Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Téma

ŽENSKÁ OBŘÍZKA VIDEO

OBSAH

Ženská obřízka video

Zde můžete vidět videoženskou obřízkou.

Zdroj: Dámská obřízka

Poradna

V naší poradně s názvem VYHŘEZLÁ PLOTINKA KRČNÍ PÁTEŘE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

jak cvičit na vyhřezlá plotenka akrční pateř dekuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Posílám vám odkaz na video s cviky při vyhřezlé ploténce na krční páteři: youtu.be/0SLairHEutE
Video je v angličtině, ale cviky jsou velmi dobře vidět a pochopíte je i když anglicky nerozumíte.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Vyhřezlá plotinka krční páteře

Fotografie a video

Zdroj: Obřízka penisu

Diskuze

V diskuzi OBŘEZANÝ PENIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamila.

O čem by se mělo diskutovat? Přece o tom, že obřízka penisu ho nenávratně zohyzdí. Pokud obřízka není nutná kvůli fimóze, tak by se vůbec neměla provádět. Odstraněním předkožky muž přijde o miliony citlivých nervových zakončení, která jsou právě v předkožce. Nehledě na ztíženou možnost přirozené masturbace. Dobrovolná obřízka penisu je FUJ TAJBL!!!!!!! Obřezaný penis je doslova hnusný.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdenek.

To je právě ono. Velmi často se v diskuzích nediskutuje, ale vnucuje se osobní názor. Kdyby byl alespoň trochu podložen alespoň drobnou znalostí problému a mohl do diskuze něco přinést tak fajn. Ale tohle. Kdybyste Kamilo viděla reprezentativní vzorek neobřezaných penisů například pubertálních chlapců či klientů domů pro seniory, pak byste věděla, co je FUJ TAJBL. Jinak Design je věc vkusu, to není na diskuzi, masturbace po obřízce problém není. A to nemluvím o zdravotních benefitech pro obě pohlaví, více pro ženy.

Zdroj: diskuze Obřezaný penis

Ženská obřízka fotky

Zde můžete vidět fotografie týkající se tématu dámské obřízky.

Zdroj: Dámská obřízka

Diskuze

V diskuzi VIDEO A NÁVOD NA LÉTO BEZ AKNÉ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ilona.

Mám to vyzkoušené.Opravdu to pomáhá.Postupně se začnou všechny boláky hojit a nové už se nedělají.Je to vidět už po pár dnech a za týden,dva máte po problému.Budete mít krásnou čistou pleť.
Nám moc pomohla léčivá kosmetika Larens.Můžu doporučit a ráda poradím.Podívejte se na :

biokolagenlarens.nap…
video: www.youtube.com/watc…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze VIDEO A NÁVOD NA LÉTO BEZ AKNÉ

Náboženský význam ženské obřízky

Podle WHO se ženská obřízka praktikuje v 28 zemích západní, východní a severovýchodní Afriky, v částech Středního východu a v některých společenstvích imigrantů v dalších zemích. WHO odhaduje, že s následky procedury dnes žije asi 140 milionů žen a dívek po celém světě, z toho asi 92 milionů v Africe. Panuje mezinárodní shoda, že ženská obřízka je porušením lidských práv včetně práv žen a dívek, že je odrazem hluboce zakořeněné nerovnosti mezi pohlavími a že je formou diskriminace žen. Téměř vždy se provádí na dětech, čímž se porušují práva dětí. Zákrok je také porušením práva na zdraví, bezpečí a osobní integritu, práva nebýt mučen a podroben nelidskému nebo ponižujícímu zacházení a v případě fatálních následků zákroku také práva na život. Rezoluci o tom schválila v listopadu 2012 OSN.

Zdroj: Dámská obřízka

Diskuze

V diskuzi AGRESIVNÍ JULČA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika.

Už jste viděli tu vulgární bábu v pražském metru? Říká se jí agresívní Julča a je fakt hustá. Tady je vidět video, jak agresivně to Julča rozbalila v metru: www.youtube.com/watc…
A tady zase video, jak Julča zmlátila reportéry TV Nova, když se ji šli zeptat, proč tak agresivně vyváděla: www.youtube.com/watc…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Agresivní Julča

Ženská obřízka v současnosti

Ženská obřízka je dnes praktikována zejména v afrických zemích. Je běžná v pásu, který se táhne od Senegalu v západní Africe po Somálsko na východním pobřeží, stejně tak jako v pásu od Egypta na severu po Tanzanii na jihu. V těchto oblastech se odhaduje, že tento zákrok podstoupilo více než 95 % všech žen. Obřízka je také praktikována některými skupinami na Arabském poloostrově, zejména v Jemenu (20 %). Ve většině muslimských zemí (kromě některých v subsaharské Africe) se tento zákrok nepraktikuje. Ačkoliv je infibulace vykonávána především v Africe, ví se, že se vyskytuje i na Blízkém východě. Zde je to však víc drženo v tajnosti, na rozdíl od některých částí Afriky, kde je vykonávána relativně otevřeně. Tyto praktiky se částečně vyskytují v severní Saúdské Arábii, severním Jordánsku a Iráku. Existují nepřímé důkazy, které předpokládají přítomnost obřízky v Sýrii, západním Íránu a mezi beduíny v Izraeli. V Ománu několik málo komunit stále praktikuje ženskou obřízku, přesto experti věří, že počet obřezaných dívek je nízký a každým rokem klesá. V SAE a také v Saúdské Arábii je praktikována zejména mezi cizími dělníky z východní Afriky nebo údolí Nilu. V Egyptě je ženská obřízka od června 2008 zakázána zákonem.

Zdroj: Dámská obřízka

Diskuze

V diskuzi DERIVAČNÍ KOUPEL VIDEO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dagmar.

chtěla bych vědět jak se to přesně provádí, protože mám zdravotní problémy

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dagmar.

já nevím, zkusila jsem, vytrvávám ale zatím mi to nic nepřineslo

Zdroj: diskuze Derivační koupel video

Jak se obřízka provádí?

Obřízka je malý chirurgický zákrok, který se provádí na urologii nebo plastické chirurgii v celkové anestezii. Existuje mnoho různých technik k odstranění předkožky. Šití kůže na vrchu penisu se provádí pomocí slizniční výstelky pod hlavou penisu. Použité stehy jsou vstřebatelné a nepotřebují odstranění. Tady jsou videa, na kterých je vidět obřízka penisu.

Zdroj: Obřízka

Diskuze

V diskuzi OBŘÍZKA CHRÁNÍ ŽENU PŘE HPV se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva.

V článko o obřízce je dost nesmylů. Muži s obřízkou kvasinkovými infekcemi netrpí, protože po ůplné obřízce není nikde na penisu vlhký prostor, kde by se množili. Taky obřezaní muži nepřenáší HPV viry způsobující rakovinu děložního čípku www.obriezka.sk/hpv-… .
Tady výtah ze odborné studie o HPV virech:

If the man had had 6 or more sexual partners and was
uncircumcised his monogamous female partner was 5.6 times
more likely to have cervical cancer than was the case for such
‘‘high-risk‘‘ men who were circumcised

Přeloženo: Jestliže neobřezaný muž měl alespoň 6 sexuálních partnerek, tak jeho současná partnerka má 5,6x VYŠŠÍ pravděpodobnost na rakovinu dělož. čípku (HPV viry) než kdyby pohlavně žila s OBŘEZANÝM mužem se sexuálně vysoce rizikové skupiny (= mnoho rizikového sexu s muži i ženami).
Celé je to podrobně tady: minus.com/lk4kHOOlWxsWE
(po stažení do PC je to ostřejší) a stačí se podívat se na str. 4 (předkožka=brána pro viry) a pak na str. 7 „Cervical cancer“.

A navíc Obřízka v dospělosti nenarušuje sexuální uspokojení ona.idnes.cz/obrizka…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Obřízka chrání ženu pře HPV

Obřízka

Mužská obřízka (cirkumcize) se řadí mezi malé chirurgické zákroky. Je to zákrok, při kterém je amputována předkožka – kožní řasa, která překrývá žalud penisu. Rozlišuje se obřízka částečná a úplná. Na celém světě je obřezána asi čtvrtina všech mužů, tento podíl se však v jednotlivých zemích velmi liší. Obřízka je zcela běžná v afrických zemích a z náboženských důvodů u židovských chlapců, kde je symbolickou smlouvou člověka s Bohem. Bůh uložil Abrahámovi, aby se na znamení smlouvy obřezal. Od té doby je tak činěno všem židovským chlapcům. Zákrok, při kterém se provádí obřízka u chlapců, se nazývá brit mila. Také muslimští chlapci a muži jsou obřezaní.

Zdroj: Obřízka penisu

Video se stavbou pergoly

Na ilustrační video, které vám vytvoří představu o tom, jak se staví pergola svépomocí, se můžete podívat zde.

Zdroj: Stavba pergoly

Poradna

V naší poradně s názvem KANADSKÉ BORŮVKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Václav Kopecký.

Dobrý den Vážení pěstitelé borůvek. Rád bych se Vás zeptal zda existuje nějaké video kde se provádí řízkování borůvek jak bylinnými tak dřevěnými řízky. Viděl jsem ale jen v ruské verzi a nikde jsem na něco jiného nenarazil. Prosím Vás Všechny zda by jste o něčem věděli pošlete mi odkaz. Rád bych to viděl. Všem moc děkuji. S pozdravem Václav Kopecký ; kopvac@seznam.cz ; tel. 604807106. Předem moc děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Tady najdete instruktážní video s návodem na množení kanadských borůvek pomocí řízků. youtu.be/zqZwQFj3Nj4

Zdroj: diskuze Rozmnožování Kanadských nebo zahradních borůvek

Vyšetření varlat video

Tady je video, na kterém je vidět jak správně provést samovyšetření varlat.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Poradna

V naší poradně s názvem REVMATOLOGICKÁ ARTRITIDA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivana Sochová.

Dobrý den. Chci se Vás zeptat na to, jak mám rehabilitovat. Před půl rokem mi byla zjištěna RA, zvýšený revmatologický faktor. Chodím k revmatoložce, užívám léky a stále mám i celý den oteklé celé prsty na rukou, klouby zarudlé plus zápěstí. Velice to bolí. Někdy je to trochu lepší, ale řekla bych, že se to spíš horší. Nevím, jaké cviky bych měla cvičit, hlavně, kdy cvičit, zda když to tolik nebolí nebo naopak, když to bolí. Potom se chci zeptat, kdy je možné dostat lázně, bojím se, abych neskončila na vozíku, někdy, když bolí všechny klouby, není možné se skoro dostat z postele. Dále bych se chtěla zeptat, zda je možné si zažádat o biologickou léčbu.
Děkuji Vám za případnou odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Cvičení je nejlepší způsob, jak udržet artritidu v klidu. Cvičení je třeba provádět pravidelně každý den. Nejlepší čas pro cvičení je co nejvíce na začátku dne. Zde je video, kde jsou vidět nejlepší cviky na revmatoidní artritidu rukou: youtu.be/sVHJy24JjHo… Video je sice v angličtině, ale i tak z něj dobře pochopíte, jaké pomůcky budete potřebovat a jak cviky provádět.
Na lázních se musíte dohodnout se svým praktickým lékařem, protože on nejlépe zná váš zdravotní stav a může napsat žádost o přidělení lázní.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Revmatologická artritida

Jak oholit pánské přirození video

Tady je několik různých video návodů na holení pánského přirození.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Diskuze

V diskuzi OBŘEZANÝ PENIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivana.

Můj manžel je od malička obřezaný a nemá předkožku.díky své matce,která mu to zařídila.Tak nějak to dopadlo i u našich dvou synů,obřízku mají od 2 let.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdenek.

Jo a ještě. Neříkám, že má být obřízka povinná pro všechny chlapce v porodnici. Ale také to není žádný problém a nějaké výhody to nesporně nese. A holek se taky nikdo neptá, zda jim smí nevratně zohavit uši. Moje dcera je třeba rozpíchané nemá. Ale o takovou diskuzi asi paní co ji založila nestála. Ptal jsem se, o čem by chtěla diskutovat.

Zdroj: diskuze Obřezaný penis

Video na odstranění akné

Zde je video, na kterém je názorně ukázáno odstranění akné.

Zdroj: Komedony

Je to móda, nebo nutnost?

Obřízka je drobný chirurgický zákrok, který má za cíl odstranit kožní řasu, která překrývá špičku penisu. Tento úkon představuje víceméně běžný postup v mnoha zemích, z nichž se v některých jedná o jakousi povinnost, a to především kvůli náboženskému vyznání. Běžně se obřízka provádí u černochů v afrických státech. Obřízka rovněž představuje jakýsi náboženský symbol, respektive smlouvu člověka s Bohem, na jejíž počest je obřízka tradičně prováděna u židovských a muslimských mužů či chlapců. Po jejím podstoupení je hygiena daleko snazší, sex se stává jiným (výraznějším), na žaludu ani v jeho okolí se už neobjevují žádné záněty. Vzhled je trochu nevšední. Obřízka prý chrání proti pohlavně přenosným chorobám – to ovšem není tak úplně pravda. Pouze snižuje riziko nakažení. Bolest rány několik hodin po operaci není nic příjemného, stejně jako tření žaludu o spodní prádlo (to může také vyvolávat až bolestivé podměty).

Zdroj: Mužská obřízka

Jak vypadá obřezaný penis

Zdroj: Obřízka

Průběh porodu na videu

Zdroj: Porod

Video návod na masáž prostaty

Zde se můžete podívat na videonahrávku masáže prostaty.

Zdroj: Masáž prostaty


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Nina Vinšová


ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP