Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

WURM EX VEDLEJŠÍ ÚČINKY

OBSAH

Lék Wurm-Ex

Wurm-Ex je potravinový doplněk, který pracuje na bázi huminových kyselin, které jsou schopné vázat organické sloučeniny biologického původu. Detoxikační proces při užívání produktu Wurm-Ex probíhá v celém těle, jelikož molekuly huminových látek i přes svoji velikost pronikají z větší části přes stěnu zažívacího traktu do krve. Jsou tedy přítomné všude a mají tak širokospektrální účinek. Wurm-Ex obsahuje extrakt listových pupenů ořešáku královského, který přispívá k přirozené obraně těla před externími agenty a k normální funkci střevního traktu. Vitamín B2 pomáhá k udržení normálního stavu sliznic. Kyselina pantothenová přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Normální dávkování je 1 tableta večer, hodinu před lehkým jídlem, po dobu 10 dnů. V případě, že vaše tělesná hmotnost překračuje 70 kilogramů, užívejte 10 dnů tablety 2 (2 balení). Při hmotnosti nad 100 kg doporučujeme po čtrnácti dnech detoxikaci zopakovat. Tablety zapijte dostatečným množstvím vody.

Detoxikaci a odčervení se doporučuje provádět 1–2x ročně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Výrobek není náhradou pestré stravy.

Tento produkt je běžně dostupný v kamenných i internetových lékárnách: Wurm-Ex cena a prodej.

Zdroj: Wurm-Ex příbalový leták

Diskuze

V diskuzi WURM - EX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marcela.

Dobrý večer,

Jak často do roka se má Wurm- Ex používat. Máme doma psa. Děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Wurm - Ex

Příbalový leták

Informace o produktu:

Přípravek Wurm-Ex je doplněk stravy, obsahuje extrakt listových pupenů ořešáku královského. Ořešák královský je již mnoha staletí používán, protože přispívá k přirozené obraně těla před externími parazity a k normální funkci střevního traktu. Součástí přípravku Wurm-Ex je i vitamín B2, který přispívá k udržení normálního stavu sliznic. Oproti jiným přípravkům obsahuje Wurm-Ex také složku pro snížení míry únavy a vyčerpání, a to kyselinu pantothenovou. Wurm-Ex je vhodný pro ty, kteří chtějí začít s detoxikací organismu, obzvláště pak pro majitele domácích mazlíčků. Nezapomeňte na pravidelné odčervení psů a koček, které s vámi sdílí vaši domácnost.

Složení – účinné látky:

Listové pupeny ořešáku královského (Juglans regia, vodný extrakt) 50 mg; huminové kyseliny (humát draselný) 30 mg; oddenek kurkumy dlouhé (Curcuma longa, 90% extrakt stand. jako kurkumin) 10 mg; pantothenová kyselina (pantothenan vápenatý) 6 mg; vitamín B2 (riboflavin) 1,4 mg v 1 tobolce Wurm-Ex.

Celkové složení přípravku Wurm-Ex:

Emulgátor (směs rostlinných olejů/triacyl­glyceroly řepkového semene), obal tobolky (hydroxypropyl­methylcelulóza), regulátor kyselosti (hydroxid hořečnatý), listové pupeny ořešáku královského (Juglans regia, vodný extrakt), plnidlo (mikrokrystalická celulosa), huminové kyseliny (humát draselný), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), zahušťovadlo (alginát sodný), pantothenan vápenatý, kurkumin, protispékavé látky (isomalt, oxid křemičitý), riboflavin.

Interakce:

Wurm-Ex nemá kontraindikace na léčiva.

Nežádoucí účinky:

U zdravého člověka nejsou známy žádné nežádoucí účinky.

Dávkování:

Užívejte 1 tobolku Wurm-Ex večer před jídlem. Viz také níže upozornění.

Způsob užití:

Tobolky Wurm-Ex zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění:

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

Není určeno dětem do 3 let věku.

V případě, že vaše tělesná hmotnost překračuje 70 kilogramů, užívejte 10 dnů 2 tobolky Wurm-Ex a zakupte výhodnější balení Wurm-Ex 20 tobolek.

Při hmotnosti nad 100 kg doporučujeme po 14 dnech detoxikaci zopakovat.

Detoxikaci není vhodné provádět při jaterních a žlučníkových problémech, v těhotenství a dále při poruchách srážlivosti krve nebo při problémech s početím.

Může způsobovat úbytek váhy a změnu barvy a konzistence stolice.

V případě zvýšeného pozorování mrtvých těl červů či jejich částí ve stolici doporučujeme kontaktovat lékaře a žádat komplexní vyšetření na helminty. Může se jednat především o odolné druhy kmene Platyhelmintes a Nematoda.

Uchovávání:

Wurm-Ex ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 30 °C.

Výrobce:

clineX JRP Enterprise s.r.o., Praha

Balení:

10 tobolek

Zdroj: Wurm-Ex příbalový leták

Diskuze

V diskuzi VEDLEJŠÍ ÚČINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Luk.

ty "vedlejší účinky" v podobě akné nejsou v podstatě žádné vedlejší účinky.... tělo se díky MSM zbavuje různých patogenů v těle a tedy ho čistí. Toto čištění je provedeno všemi různými způsoby, tedy i skrz kůži. Po pročištění tyto účinky zase vymizí.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Sema.

Otázka-je možné používat Tebokan 120mg současně s lékem Warfarin, jedná se mi o to zda může snižovat účinek Warfarinu jak třeba vitamin K obsažený v zelenině ? Děkuji.

Zdroj: diskuze Vedlejší účinky

Wurm-Ex na hubnutí

Primárně není produkt Wurm-Ex určen na redukci váhy. Wurm-Ex může způsobovat úbytek váhy a změnu barvy a konzistence stolice.

Zdroj: Wurm Ex příbalový leták

Poradna

V naší poradně s názvem ALERGIE A ORECHY A WURM EX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel J. Polasek.

Chtel jsem se zeptat jestli je mozne brat pripravek wurm-ex v pripade ze je clovek silne alervicky na orechy. V popisu se uvadi ze obsahuje vytazek z oresaku kralovskeho, ovsem z listovych pupenu a nikoliv plodu. Dekuji za radu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Nejspíše to problém dělat nebude, ale chce to větší pozornost a v případě alergické reakce informovat ošetřujícího lékaře o tom, že Wurm-Ex užíváte.

Zdroj: diskuze Alergie a orechy a wurm ex

Kde se dá koupit

Wurm-Ex je běžně dostupný v lékárnách i na internetu.

Wurm-Ex 20 tobolek můžete koupit na Heureka.cz.

Produkt Wurm-Ex Plasma je běžně dostupný zde.

Zdroj: Wurm Ex příbalový leták

Diskuze

V diskuzi WURM-EX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marcelka.

Na parazity v těle mi známá doporučovala přípravek Wurm-ex, tak nevím zda do něho jít nebo ne. Co mi doporučíte? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucie.

Za sebe ti ho můžu jen doporučit. Já ho začala brát, protože mám doma psa a ti jsou hlavní přenašeči, takže když jsem se o těch červech dozvěděla, na nic jsem nečekala !

Zdroj: diskuze Wurm-ex

Příbalový leták

Zde si můžete přečíst příbalový leták produktu Wurm-Ex.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla

Poradna

V naší poradně s názvem TRAZODONI HYDROCHLORIDUM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kateřina.

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jestli se po tomto léku nepřibývá a nemá vliv na pokožku.Též, bych chtěla vědět jak dlouho se musí brát.Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Trazodon je antidepresivum. Používá se k léčbě velké depresivní poruchy, úzkostných poruch a potíží se spánkem. Lék se užívá dlouhodobě ústy. Trazodon má své vedlejší účinky zejména v prvních týdnech léčby. Mezi ně však nepatří ani přibývání na váze ani vliv na položku. Běžné vedlejší účinky jsou sucho v ústech, pocit na omdlení, zvracení a bolest hlavy. Závažnější vedlejší účinky mohou zahrnovat sebevraždu, mánii, nepravidelnou srdeční frekvenci a patologicky prodlouženou erekci u mužů. Trazodon má také sedativní účinky.
Trazodon se používá od roku 1981 a patří mezi nejčastěji předepisovaná antidepresiva.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Trazodoni hydrochloridum

Na co je lék Wurm-Ex

K odčervení lidského organismu je na českém trhu k dispozici jediný volně dostupný a vysoce účinný přípravek Wurm-Ex. Nabízené balení obsahuje speciální tablety, které při postupném uvolňování současně s kombinací účinných látek radikálně redukují životaschopnost nechtěných parazitů v lidském těle. Přednostmi přípravku Wurm-Ex jsou 100% účinnost, šetrnost ke střevní mikroflóře a nekompromisnost vůči všem parazitujícím organismům.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla

Diskuze

V diskuzi DOTAZ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renata.

Ahoj,
právě jsem zasadila túje cca 50 cm vysoké v řadě po 30 cm od sebe. Máte někdo zkušenosti, zda mezi ně mohu zatím zasadit letničky ať to je trochu pestřejší, nebo jsou túje agresivní na další rostliny. Jak daleko od zeleninové zahrádky je mohu mít, aby úroda aspoň nějaká byla ?
Dík všem za odpověď.
Renata

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Martina.

Myslíte si že učinky tohoto jsou vždy pozitivní a že nemužou vyvolat vedlejší učinky

Zdroj: diskuze Dotaz

Dostupnost v lékárně

Tento produkt je běžně dostupný v kamenných i internetových lékárnách. Objednat si ho můžete tady: Wurm-Ex cena.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla

Diskuze

V diskuzi WURM EX PROTI PARAZITŮM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel MARIE.

DOBRY DEN.MAM ZAJEM KOUPIT ,,WURM,,JSEM ASTMATIK MAM VYSOKY TLAK.NENI TO PREKAZKOU PRI UZIVANI WURMEXU.DEKUJI S POZDRAVEM MARIE

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Wurm ex proti parazitům

Recenze na Wurm-Ex

Potravinový doplněk stravy Wurm-Ex obsahuje extrakt listových pupenů ořešáku královského, který přispívá k přirozené obraně těla před externími agenty a napomáhá normální funkci střevního traktu. Wurm-Ex je vhodný pro ty, kteří chtějí začít s celkovou detoxikací organismu. Dále pro lidi, kteří konzumují nedostatečně umytou zeleninu, pro pěstitele a zejména pro majitele domácích mazlíčků, jejich návštěvy a pro lidi, kteří využívají hotely s volně se pohybujícími mazlíčky. Wurm-Ex je vhodný i na „roupy“. Po konzumaci přípravku se nejenže zbavíte roupů, ale zároveň se začnete cítit mnohem lépe. Wurm-Ex zlikviduje i parazity, o kterých ani nevíte.

Dle recenzí většina uživatelů doporučuje tento produkt. Recenze si můžete vyhledat na internetu, kde jich je velké množství, a udělat si sami obrázek o tomto přípravku. Pokud váháte, tak mějte na paměti, že se domácí zvířata běžně odčervují, ale lidé? Ti by měli logicky také.

Zdroj: Wurm Ex příbalový leták

Diskuze

V diskuzi WURM-EX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marcelka.

Na parazity v těle mi známá doporučovala přípravek Wurm-ex, tak nevím zda do něho jít nebo ne. Co mi doporučíte? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mája.

Ahojky, wurm-ex doporučuji, bereme ho celá rodina :-)

Zdroj: diskuze Wurm-ex

Složení

Wurm-Ex je potravinový doplněk stravy, který pracuje na bázi huminových kyselin, které jsou schopné vázat organické sloučeniny biologického původu. V součinnosti s extraktem listových pupenů ořešáku královského, který přispívá k přirozené obraně těla před externími agenty a napomáhá k normální funkci střevního traktu, přerušují biologický cyklus nežádoucích organismů a mikroorganismů ve střevním traktu. Wurm-Ex dále obsahuje extrakt kurkumin, jeden z nejsilnějších přírodních prostředků pro udržení zdravých jater, který má silné antioxidační, protinádorové a protizánětlivé účinky. Vitamin B2 přispívá k udržení normálního stavu sliznic a kyselina pantothenová snižuje míru únavy a vyčerpání.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla

Diskuze

V diskuzi FUROLIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana.

Prášky užívám třetí den a zatím žádné nežádoucí účinky.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Draha.

furolin pomůže na zánět ale vedlejši učinky,hnus, beru 5 den mám na 10 dni,návaly na zvraceni,průjem,bolest žaludku,motáni hlavy, trošku pomůže zapijet mlékem a zajidat,nechápu ty vedlejši učinky ,jiná antibiotika mi pomohla bez vedlejšich učinku.nikdy vice nechci radši se budu léčit sama

Zdroj: diskuze Furolin

Příbalový leták

Wurm-Ex je vysoce účinný doplněk stravy proti externím agentům lidského organismu. Detoxikační proces probíhá v celém těle, jelikož molekuly huminových látek i přes svoji velikost pronikají z větší části přes stěnu zažívacího traktu do krve. Jsou tedy přítomné všude a mají tak širokospektrální účinek.

Složení

Plnidla (mikrokrystalická celulóza, práškovaná celulóza), obal tobolky (hydroxypropylmethylcelulóza), listové pupeny ořešáku královského (Juglans regia, extrakt), oddenek kurkumy dlouhé (extrakt), plod pepřovníku černého (Piper nigrum, extrakt), zahušťovadlo (alginát sodný), jód (jodid draselný), selen (seleničitan sodný).

Dávkování

1 tobolka večer před jídlem. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Přípravek není určen dětem do 3 let věku. V případě, že vaše tělesná hmotnost překračuje 70 kilogramů, užívejte 10 dnů tobolky 2 (2 balení). Při hmotnosti nad 100 kg doporučujeme po 14 dnech detoxikaci zopakovat. Tobolky zapijte dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Nežádoucí účinky

U zdravého člověka nejsou známy žádné nežádoucí účinky.

Wurm-Ex nemá kontraindikace na léčiva.

Je vhodné detoxikaci neprovádět při jaterních a žlučníkových problémech, v těhotenství a dále při poruchách srážlivosti krve nebo při problémech s početím.

Wurm-Ex může způsobovat úbytek váhy a změnu barvy a konzistence stolice.

V případě zvýšeného pozorování mrtvých těl červů či jejich části ve stolici doporučujeme kontaktovat lékaře a žádat komplexní vyšetření na helminty. Může se jednat především o odolné druhy kmene Platyhelmintes a Nematoda.

Interakce

Wurm-Ex není kontraindikován vůči jiným lékům.

Skladování

Skladování při teplotě do 30 °C. Ukládejte mimo dosah dětí.

Balení

  • Wurm-Ex 10 tobolek
  • Wurm-Ex 20 tobolek
  • Wurm-Ex Plasma 100ml sirup

Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno dětem do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. U zdravého člověka nejsou známy žádné nežádoucí účinky. Wurm-Ex nemá kontraindikace na léčiva. Není vhodné detoxikaci a odčervení provádět při jaterních a žlučníkových problémech, v těhotenství a dále při poruchách srážlivosti krve nebo při problémech s početím. Přípravek může způsobovat úbytek váhy a změnu barvy a konzistence stolice. V případě zvýšeného pozorování mrtvých těl červů či jejich části ve stolici doporučujeme kontaktovat lékaře a žádat komplexní vyšetření na helminty. Může se jednat především o odolné druhy kmene Platyhelmintes a Nematoda. Ukládejte mimo dosah dětí.

Výrobce

clineX JRP Enterprise s.r.o., Praha

Zdroj: Wurm Ex příbalový leták

Poradna

V naší poradně s názvem CONDROSULF A JEHO NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miloslava Irlbeková.

mám užívat lék Condrosulf 800 mg prosím jaké jsou vedlejší účinky a jak je snášen. Bojím se vedlejších účinků.Děkuji za odpovědi.Irlbeková M.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Lék Condrosulf je obvykle dobře snášen, protože obsahuje pouze přírodní látku, která pomáhá udržovat kloubní chrupavky v dobré kondici. Zde jsou možné nežádoucí účinky:
Podobně jako všechny léky, může mít i tento přípravek nežádoucí účinky, které se ale nemusí vyskytnout u každého.
Velmi vzácné nežádoucí účinky (u méně než 1 z 10 000 nemocných): Velmi vzácně se mohou objevit zažívací potíže (tlak v žaludku, pálení žáhy, nevolnost nebo nucení na zvracení), které obvykle nevedou k přerušení léčby. Alergické reakce (např. kožní vyrážky) se vyskytují též velmi zřídka.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Condrosulf a jeho nežádoucí účinky

Vedlejší účinky

Vedlejší účinky očkování proti chřipce nebývají závažné, většinou jde o zarudnutí a otok v místě vpichu různé velikosti, které většinou samy vymizí, lze také přikládat studené obklady. Dále se vyskytuje pocit únavy či zvýšená teplota. Proto je vhodné v den očkování vyloučit jakoukoli fyzickou námahu a dodržet klidový režim.

Zdroj: Očkování proti chřipce

Milurit a vedlejší účinky

Nežádoucí účinky se objevují zřídka, spíše u pacientů s porušenými renálními nebo hepatálními funkcemi. Milurit se nesmí užívat v těhotenství ani v období kojení.

Zdroj: Milurit

Příbalový leták

Zde můžete vidět příbalový leták léku Prednison 20 mg.

Zdroj: Prednison - vedlejší účinky

Interakce s jinými léky

Prednison tlumí účinky léků snižujících srážení krve, léků snižujících hladinu krevního cukru, snižujících krevní tlak a hladinu vitamínu D, zvyšuje nežádoucí účinky digoxinu, fenytoinu, protizánětlivých léků a močopudných látek vyplavujících draslík z organismu. Účinnost Prednisonu zvyšují hormonální antikoncepční přípravky a sulfonamidy. Bez porady s lékařem tedy neužívejte současně s Prednisonem žádné volně prodejné léky.

Zdroj: Prednison - vedlejší účinky

Následky ozařování prsu

Ozařování je většinou další fází léčby po prostém odstranění nádoru prsu. Léčba probíhá ambulantně, nejčastěji pět dní v týdnu po dobu čtyř až šesti neděl. Mezi vedlejší účinky patří únava, otoky a ztluštění kůže v místě ozařování. Čerstvý gel z aloe nanesený na postižená místa pomáhá ke zhojení kůže poškozené ozařováním.

Zdroj: Nežádoucí účinky po ozařování

Nežádoucí účinky při zevním použití

U zevního použití mají kortikoidy minimální nežádoucí účinky a působí v místě použití, ale i zde mohou mít nežádoucí účinky:

Používání kortikoidů v oblasti obličeje: Při delším podávání kortikoidů v oblasti obličeje může dojít k přivyknutí kůže na podávané přípravky. Po jejich vysazení se pak může na pokožce objevit výsev červených drobných pupínků okolo úst, jedná se o takzvanou periorální dermatitidu. Komplikací lokální léčby kortikosteroidy může být také kontaktní alergie na tuto účinnou součást zevní terapie.

Zdroj: Negativní nežádoucí vedlejší účinky kortikoidů


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP