Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

LOCERYL LAK RECENZE

OBSAH

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze

Poradna

V naší poradně s názvem PLÍSEŇ NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Ještě bych zde doplnila, že na plíseň nehtů je také dobrý a účinný léčivý lak na nehty Loceryl. Loceryl je na lékařský předpis a cena doplatku je 335 Kč.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Plíseň nehtů

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze

Poradna

V naší poradně s názvem LOCERYL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava.

Dobrý den,chci se zeptat mám používat lak loceryl na nehet palce na noze,už jsem ho jedenkrát použila :-),ale před tím jsem používala batrafen (kapky pod nehet) a nevím jestli to můžu kombinovat nebo používat jen ten lak. Děkuji Jaroslava.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Milá Jarko, při správné aplikaci léčivého laku Loceryl je třeba odfouklý nehet nejdříve obrousit až na nehtové lůžko a pak teprve nanést lak. Současnou aplikaci Batrafenu pod nehet by pak již nebylo možné uskutečnit, protože nebudete mít žádný nehet, pod který byste jej nakapala. Současná aplikace Batrafenu a Locerylu je tedy nevhodná. Ve Vašem případě použijte jen léčivý lak Loceryl jednou za 3 až 5 dní.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl

Viadrus Lignator – recenze

Viadrus Lignator patří do skupiny „kotle na dřevo“. Tento kotel dle recenzí splňuje emise, má výbornou účinnost a je z litiny.

Recenze uvádějí i skutečnost, že záleží na tom, jak budete topit, pokud dřevem je to „watově“ v pořádku, ale pokud chcete „jet jen na automat“, nastává problém, musíte si vzít silnější těleso o řadu kilowat.

Dále recenze uvádějí, že když kotel vykazuje teplotu spalin 234 °C, je to normální. Teplota UT by měla být 75 °C. Šamotové desky u kotle jsou povinné pro správné prohořívání a odchod spalin.

Zdroj: Viadrus Lignator

Poradna

V naší poradně s názvem PLÍSEŇ NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Ještě bych zde doplnila, že na plíseň nehtů je také dobrý a účinný léčivý lak na nehty Loceryl. Loceryl je na lékařský předpis a cena doplatku je 335 Kč.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Danuše Bartošová.

Platila jsem za LOCERYL Kč 413,-.Jsem u RBP. Prosím o sdělení, zda na lak
pojišťovna přispívá a kolik.
Děkuji za info.

Bartošová

Zdroj: diskuze Plíseň nehtů

Plíseň nehtů a lékaři

Pro pochopení vhodné léčby nehtové plísně je třeba si uvědomit, že plíseň, která způsobuje toto onemocnění přežívá pod nehtem. Pro relativně rychlé výsledky je tedy potřeba, aby se část postiženého nehtu opilovala až na nehtové lůžko a poté se aplikovala účinná látka, která postupně zničí všechny plísňové zárodky. Pro tento účel je v lekárnách k dispozici přípravek Loceryl - 5% léčivý lak na nehty. V balení dostanete 30 jednorázových pilníčků, 10 aplikačních špachtliček, samotný lak a pak 30 desinfekčních polštářků.

Aplikace se provádí tak, že přiloženým pilníčkem opilujete celý nehet až na nehtové lůžko. Opatrně! Nesmíte si to rozedřít do krve, neurychlíte tím konečný výsledek a léčba by vám mohla být tak nepříjmená. Po opilování svrhcní části nehtu tuto plochu očistíte přiloženým desinfekčním polštářkem, který zároveň i odmastí ošetřovanou oblast. Po oschnutí lihové desinfekce nanesete Loceryl lak přiloženou plastovou špachtičkou. Vytvořte dostatečnou vrstvu, aby pokryla celou ošetřovanou oblast a nechte lak uschnout, aby nebyl na povrchu lepkavý. Tuto léčebnou proceduru provádějte 2 krát do týdne a vždy před aplikací nové vrstvy laku opilujte tu předchozí. Celková doba této léčby je dlouhodobá a po celou dobu léčby je třeba dbát důslednosti, abyste mohli být vyléčeni. Takže pravidelně 2 krát týdně! Nezapomeňte. Loceryl 5 léčivý lak na nehty.

Zdroj: Lék na plíseň nehtů

Název přípravku

Ophthalmo-Septonex 1 mg/g oční mast. Často se setkáváme s chybným označením Optalmoseptonex mast.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Poradna

V naší poradně s názvem LÉK NA PLÍSEŇ NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kateřina.

Dobrý den. Léčím si plíseň na nehtech na palcích locerylem. Je možné že po měsíci došlo ke zhoršení?. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Loceryl je přeci lak na nehty a před jeho použitím musíte opilovat veškerý nehet. Není-li nehet, nemůže být ani žádné zhoršení. Loceryl vytváří takové prostředí, ve kterém se kožní plísně nemůžou množit. Zároveň je to lék na předpis, takže pokud se vám tato léčba nezdá správná, tak neprodleně navštivte svého kožního lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze

Diskuze

V diskuzi TINNITUS STOP RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Havel.

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Václavíček.

Jsem skálopevně přesvědčen, že tinitus je neléčitelný a proto veškeré kladné recenze na přípravek Tebokan považuji slušně řečeno za nepravdivé. Lékařská věda zatím nenašla způsob, jak tuto vadu léčit. Lituji všechny postižené tou horší formou a nedivím se jim, že hledají spásu i v nepravdivých nabídkách.

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze

Léková skupina

Oba produkty (Glyvenol, Detralex) patří do skupiny venofarmak.

Zdroj: Glyvenol recenze

Poradna

V naší poradně s názvem LOCERYL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava.

Děkuji za odpověd,takže to mám celý nehet ten špatný obrousit?? Jako co nejvíc,jako úplně co půjde? Já myslela,že jen z lehka ten nehet obrousit a potom aplikovat lak .-),ale je fakt,že by to asi nemělo účinek. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Jarko, ano, pro aplikaci léčivého laku Loceryl je třeba postižený nehet celý obrousit, až na nehtové lůžko. Nebojte se, nebolí to. Právě léčivým lakem pak nahradíte ochranu svého nehtového lůžka místo původního nehtu a také dosáhnete dobrého kontaktu léčivých látek přímo s plísňovým ložiskem, které bývá jinak chráněno nehtem. Díky tomuto způsobu aplikace dosahuje léčivý lak Loceryl mnohem lepší účinnosti, než klasické kapání antimykotik pod nehet.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl

Nežádoucí účinky masti Ophthalmo-Septonex

  • Poruchy kůže a podkožní tkáně;
  • Pálení;
  • Svědění;
  • Erytém;
  • Papulovesikulární vyrážka.

Předávkování

Není známo, že by došlo k předávkování.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Poradna

V naší poradně s názvem PLÍSEŇ NEHTŮ NA RUKOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miluna.

Mě se začala dělat plíseň na prsteníčku levé ruky, na okraji. Zprvu to vypadalo zaníceně jako když se zastřihnu při odstřihávání kůžičky kolem nehtu. Ale já to už takhle několi let nedělám.Po nějaké době se objevila černá skvrna, která se táhla směrem nahoru kolem okraje nehtu. Byla jsem v lékárně, pan lékárník usoudil, že je to zánět a dal mi Ichtiolovou mast, která samozřejmě nepomohla. Také Višňovou mast jsem zkoušela, ale také nic.Pak mi praktická lékařska dala "vodičku" na plíseň nehtů /bohužel už nevím její název./ Plíseň ustoupila, ale za to mě nehet moc neroste, vždy asi po 3 mm se okraj ulomí a jsem zase na začátku čekání, zda přece jen doroste.
Máte někdo takové zkušenosti?
Zdraví Miluna

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Miluno, na řešení vašeho problému bych doporučoval použít léčivý lak Loceryl a postupovat přesně podle návodu, který je u tohoto léku přibalen. Loceryl je na lékařský předpis, takže se ani nevyhnete kontrole u KOŽNÍHO lékaře, což také přispěje k lepšímu určení příčiny vašeho problému s ulamujícím se nehtem na prsteníčku. Zkuste to prosím takto udělat, abyste se toho co nejdříve mohla zbavit!

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Plíseň nehtů na rukou

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Zdroj: MANA - recenze

Diskuze

V diskuzi ROSUMOP 20MG RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Michal.

Dobrý den, prosím o recenze na lék rosumop a jestli ho můžu brát společně s lékem Lokrén.. je lepší ho brát ráno nebo na noc? děkují.. zdravím

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hana Venglová.

Dobrý den, je možné, aby mi po tomto léku otékaly dole nohy a docela hodně, četla jsem o reakcích, ale týkají se obličeje-otékání-v únoru mi bude 79 let. Anebo to může být od bolestí páteře a okolí, děkuje Venglová.

Zdroj: diskuze Rosumop 20mg recenze

Je Condrosulf volně prodejný

Condrosulf 800 mg je pouze na lékařský předpis. U produktu Condrosulf 400 mg je dostupnost bez receptu, pacient však zaplatí platí celou částku. Koupit se dá v jakékoli kamenné i internetové lékárně.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze

Poradna

V naší poradně s názvem LOCERYL 5 % LÉČIVÝ LAK NA NECHTY. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Endler.karel@seznam.cz.

Dobrý den, měl jsem láhvičku s 2,5 ml laku. Při ošetřování
se mě láhvička převrátila .
Prosím sdelte zda jde tato láhvička koupit samostatně a nebo čím
by se mohla nahradit a kolik by stále nová lahvička Kč..
Kde bych ji mohl koupit. Předem Vám děkuji a zprávu mě pošlete
e-mailem.
Praha 10

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dobrý den pane Endlere, léčivý lak na nehty Loceryl je jen na lékařský předpis, takže k jakémukoliv doplnění Vašich zásob budete muset nejdříve zajít k lékaři a požádat ho o lékařský předpis na tento lék. V lékárně pak dostanete vždy jen kompletní balení. Náhradní díly se v tomto případě nevedou :-). Cena za vydání léku je v průměru 400 Kč. Celková cena je přibližně 800 Kč a polovinu Vám na to přidá zdravotní pojišťovna. Tento doplatek se započítává do limitu poplatků ve zdravotnictví.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl 5 % léčivý lak na nechty.

Kde koupit MANA drink

Zde najdete další informace o výrobku MANA.

Je zde i uvedena cena. Heureka tento produkt v nabídce nemá.

Zdroj: MANA - recenze

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Zdroj: Forfemina - recenze

Příprava

MANA je (nebo přinejmenším má být) tekutá plnohodnotná náhražka jídla. Je to vlastně prášek, který smícháte s vodou, olejem, protřepete, necháte chvilku nasakovat, a máte připraveno jedno hlavní denní jídlo. mana je jídlo budoucnosti. Jedná se v podstatě o tekuté jídlo kašovité konzistence, které poskytne vše potřebné, co tělo může potřebovat.

Zdroj: MANA - recenze

Složení oční masti Ophthalmo-Septonex

Účinná látka

  • jeden gram oční obsahuje carbethopendecinii bromidum 1 mg.

Pomocné látky se známým účinkem

  • jeden gram oční masti obsahuje 100 mg lanolinu (tuk z ovčívlny).

Další pomocné látky

  • oční bílá vazelína;
  • bílý vosk;
  • čištěná voda.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Forfemina a celulitida

Forfemina pomáhá při odstraňovat přebytečnou vodu z těla, přičemž zároveň dochází k odplavení škodlivých látek z organismu, a tak právě tímto pomáhá i proti celulitidě. Primárně však Forfemina slouží na odvodnění a celulitida je způsobená zvětšením objemu podkožních tukových buněk. Proti celulitidě vyzkoušejte i lymfomasáž, cvičení nebo krém. Důležité je podpořit krevní oběh v místě celulitidy.

Zdroj: Forfemina - recenze


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP