukázaly úbytky na váze. Z tohoto pohledu by se dalo říci, že Wobenzym může svými enzymy napomáhal lepšímu metabolizmu a umožňuje tak velmi pomalé hubnutí.

Zdroj: Wobenzym, enzymy v tabletě

Diskuze

V diskuzi IMUNITA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavlína.

Mně pomáhá na posílení imunity curenzym, možná právě proto ,že je to čistě přírodní preparát.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Imunita

Vilcacora a Warfarin

Vilcacora nemá vliv na léčbu Warfarinem.

Zdroj: Vilcacora na posílení imunity

Diskuze

V diskuzi LÉKY NA IMUNITU PRO DĚTI DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamila.

Ja jako matka se taky hodne ohlizim na stav i sve imunity, aby jsme si to porad nepredavali navzajem s detmi, muzu doporucit napriklad bion3.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucasice.

Mě osobně se vyplatila používat kozí kolostrum.

Zdroj: diskuze Léky na imunitu pro děti diskuze

Shrnutí

Hlavní metodou posílení imunity u dětí, dospělých a starších osob je jednoznačně zdravá životospráva s dostatkem živin, vitamínů, minerálů, stopových prvků a esenciálních mastných kyselin. Nejrůznější doplňky stravy jsou až podpůrným opatřením a je vždy nutné je aplikovat s rozvahou a ideálně po poradě s lékařem. Je třeba mít na paměti, že zdravý člověk posilovat imunitu nepotřebuje a pokud člověk zdravý není, je předně nutné najít příčinu potíží a ne jen bezhlavě podávat nejrůznější produkty.

Zdroj: Názor lékaře na posílení imunity

Wobenzym v těhotenství a při kojení

O užívání Wobenzymu během těhotenství a kojení se vždy poraďte s lékařem, a to i tehdy, otěhotníte-li během léčby.

Zdroj: Wobenzym, enzymy v tabletě

Jak a kdy se Wobnezym užívá

Wobenzym se doporučuje užívat na lačno, vždy 1/2 hodiny před jídlem. Nerozkousané tablety se zapijí větším množstvím čisté neperlivé vody - nejméně 1/4 litru. Wobenzym se nesmí zapíjet alkoholem, pivem, ani vínem!

Upozornění: Tento lék nenahrazuje antibiotickou léčbu u infekčního zánětu, zvyšuje však její účinnost!

Zdroj: Wobenzym, enzymy v tabletě

Wobenzym a kontraindikace

Zde uvádíme výčet situací, kdy Wobenzym škodí.

  • Wobenzym nelze užívat v situacích, které jsou spojeny se zvýšeným sklonem ke krvácení nebo se zvýšenou fibrinolýzou - hyperfibrinolýza. Hyperfibrinolýza je systémový stav související s rozpouštěním krevních sraženin, který provází mnohé klinické patologické stavy, jakou jsou například traumata, jaterní cirhóza či leukémie. Wobenzym díky svým enzymům může zesílit již tak zvýšenou fibrinolýzu.
  • Přípravek Wobenzym se nesmí také užívat při známé přecitlivělosti na účinné či pomocné látky, které jsou vyjmenovány výše.

Zdroj: Wobenzym, enzymy v tabletě

Vilcacora tablety

Tablety Vilcacora jsou mnohonásobně silnější než čaj a jsou vhodným podpůrným prostředkem při chemoterapii nádorových chorob. V čaji je jen slabý výluh, kdežto v tabletách je droga celá, včetně látek, které se do čaje nevyloučí.

Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte nikdy doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost je vyznačena na obalu.

Použití: Snížená imunita, nádorová onemocnění.

Složení v 1 kapsli: Vilcacora – Uncaria tomentosa 250 mg.

Dávkování: 1–3 kapsle denně, zapít vodou, v závažných případech do 6 kapslí.

Vilcacora original cena.

Zdroj: Vilcacora na posílení imunity


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

MUDr. Martin Beránek


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP