Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

WURM EX

OBSAH

Lék Wurm-Ex

Wurm-Ex je potravinový doplněk, který pracuje na bázi huminových kyselin, které jsou schopné vázat organické sloučeniny biologického původu. Detoxikační proces při užívání produktu Wurm-Ex probíhá v celém těle, jelikož molekuly huminových látek i přes svoji velikost pronikají z větší části přes stěnu zažívacího traktu do krve. Jsou tedy přítomné všude a mají tak širokospektrální účinek. Wurm-Ex obsahuje extrakt listových pupenů ořešáku královského, který přispívá k přirozené obraně těla před externími agenty a k normální funkci střevního traktu. Vitamín B2 pomáhá k udržení normálního stavu sliznic. Kyselina pantothenová přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Normální dávkování je 1 tableta večer, hodinu před lehkým jídlem, po dobu 10 dnů. V případě, že vaše tělesná hmotnost překračuje 70 kilogramů, užívejte 10 dnů tablety 2 (2 balení). Při hmotnosti nad 100 kg doporučujeme po čtrnácti dnech detoxikaci zopakovat. Tablety zapijte dostatečným množstvím vody.

Detoxikaci a odčervení se doporučuje provádět 1–2x ročně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Výrobek není náhradou pestré stravy.

Tento produkt je běžně dostupný v kamenných i internetových lékárnách: Wurm-Ex cena a prodej.

Zdroj: Wurm-Ex příbalový leták

Diskuze

V diskuzi WURM - EX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marcela.

Dobrý večer,

Jak často do roka se má Wurm- Ex používat. Máme doma psa. Děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Wurm - Ex

Příbalový leták

Informace o produktu:

Přípravek Wurm-Ex je doplněk stravy, obsahuje extrakt listových pupenů ořešáku královského. Ořešák královský je již mnoha staletí používán, protože přispívá k přirozené obraně těla před externími parazity a k normální funkci střevního traktu. Součástí přípravku Wurm-Ex je i vitamín B2, který přispívá k udržení normálního stavu sliznic. Oproti jiným přípravkům obsahuje Wurm-Ex také složku pro snížení míry únavy a vyčerpání, a to kyselinu pantothenovou. Wurm-Ex je vhodný pro ty, kteří chtějí začít s detoxikací organismu, obzvláště pak pro majitele domácích mazlíčků. Nezapomeňte na pravidelné odčervení psů a koček, které s vámi sdílí vaši domácnost.

Složení – účinné látky:

Listové pupeny ořešáku královského (Juglans regia, vodný extrakt) 50 mg; huminové kyseliny (humát draselný) 30 mg; oddenek kurkumy dlouhé (Curcuma longa, 90% extrakt stand. jako kurkumin) 10 mg; pantothenová kyselina (pantothenan vápenatý) 6 mg; vitamín B2 (riboflavin) 1,4 mg v 1 tobolce Wurm-Ex.

Celkové složení přípravku Wurm-Ex:

Emulgátor (směs rostlinných olejů/triacyl­glyceroly řepkového semene), obal tobolky (hydroxypropyl­methylcelulóza), regulátor kyselosti (hydroxid hořečnatý), listové pupeny ořešáku královského (Juglans regia, vodný extrakt), plnidlo (mikrokrystalická celulosa), huminové kyseliny (humát draselný), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), zahušťovadlo (alginát sodný), pantothenan vápenatý, kurkumin, protispékavé látky (isomalt, oxid křemičitý), riboflavin.

Interakce:

Wurm-Ex nemá kontraindikace na léčiva.

Nežádoucí účinky:

U zdravého člověka nejsou známy žádné nežádoucí účinky.

Dávkování:

Užívejte 1 tobolku Wurm-Ex večer před jídlem. Viz také níže upozornění.

Způsob užití:

Tobolky Wurm-Ex zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění:

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

Není určeno dětem do 3 let věku.

V případě, že vaše tělesná hmotnost překračuje 70 kilogramů, užívejte 10 dnů 2 tobolky Wurm-Ex a zakupte výhodnější balení Wurm-Ex 20 tobolek.

Při hmotnosti nad 100 kg doporučujeme po 14 dnech detoxikaci zopakovat.

Detoxikaci není vhodné provádět při jaterních a žlučníkových problémech, v těhotenství a dále při poruchách srážlivosti krve nebo při problémech s početím.

Může způsobovat úbytek váhy a změnu barvy a konzistence stolice.

V případě zvýšeného pozorování mrtvých těl červů či jejich částí ve stolici doporučujeme kontaktovat lékaře a žádat komplexní vyšetření na helminty. Může se jednat především o odolné druhy kmene Platyhelmintes a Nematoda.

Uchovávání:

Wurm-Ex ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 30 °C.

Výrobce:

clineX JRP Enterprise s.r.o., Praha

Balení:

10 tobolek

Zdroj: Wurm-Ex příbalový leták

Poradna

V naší poradně s názvem ALERGIE A ORECHY A WURM EX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel J. Polasek.

Chtel jsem se zeptat jestli je mozne brat pripravek wurm-ex v pripade ze je clovek silne alervicky na orechy. V popisu se uvadi ze obsahuje vytazek z oresaku kralovskeho, ovsem z listovych pupenu a nikoliv plodu. Dekuji za radu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Nejspíše to problém dělat nebude, ale chce to větší pozornost a v případě alergické reakce informovat ošetřujícího lékaře o tom, že Wurm-Ex užíváte.

Zdroj: diskuze Alergie a orechy a wurm ex

Wurm-Ex na hubnutí

Primárně není produkt Wurm-Ex určen na redukci váhy. Wurm-Ex může způsobovat úbytek váhy a změnu barvy a konzistence stolice.

Zdroj: Wurm Ex příbalový leták

Diskuze

V diskuzi WURM-EX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marcelka.

Na parazity v těle mi známá doporučovala přípravek Wurm-ex, tak nevím zda do něho jít nebo ne. Co mi doporučíte? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucie.

Za sebe ti ho můžu jen doporučit. Já ho začala brát, protože mám doma psa a ti jsou hlavní přenašeči, takže když jsem se o těch červech dozvěděla, na nic jsem nečekala !

Zdroj: diskuze Wurm-ex

Kde se dá koupit

Wurm-Ex je běžně dostupný v lékárnách i na internetu.

Wurm-Ex 20 tobolek můžete koupit na Heureka.cz.

Produkt Wurm-Ex Plasma je běžně dostupný zde.

Zdroj: Wurm Ex příbalový leták

Diskuze

V diskuzi WURM EX PROTI PARAZITŮM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel MARIE.

DOBRY DEN.MAM ZAJEM KOUPIT ,,WURM,,JSEM ASTMATIK MAM VYSOKY TLAK.NENI TO PREKAZKOU PRI UZIVANI WURMEXU.DEKUJI S POZDRAVEM MARIE

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Wurm ex proti parazitům

Příbalový leták

Zde si můžete přečíst příbalový leták produktu Wurm-Ex.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla

Diskuze

V diskuzi WURM-EX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marcelka.

Na parazity v těle mi známá doporučovala přípravek Wurm-ex, tak nevím zda do něho jít nebo ne. Co mi doporučíte? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mája.

Ahojky, wurm-ex doporučuji, bereme ho celá rodina :-)

Zdroj: diskuze Wurm-ex

Na co je lék Wurm-Ex

K odčervení lidského organismu je na českém trhu k dispozici jediný volně dostupný a vysoce účinný přípravek Wurm-Ex. Nabízené balení obsahuje speciální tablety, které při postupném uvolňování současně s kombinací účinných látek radikálně redukují životaschopnost nechtěných parazitů v lidském těle. Přednostmi přípravku Wurm-Ex jsou 100% účinnost, šetrnost ke střevní mikroflóře a nekompromisnost vůči všem parazitujícím organismům.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla

Dostupnost v lékárně

Tento produkt je běžně dostupný v kamenných i internetových lékárnách. Objednat si ho můžete tady: Wurm-Ex cena.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla

Diskuze

V diskuzi WURM-EX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sylvinka.

Moje zkušenost s Wurm-Exem byla teprve prvotního rázu, nikdy před tím jsem ho ještě nevyzkoušela. Ale vzhledem k tomu, že mám pejska, řekla jsem si, že ho vyzkouším. Cítím se skvěle. Jsem nadššená a konečně už neusínám u televize :D

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Wurm-Ex

Recenze na Wurm-Ex

Potravinový doplněk stravy Wurm-Ex obsahuje extrakt listových pupenů ořešáku královského, který přispívá k přirozené obraně těla před externími agenty a napomáhá normální funkci střevního traktu. Wurm-Ex je vhodný pro ty, kteří chtějí začít s celkovou detoxikací organismu. Dále pro lidi, kteří konzumují nedostatečně umytou zeleninu, pro pěstitele a zejména pro majitele domácích mazlíčků, jejich návštěvy a pro lidi, kteří využívají hotely s volně se pohybujícími mazlíčky. Wurm-Ex je vhodný i na „roupy“. Po konzumaci přípravku se nejenže zbavíte roupů, ale zároveň se začnete cítit mnohem lépe. Wurm-Ex zlikviduje i parazity, o kterých ani nevíte.

Dle recenzí většina uživatelů doporučuje tento produkt. Recenze si můžete vyhledat na internetu, kde jich je velké množství, a udělat si sami obrázek o tomto přípravku. Pokud váháte, tak mějte na paměti, že se domácí zvířata běžně odčervují, ale lidé? Ti by měli logicky také.

Zdroj: Wurm Ex příbalový leták

Diskuze

V diskuzi WURM-EX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sylva K.

Zdravím. Já osobní zkušenost s tímto problémem nemám, ale vím, že ho kolegyně v práci brala Wurm-Ex, protože jejímu pejskovi našli ve stolici červíky, tak hned ty prášky nasadila, aby měla jistotu, že bude v pohodě. ;-)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Magda.

A jak že bude v pohodě? Kolik lidí má a mělo psi a byli v pohodě..tak tomu moc nerozumím??? :-O Co by se člověku mělo stát?

Zdroj: diskuze Wurm-Ex

Složení

Wurm-Ex je potravinový doplněk stravy, který pracuje na bázi huminových kyselin, které jsou schopné vázat organické sloučeniny biologického původu. V součinnosti s extraktem listových pupenů ořešáku královského, který přispívá k přirozené obraně těla před externími agenty a napomáhá k normální funkci střevního traktu, přerušují biologický cyklus nežádoucích organismů a mikroorganismů ve střevním traktu. Wurm-Ex dále obsahuje extrakt kurkumin, jeden z nejsilnějších přírodních prostředků pro udržení zdravých jater, který má silné antioxidační, protinádorové a protizánětlivé účinky. Vitamin B2 přispívá k udržení normálního stavu sliznic a kyselina pantothenová snižuje míru únavy a vyčerpání.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla

Poradna

V naší poradně s názvem OČISTA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ancica.

Dá se prosím sehnat i na netu?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Wurm-Ex objednávejte zde: www.prozdravi.cz/wur…

Zdroj: diskuze Očista

Lék na roupy bez předpisu

Lék na roupy bez předpisu je Wurm-Ex. Vermox je přípravek na předpis.

Zdroj: Roupy u dospělých lidí

Diskuze

V diskuzi STŘEVNÍ PARAZITI U LIDÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lída.

Na Wurm-ex nedáme dopustit. Je to výtečný pomocník při očistě střev.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Patricie.

wurm-ex taky preventivně užívám. Super věc :)

Zdroj: diskuze Střevní paraziti u lidí

Wurm-Ex

Přípravek Wurm-Ex je doplněk stravy obsahující extrakt listových pupenů ořešáku královského. Ořešák královský je již po mnoho staletí používán k přirozené obraně těla před externími parazity. Napomáhá normální funkci střevního traktu.

Další složky přípravku Wurm-Ex, jako je kurkumin, extrakt z kurkumy a piperin, extrakt z pepře, přispívají k normálnímu a komfortnímu trávení. Kurkumin tím, že ovlivňuje imunitu, rovněž kontroluje zánětlivé reakce. Kromě extraktu z kurkumy a pepře obsahuje přípravek Wurm-Ex i jód, který přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, a selen, napomáhající k normální funkci imunitního systému.

Wurm-Ex je vhodný pro ty, kdo chtějí začít s detoxikací organismu. Obzvláště pro majitele domácích mazlíčků. Nezapomeňte na pravidelné odčervení koček a psů, kteří s vámi sdílí domácnost.

Složení – účinné látky

V 1 tobolce přípravku Wurm-Ex najdete: listové pupeny ořešáku královského (Juglans regia, vodný extrakt) 50 mg; oddenek kurkumy dlouhé (Curcuma longa, 90% extrakt stand. jako kurkumin) 10 mg; plod pepřovníku černého (Piper nigrum, extrakt, 95% piperin) 10 mg; jód (jodid draselný) 150 µg, selen (seleničitan sodný) 55 µg.

Interakce

U přípravku Wurm-Ex nejsou známy kontraindikace na léčiva.

Nežádoucí účinky

U zdravého člověka nejsou známy žádné nežádoucí účinky.

Dávkování

Užívejte 1 tobolku přípravku Wurm-Ex večer před jídlem. V případě, že vaše tělesná hmotnost překračuje 70 kilogramů, používejte 10 dnů 2 tobolky Wurm-Ex.

Způsob užití

Tobolky Wurm-Ex zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

Není určeno dětem do 3 let věku.

V případě, že vaše tělesná hmotnost překračuje 70 kilogramů, užívejte 10 dnů 2 tobolky a zakupte si raději výhodnější balení – Wurm-Ex 20 tobolek.

Při hmotnosti nad 100 kg doporučujeme po 14 dnech celou kúru zopakovat.

Detoxikaci není vhodné provádět při jaterních a žlučníkových problémech, v těhotenství a dále při poruchách srážlivosti krve nebo při problémech s početím.

Přípravek může způsobovat úbytek váhy a změnu barvy a konzistence stolice.

V případě zvýšeného pozorování mrtvých těl červů či jejich části ve stolici doporučujeme kontaktovat lékaře a žádat komplexní vyšetření na helminty. Může se jednat především o odolné druhy kmene Platyhelmintes a Nematoda.

Uchovávání

Wurm-Ex ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 30 °C.

Zdroj: Roupy u dospělých lidí

Příbalový leták

Wurm-Ex je vysoce účinný doplněk stravy proti externím agentům lidského organismu. Detoxikační proces probíhá v celém těle, jelikož molekuly huminových látek i přes svoji velikost pronikají z větší části přes stěnu zažívacího traktu do krve. Jsou tedy přítomné všude a mají tak širokospektrální účinek.

Složení

Plnidla (mikrokrystalická celulóza, práškovaná celulóza), obal tobolky (hydroxypropylmethylcelulóza), listové pupeny ořešáku královského (Juglans regia, extrakt), oddenek kurkumy dlouhé (extrakt), plod pepřovníku černého (Piper nigrum, extrakt), zahušťovadlo (alginát sodný), jód (jodid draselný), selen (seleničitan sodný).

Dávkování

1 tobolka večer před jídlem. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Přípravek není určen dětem do 3 let věku. V případě, že vaše tělesná hmotnost překračuje 70 kilogramů, užívejte 10 dnů tobolky 2 (2 balení). Při hmotnosti nad 100 kg doporučujeme po 14 dnech detoxikaci zopakovat. Tobolky zapijte dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Nežádoucí účinky

U zdravého člověka nejsou známy žádné nežádoucí účinky.

Wurm-Ex nemá kontraindikace na léčiva.

Je vhodné detoxikaci neprovádět při jaterních a žlučníkových problémech, v těhotenství a dále při poruchách srážlivosti krve nebo při problémech s početím.

Wurm-Ex může způsobovat úbytek váhy a změnu barvy a konzistence stolice.

V případě zvýšeného pozorování mrtvých těl červů či jejich části ve stolici doporučujeme kontaktovat lékaře a žádat komplexní vyšetření na helminty. Může se jednat především o odolné druhy kmene Platyhelmintes a Nematoda.

Interakce

Wurm-Ex není kontraindikován vůči jiným lékům.

Skladování

Skladování při teplotě do 30 °C. Ukládejte mimo dosah dětí.

Balení

  • Wurm-Ex 10 tobolek
  • Wurm-Ex 20 tobolek
  • Wurm-Ex Plasma 100ml sirup

Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno dětem do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. U zdravého člověka nejsou známy žádné nežádoucí účinky. Wurm-Ex nemá kontraindikace na léčiva. Není vhodné detoxikaci a odčervení provádět při jaterních a žlučníkových problémech, v těhotenství a dále při poruchách srážlivosti krve nebo při problémech s početím. Přípravek může způsobovat úbytek váhy a změnu barvy a konzistence stolice. V případě zvýšeného pozorování mrtvých těl červů či jejich části ve stolici doporučujeme kontaktovat lékaře a žádat komplexní vyšetření na helminty. Může se jednat především o odolné druhy kmene Platyhelmintes a Nematoda. Ukládejte mimo dosah dětí.

Výrobce

clineX JRP Enterprise s.r.o., Praha

Zdroj: Wurm Ex příbalový leták

Dávkování

Normální dávkování je 1 tableta večer, hodinu před lehkým jídlem, po dobu 10 dnů. V případě, že vaše tělesná hmotnost překračuje 70 kilogramů, používejte 10 dnů tablety 2 (tedy 2 balení). Při hmotnosti nad 100 kg doporučujeme po čtrnácti dnech detoxikaci zopakovat. Tablety vždy zapijte dostatečným množstvím vody.

Detoxikaci a odčervení doporučujeme provádět 1–2x ročně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Výrobek není náhradou pestré stravy.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla

Kde se dá Pyrvinium koupit

Dříve volně prodejná červená vodička Pyrvinium bez předpisu bohužel nenávratně zmizela z trhu. V současnosti si můžete maximálně pomoci Phyteneo Vermophytem (indikován při roupu, tasemnici, háděti, tenkohlavci, měchovci, škrkavce), Wurm-exem s extraktem z pupenů ořešáku královského či konzumací česnekové sušiny v tabletách (Allicor forte; Walmark Alicin), která působí jako přírodní antihelmintikum a antiparazitikum. U přípravku Pyrvinium došlo k ukončení výroby. U svého lékaře tedy žádejte alternativní léky vázané na lékařský předpis nebo zvolte doplněk stravy.

Zdroj: Pyrvinium

Zdroje nákazy

V Evropě lidé pravidelně odčervují své domácí mazlíčky minimálně jednou za rok. Před rokem 1930 bylo běžné, že lidé užívali ricinový, minerální nebo jiný olej na vyčištění proti parazitům. Lékaři v devatenáctém století dohlíželi na to, aby se lidé takto očišťovali každého půl roku.

Larvy parazitů cestují po těle a jejich činnost se neomezuje jen na střeva. Larvy a výjimečně i paraziti se mohou dostat i do mozku. Neexistuje člověk, který by nějakého parazita neměl. Tělo se mnohem ochotněji vypořádává s virovou a bakteriální zátěží než s parazity.

Zdroj: Wurm-Ex příbalový leták

Přírodní odčervení člověka

Odčervení je možné také pomocí potravinového doplňku stravy Wurm-Ex.

Obsahuje: extrakt listových pupenů ořešáku královského, který přispívá k přirozené obraně těla před externími agenty a napomáhá normální funkci střevního traktu.

Wurm-Ex je vhodný pro ty, kteří se již věnují nebo teprve chtějí začít s celkovou detoxikací organismu. Dále pro ty, kteří konzumují nedostatečně umytou zeleninu, pro pěstitele a zejména pro majitele domácích mazlíčků, jejich návštěvy a také pro lidi, kteří využívají hotely s volně se pohybujícími mazlíčky.

Složení: plnidla (mikrokrystalická celulóza, práškovaná celulóza), obal tobolky (hydroxypropylmethylcelulóza), listové pupeny ořešáku královského (Juglans regia, extrakt), oddenek kurkumy dlouhé (extrakt), plod pepřovníku černého (Piper nigrum, extrakt), zahušťovadlo (alginát sodný), jód (jodid draselný), selen (seleničitan sodný).

Dávkování: Doporučuje se 1 tobolka večer před jídlem. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Přípravek není určen dětem do 3 let věku. V případě, že vaše tělesná hmotnost překračuje 70 kilogramů, užívejte 10 dnů 2 tobolky (2 balení). Při hmotnosti nad 100 kg se doporučuje po 14 dnech detoxikaci zopakovat. Tobolky zapijte dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Nežádoucí účinky: U zdravého člověka nejsou známy žádné nežádoucí účinky. Wurm-Ex nemá kontraindikace na léčiva. Je vhodné detoxikaci neprovádět při jaterních a žlučníkových problémech, v těhotenství a dále při poruchách srážlivosti krve nebo při problémech s početím. Může způsobovat úbytek váhy a změnu barvy a konzistence stolice. V případě zvýšeného pozorování mrtvých těl červů či jejich částí ve stolici je nutné kontaktovat lékaře a žádat komplexní vyšetření na helminty. Může se jednat především o odolné druhy kmene Platyhelmintes a Nematoda.

Odčervení lidí přírodní cestou je také možné prostřednictvím:

  • česneku: Na škrkavky účinkuje zejména česnek v syrovém stavu. Očistu podpoříte výluhem ze zeměžluče. Ráno nechte několik prolisovaných stroužků vyluhovat v hrnku teplého mléka – nesmí být horké. Pijte nalačno a kúru opakujte několik dní, až do vymizení škrkavek. Výluh ze zeměžluče pijte nalačno ráno a večer.
  • dýňových semínek: Osvědčily se hlavně proti tasemnici. Nalačno musíte vydržet půl dne – snězte pět set gramů oloupaných a rozdrcených jadérek namočených v mléce. Rozdělte je na tři dávky a jezte po třech hodinách. Kúra končí užitím projímadla. Opakujte každý den, dokud červy z těla nevyloučíte.

Zdroj: Odčervení lidí


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP