Téma: 

loceryl lak recenze

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

Diskuze: plíseň nehtů

Ještě bych zde doplnila, že na plíseň nehtů je také dobrý a účinný léčivý lak na nehty Loceryl. Loceryl je na lékařský předpis a cena doplatku je 335 Kč.

Zdroj: diskuze Plíseň nehtů
Odesláno dne: 2.7.2012 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 0

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

Diskuze: loceryl

Dobrý den,chci se zeptat mám používat lak loceryl na nehet palce na noze,už jsem ho jedenkrát použila :-),ale před tím jsem používala batrafen (kapky pod nehet) a nevím jestli to můžu kombinovat nebo používat jen ten lak. Děkuji Jaroslava.

Zdroj: diskuze Loceryl
Odesláno dne: 20.5.2011 uživatelem Jaroslava
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

Diskuze: Re: loceryl

Milá Jarko, při správné aplikaci léčivého laku Loceryl je třeba odfouklý nehet nejdříve obrousit až na nehtové lůžko a pak teprve nanést lak. Současnou aplikaci Batrafenu pod nehet by pak již nebylo možné uskutečnit, protože nebudete mít žádný nehet, pod který byste jej nakapala. Současná aplikace Batrafenu a Locerylu je tedy nevhodná. Ve Vašem případě použijte jen léčivý lak Loceryl jednou za 3 až 5 dní.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl
Odesláno dne: 21.5.2011 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

LÉK NA PLÍSEŇ NEHTŮ

Plíseň nehtů a lékaři

Pro pochopení vhodné léčby nehtové plísně je třeba si uvědomit, že plíseň, která způsobuje toto onemocnění přežívá pod nehtem. Pro relativně rychlé výsledky je tedy potřeba, aby se část postiženého nehtu opilovala až na nehtové lůžko a poté se aplikovala účinná látka, která postupně zničí všechny plísňové zárodky. Pro tento účel je v lekárnách k dispozici přípravek Loceryl - 5% léčivý lak na nehty. V balení dostanete 30 jednorázových pilníčků, 10 aplikačních špachtliček, samotný lak a pak 30 desinfekčních polštářků.

Aplikace se provádí tak, že přiloženým pilníčkem opilujete celý nehet až na nehtové lůžko. Opatrně! Nesmíte si to rozedřít do krve, neurychlíte tím konečný výsledek a léčba by vám mohla být tak nepříjmená. Po opilování svrhcní části nehtu tuto plochu očistíte přiloženým desinfekčním polštářkem, který zároveň i odmastí ošetřovanou oblast. Po oschnutí lihové desinfekce nanesete Loceryl lak přiloženou plastovou špachtičkou. Vytvořte dostatečnou vrstvu, aby pokryla celou ošetřovanou oblast a nechte lak uschnout, aby nebyl na povrchu lepkavý. Tuto léčebnou proceduru provádějte 2 krát do týdne a vždy před aplikací nové vrstvy laku opilujte tu předchozí. Celková doba této léčby je dlouhodobá a po celou dobu léčby je třeba dbát důslednosti, abyste mohli být vyléčeni. Takže pravidelně 2 krát týdně! Nezapomeňte. Loceryl 5 léčivý lak na nehty.

Zdroj: Lék na plíseň nehtů
Zveřejněno dne: 15.12.2010

Diskuze: Re: Re: Re: loceryl

Jarko, ano, pro aplikaci léčivého laku Loceryl je třeba postižený nehet celý obrousit, až na nehtové lůžko. Nebojte se, nebolí to. Právě léčivým lakem pak nahradíte ochranu svého nehtového lůžka místo původního nehtu a také dosáhnete dobrého kontaktu léčivých látek přímo s plísňovým ložiskem, které bývá jinak chráněno nehtem. Díky tomuto způsobu aplikace dosahuje léčivý lak Loceryl mnohem lepší účinnosti, než klasické kapání antimykotik pod nehet.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl
Odesláno dne: 23.5.2011 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

SALLY HANSEN

Sally Hansen Xtreme Wear

Popis:

Lak na nehty Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear má zpevňující účinky a v nabídce je v tolika barvách a odstínech, že jste snad ani netušili, že takové barvy a kombinace existují.

Přednosti:

Tento lak posiluje a zpevňuje vaše zdravé i poškozené nehty, dodává jim nejen dlouhotrvající pevnost, ale také intenzivní a zářivý vzhled. Lak je jednoduše aplikovatelný pomocí štětečku, který je součástí každého výrobky.

Zdroj: Sally Hansen
Zveřejněno dne: 21.3.2016

Diskuze: Re: plíseň nehtů na rukou

Miluno, na řešení vašeho problému bych doporučoval použít léčivý lak Loceryl a postupovat přesně podle návodu, který je u tohoto léku přibalen. Loceryl je na lékařský předpis, takže se ani nevyhnete kontrole u KOŽNÍHO lékaře, což také přispěje k lepšímu určení příčiny vašeho problému s ulamujícím se nehtem na prsteníčku. Zkuste to prosím takto udělat, abyste se toho co nejdříve mohla zbavit!

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Plíseň nehtů na rukou
Odesláno dne: 15.5.2012 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

ZDOBENÍ NEHTŮ

Zdobení nehtů houbičkou

Zkuste si doma tuto jednoduchou techniku zdobení nehtů. Budete potřebovat pouze oblíbený lak na nehty (dvě barvy, například zelený a fialový), nějakou houbičku (třeba na nádobí), průhledný lak na nehty a odlakovač na nehty.

Postup:

  1. Nejdříve nehty nalakujte svým oblíbeným barevným lakem a nechejte zaschnout.
  2. Na kousek houbičky naneste zelený lak (stačí jen trochu).
  3. Houbičkou pak naneste zelený lak na nehty.
  4. Poté začistěte okraje nehtů pomocí odlakovače na nehty.
  5. Celou plochu nehtu potřete bezbarvým lakem, aby se nehty pěkně leskly.
  6. Konečný výsledek je velmi efektní.

Můžete použít i jiné barevné kombinace (například zelený a růžový lak), ale postup je pořád stejný.

Zdroj: Zdobení nehtů
Zveřejněno dne: 14.4.2014

Diskuze: Re: loceryl 5 % léčivý lak na nechty.

Dobrý den pane Endlere, léčivý lak na nehty Loceryl je jen na lékařský předpis, takže k jakémukoliv doplnění Vašich zásob budete muset nejdříve zajít k lékaři a požádat ho o lékařský předpis na tento lék. V lékárně pak dostanete vždy jen kompletní balení. Náhradní díly se v tomto případě nevedou :-). Cena za vydání léku je v průměru 400 Kč. Celková cena je přibližně 800 Kč a polovinu Vám na to přidá zdravotní pojišťovna. Tento doplatek se započítává do limitu poplatků ve zdravotnictví.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl 5 % léčivý lak na nechty.
Odesláno dne: 9.3.2011 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

Diskuze: Re: Re: loceryl

Děkuji za odpověd,takže to mám celý nehet ten špatný obrousit?? Jako co nejvíc,jako úplně co půjde? Já myslela,že jen z lehka ten nehet obrousit a potom aplikovat lak .-),ale je fakt,že by to asi nemělo účinek. Děkuji.

Zdroj: diskuze Loceryl
Odesláno dne: 21.5.2011 uživatelem Jaroslava
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

SALLY HANSEN

Sally Hansen lak na nehty

Popis:

Jak již bylo uvedeno laky na nehty jsou světovou jedničkou na trhu. Jejich velký výběr různých odstínů vám bude pravděpodobně způsobovat největší a jediný problém, se kterým se u těchto laků setkáte, nebude jednoduché si vybrat, nabídka je opravdu obrovská, ale až tento krok překonáte, pak už bude jen radost s těmito přípravky pracovat. V jedné lahvičce naleznete kompletní péči o vaše nehty, jako od profesionála.

Přednosti:

Velkou předností laků Sally Hansen je jejich nanášení, při nanášení vám štěteček nezanechává šmouhy a to především díky specielně vytvarovanému štětečku. Co ale oceníte u těchto laků úplně nejvíce a co bude skutečně na vašich nehtech vidět je, že z jedné lahvičky dosáhnete stejných výsledků, jako byste použili lak podkladový, posilovač nehtů, lak podporující růst nehtů, barevný lak a vrchní lak s leskem. Se Sally Hansen budou vaše nehty dokonalé.

Zdroj: Sally Hansen
Zveřejněno dne: 21.3.2016

Diskuze: Re: onychomykóza

Léčba plísně nehtů je zdlouhavá. Dlouho trvá, než se plísně zbavíte a pak se musí čekat až vyroste zdravý a silný nehet, který roste pomalu. Celé je to tak na rok až dva. Loceryl je velmi účinný lak na nehty proti plísni, doporučuji vytrvat a nenahrazovat ho. Nejistotu v léčbě a případné neúspěchy s ní konzultujte se svým lékařem, protože on zná nejlépe váš zdravotní stav a může podle toho měnit formu a intenzitu léčby. Když by se ukázalo, že Loceryl u vás nestačí, tak ještě existují pilulky na plíseň, které se potýkají a ničí plíseň zevnitř.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Onychomykóza
Odesláno dne: 10.5.2016 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

Diskuze: plisen pod nehtem

Tak s plísní pod nehtem bojuji již několik let. Vyzkoušela jsem už všechny přípravky, , Myfungal lak, Loceryl. Dost dobrý je Loceryl, používám ho, ale docela se plísně zbavit nemohu, před měsícem jsem si tuto plíseň nehtů přenesla i na ruce. Momentálně zkouším nový přípravek, o kterém kožní lékař asi neví????? Zatím jsem ho použila dvakrát, takže ještě nejásám, ale zmizela narudlá barva pod nehterm a kolem, zmizel pocit bolesti. Bojím se být příliš nadšená, ale doufám, že jsem našla to pravé. Momentálně mám plíseň na 12 prstech. Do léčby jsem investovala už asi 10000,- Kč. Farmaceutickému průmyslu přestávám věřit. Pavla S.

Zdroj: diskuze Plisen pod nehtem
Odesláno dne: 13.6.2011 uživatelem Pavla Strháňová
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

KRÉMY CIEN

Recenze

Z recenzí vyplývá, že kosmetické produkty značky Cien ze supermarketu Lidl jsou opravdu dobré a naši pozornost si určitě zaslouží. Vždyť i v hodnocení dTestu byla kosmetika Cien hodnocena lépe než věhlasné značky. Cien Day Cream Q10 vyhrál v kategorii krémů proti vráskám a v testování dTestu porazil i takové značky, jako je Clarins, Lancome nebo Clinique.

Portfolio výrobce značky Cien má opravdu široký rádius od dekorativní kosmetiky po kondicionéry, šampóny, krémy, sprchové gely, tělová másla a další produkty. Nabídka je široká, a pokud se podíváte na internet, tak o pozitivní a objektivní recenze nouze skutečně není.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno dne: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0

SALLY HANSEN

Sally Hansen sada na nehty

Popis:

Sada na nehty od Sally Hansen je určena pro všechny, kteří chtějí mít nehty jako od profesionála ze salonu a přitom to zvládnu samy doma. Tato sada obsahuje led lampu, podkladový gelový lak, barevný gelový lak, vrchní gelový lak, čistící ubrousky, odlakovač, pilník, pomerančové dřívko na nehtovou kůžičku a návod k použití.

Přednosti:

Předností kterou leckdo z vás uvítá je, že nemusíte chodit do salonu a přesto vaše nehty budou krásné, můžete je obměňovat jak se vám zlíbí a v neposlední řadě je, že ušetříte peníze. Úprava nehtů se sadou Sally Hansen je jednoduchá, pravděpodobně si vystačíte jen s obrázkovým návodem, nebudete-i si jisti, samozřejmě je součástí balení podrobně psaný návod. A co je další a určitě ne poslední výhodou je odstranění gel laku, použijete-li speciální odstraňovač a alobal, jak je uvedeno v návodu, půjdou vám nehty po 15 minutách odstranit téměř sami a nemusíte nic pilovat.

Zdroj: Sally Hansen
Zveřejněno dne: 21.3.2016

ZDOBENÍ NEHTŮ

Lak na nehty s hologramy

Vykouzlete nezapomenutelný efekt pro své nehty pouze s jedním lakem! Že to není možné? Ale ano! Laky na nehty s hologramy jsou pro tento účel perfektní pomocníci. Lze je snadno zpracovávat, takže snadno dosáhnete těch nejlepších výsledků. Hologramy jsou úžasné zdobící prvky, které lze vkládat do laků na nehty. Pomocí hologramů můžete na nehtech vytvořit dokonalé efekty, třpytivou „francii“, ale i dokonalou imitaci kamínků. Dále můžete použít barevné třpytky určené na nail art a smíchat je s řídkým UV gelem podle svojí fantazie, čímž také vytvoříte originální zdobení. Takto připravený UV gel můžete aplikovat i na mokrý bezbarvý lak, který po zaschnutí ošetříte vrchním lakem na nehty.

Zdroj: Zdobení nehtů
Zveřejněno dne: 14.4.2014

ZDOBENÍ NEHTŮ

Razítka na nehty Konad

V současné době jsou trendy razítka na nehty Konad, pomocí kterých vytvoříte krásné a stejně vypadající obtisky s nejrůznějšími obrázky. Razítka na nehty Konad představují originální způsob, jak zdobit nehty zcela jednoduše a rychle. Zdobicí destičky se vzory jsou jedním ze základních prvků zdobení nehtů metodou KONAD, jsou vyrobené z nerezové oceli, která je extrémně odolná. Záruční doba je 20 let! Jsou laserově gravírované, mají jedinečný design a vzory, které není možné vytvořit klasickým způsobem malování.

Postup: Naneste přiměřené množství zdobicího laku KONAD na destičku. Pomocí škrabky KONAD odstraňte přebytečný lak z destičky. Pomocí razítka na zdobení KONAD naberte lak z destičky. Jemným houpavým pohybem přeneste vzor na nehty. Vzor zafixujte pomocí fixačního lešticího laku.

Zdroj: Zdobení nehtů
Zveřejněno dne: 14.4.2014

SALLY HANSEN

Sally Hansen Miracle gel lak

Popis:

U těchto gel laků Miracle od Sally Hansen se výrobce snažil přiblížit gel lakům tvrzených v UV lampě, kde by jejich předností měla být poměrně rychlá aplikace a podstatně delší vytrvalost krásných nehtů než u běžných laků. U těchto gel laků se dokonce obejdete i bez UV lampy, postačí vám denní světlo, na úkor toho nebude životnost upravených nehtů úplně tak dlouhá, ale podle kondice vašich nehtů by vám 1 až 2 týdny vydržet měly. K aplikaci budete potřebovat barevný gel lak Miracle a vrchní gel lak Miracle Top Coat.

Přednosti:

Velkou a hlavní výhodou těchto gel laků Miracle je, že se neubudete muset svým nehtům věnovat každý den, aby byly upravené, ale skutečně vám postačí aplikace jednou za týden až čtrnáct dní. Nehty budou vypadat, jako byste právě opustila nehtový salon a navíc s jejich úpravou strávíte minimum času,gel laky dobře schnou, výborně se aplikují pomoci štětečku, který je součástí a skvěle kryjí, dvě vrstvy mám bohatě postačí k dokonalé aplikaci. Tento Miracle gel lak od Sally Hansen vým ušetří spoustu času, ale i peněz.

Zdroj: Sally Hansen
Zveřejněno dne: 21.3.2016

FORFEMINA - RECENZE

Forfemina a celulitida

Forfemina pomáhá při odstraňovat přebytečnou vodu z těla, přičemž zároveň dochází k odplavení škodlivých látek z organismu, a tak právě tímto pomáhá i proti celulitidě. Primárně však Forfemina slouží na odvodnění a celulitida je způsobená zvětšením objemu podkožních tukových buněk. Proti celulitidě vyzkoušejte i lymfomasáž, cvičení nebo krém. Důležité je podpořit krevní oběh v místě celulitidy.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

RECENZE NA ALAVIS BARNY'S

Proč je Barny's Triple Blend extra silný založený na Alavisu nejoblíbenějším výrobkem na trhu pro lidi?

Nabízí velké množství účinných látek, jako je glukosamin a chondroitin sulfát, kolagen či MSM pro prevenci a léčbu kloubních onemocnění. Je založen na funkčním přípravku, který je léty prověřen, nabízí špičkovou kvalitu, neobsahuje žádné další balastní látky, které jsou pro tělo zbytečné.

Zdroj: Recenze na Alavis Barny's
Zveřejněno dne: 21.4.2017

REPAREX NA OBNOVU VLASOVÉHO PIGMENTU

Reparex – recenze

Podle recenzí je jisté, že většině lidem tento produkt pomohl, proto by ho rádi doporučili i dalším uživatelům s předčasným šedivěním vlasů. Tento produkt je celkově velmi dobře hodnocen, jeho percentuální úspěšnost činí 60 %. Ale jako každý přípravek má i tento své pro a proti. Výhodou je zakrývání šedin. Naopak nevýhodou je zbarvení vlasů do červena. Ale záleží na každém uživateli, jakou dříve měl a nyní chce mít barvu vlasů.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu
Zveřejněno dne: 27.12.2014

FORFEMINA - RECENZE

Jak funguje Forfemina na hubnutí

Při dodržování pitného režimu a užívání Forfeminy lze zhubnout, a to především v důsledku odbourání zadržování vody v organismu. Forfemina se používá k odstranění nadbytečné vody z těla, takže by neměla uživatele „vycucnout na kost“. Předpokladem správného účinku je samozřejmě dostatečný příjem tekutin. Forfemina primárně neslouží na hubnutí, pouze odvodňuje, čímž snižuje váhu. Odstraní nadbytečnou vodu, ale nemusí vyřešit příčinu jejího hromadění v těle, proto se váha po dokončení užívání přípravku může vrátit zpět.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

REVALID – RECENZE

Co je to Revalid

Revalid přináší komplexní program péče o poškozené vlasy. Navrací jim dřívější sílu, pevnost a zamezuje jejich dalšímu vypadávání, ať už vzniklo z jakékoliv příčiny.

Revalid pravidelným používáním účinně posiluje a obnovuje nejen vlasy, ale i nehty. Poskytuje totiž péči jak zvenčí, tak zevnitř. Revalid přípravky zahrnují kapsle, šampon, výživné ošetření – regenerační, živiny a tonikum. Tento unikátní soubor výrobků obsahuje složky zvolené takovým způsobem, že jejich účinky se vzájemně doplňují. Chcete-li, aby vaše vlasy rychle získaly lesk a hebkost, můžete zvýšit účinek kapslí používáním kosmetiky Revalid. Revalid je dostupný bez lékařského předpisu.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

NEOCAPIL

Neocapil na vlasy recenze

Neocapil je kožní roztok k lokální léčbě hormonálně podmíněného vypadávání vlasů u dospělých mužů a žen. Jeho účinná látka minoxidil při pravidelném používání redukuje nadměrné vypadávání vlasů. Neocapil je produktem švýcarské společnosti Galderma, světového lídra na poli dermatologických přípravků.

Neocapil je vhodný i na androgenní typ alopecie, stimuluje růstovou fázi vlasů, mohou ho používat osoby starší 18 let, aplikuje se dlouhodobě po dobu 6–12 měsíců 2x denně na suchou a neporušenou vlasovou pokožku v maximálním počtu 10 dávek (1 ml). Po aplikaci je nutné důkladně si umýt ruce!

Zdroj: Neocapil
Zveřejněno dne: 18.7.2016

KRÉMY CIEN

Hodnocení výrobků Cien pečující kosmetika

V tomto příspěvku naleznete stručnou charakteristiku některých výrobků z řady pečující kosmetiky a zkušenosti 5 respondentek. Respondentky byly ve věku 26, 36, 48, 55 a 70 let, z toho jedna respondentka s astmatem ve věku 70 let a citlivou pokožkou, jedna respondentka s atopickým ekzémem ve věku 26 let, jedna respondentka ve věku 55 let s velmi suchou pokožkou, respondentka ve věku 48 let se smíšenou pokožkou a respondentka ve věku 36 let s normální pokožkou. Recenze jsou z internetových diskuzí u nás i ze zahraničí (Anglie, Německo, Slovensko) a jsou rozděleny na pozitivní a negativní hodnocení jednotlivých produktů.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017